Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.!

יש לי רכב מסוג שברולט אלרו.

ויש לי בעיה בהרכבת הרמקולים האחוריים 6x9 במגש האחורי.

אז ככה,אמרו לי לפרק את הכיסאות ישיבה ולאחר מכן להוציא את הקליפסים שנמצאים מתחת לרמקולים המקוריים עצמם,ולאחר מכן לפרק את משענות הגב בכיסאות האחוריים,והבעייה היא שאני לא מצליח לפרק אותם אני יודע שיש שני ברגים לפרק אחד בצד השמאלי של המשענות(למטה) ואותו דבר בצד הימיני.

הבעייה שאני מסובב את הבורג ומסובב ופשוט הוא לא יוצא ניסיתי כמה וכמה פעמים ופשוט לא הצלחתי.

האם מישהו יודע למה הוא לא יוצא(הבורג).?

או אולי צאיך לפרק משהו אחר ולא את הברגים האלא.?

או אוליי הדרך שפירקתי מהתחלה לא טובה בכלל.?

אודה למי שיוכל להסביר לי איך אני מפרק/איך אני מתחיל לפרק מהתחלה לפי שלבים.

תודה לכולם.

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בבקשה :

To remove them are actually quite difficult. First remove the back seat cushion by pulling straight up. Exposed in the corners where the seat meets the door are 2 screws, one on each side, remove those and slide the whole cushion upwards. Then remove the couple black screw holding the back panel on. Then remove the center brake light cover and screws, then slide the whole back panel out. Then the speakers are each held in by 3 bolts. Remove them and replace with whatever you want.

להוריד את משענות הגב של המושבים האחוריים , גלה את 2 הברגים הנמצאים אחד בכל צד היכן שהמושב פוגש בדלת

לאחר הוצאת הברגים - הרם את כל העסק כלפי מעלה

לאחר מכן הוצא את שתי הברגים השחורים אשר מחזיקים את הפאנל האחורי

אחר כך שלוף את המכסה של האור ברקס מרכזי + ברגים

ולבסוף משוך את כל הפאנל החוצה - כלפייך .

שחרר 3 ברגים מכל רמקול והחלף במה שבא לך .

לילה טוב ובהצלחה .

• תוכן חדש...