Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ראיתי ביום חמישי הונדה, עם מספר ישראלי (?!) לבן (?!), כלומר הרקע לא היה צהוב אלא לבן, וההגה שלה היה בצד ימין (?!) תמוה קצת לא? :? אני לא ראיתי אף פעם רכב עם הגה בצד ימין חוץ ממשאיות טיטוא הכבישים...

הסברים יתקבלו בברכה, תודה.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

באנגליה יש מספרי רכב עם רקע לבן,

באנגליה ההגה בצד ימין

אולי ראית רכב אנגלי?

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

לא רק בבריטניה נוסעים בצד שמאל של הכביש.

ב75 מדינות בכל רחבי העולם נוסעים בצד שמאל(כלומר, ההגה נמצא בצד ימין[ברוב המוחץ של המקרים]).

הדבר הזה נכון גם בנוגע לרקע הלבן.

עם זאת, לדעתי הכי סביר שהרכב שהוא ראה אכן היה בריטי.

פורסם

אני יודע שהוא בריטי, כי אנימ מכיר.אבל יש עוד רכים בארץ עם לוחית רישוי לבנה, אבל אמרו לי שהם בתקופה של רישוי (או מה שנקרא - תקינה), ולכן הם צריכים להיות מובדלים מכל רכב אחר. חבר אמר לי שיכול להיות שהוא של שגרירות בריטניה... יכול להיות שהשגרירים מייבאים את הרכבים שלהם מבריטניה??

פורסם

דווקא לפי מה שאני שמעתי, כשאייל ברקוביץ' רצה לייבא את הבנטלי שלו לארץ, הוא היה צריך לשלם הרבה כסף בשביל להעביר את ההגה לצד השני(כדי שתהיה חוקית).

אבל אפשרי שזו רק שמועה..

פורסם

כשאייל ברקוביץ רצה להביא את האוטו שלו לארץ, הוא מכר את הבנטלי ה"בריטית" שלו עם ההגה בצד ימין וקנה אחת חדשה עם הגה בצד שמאל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רכב שגרירות=לוחית לבנה.

אולי ראית רכב של השגרירות הבריטית\אוסטרלית\יפנית?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ישנו סיכוי, אך אני חושב שהוא קלוש, כי בסין לא נוהגים בצד ימין, באוסטרליה כמו בארץ, ורק בבריטניה ועוד כמה ארצות נוהגים בצד ימין. זה לא כ"כ הרבה ארצות של צד ימין. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

באוסטרליה נוהגים בצד שמאל של הכביש וההגה, כמובן, בצד ימין.

ובאופן כללי, אתה טועה!

פורסם

אתה טועה כי באוסטרליה כמו באנגליה נוהגים בצד שמאל.

אתה מוזמן לקרוא בויקיפדיה איפה נוהגים בצד ימין ואיפה בשמאל.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

תודה שהארת את עיני, אך עוד שאלה - הגה ימני, זה לא אומר המוט האיתות בצד השני, ומוט המגבים בצד השני??

כלומר אם אתה תושב אוסטרליה ואתה רוצה לזהות תייר, תסע בכביש, ומי שיפעיל וישרים ויפנה אז הוא תייר...

• תוכן חדש...