Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמסתכלים רק על הנק' הספציפית הזו אז כן - 2.5K ש"ח בקורסים יועילו יותר מאשר 2.5K בשיפור בולמים+קפיצים , אבל השיפור של הבול'+קפי' יעלו את רמת הנהיגה בעוד כמה רמות לדעתי (בין אם בגלל בטחון שהשינוי יתן לנהג ואם בגלל שיפור וודאי ביכולות הרכב...)

:-)

פורסם
במנחת האחרון...

זכה בחור נחמד בשם חן רוזן עם 206 XS בזמן נפלא , במקום השני אם אינני טועה היה ראם סמואל על 106 ראלי מכויילת להפליא...

אני מקווה שעניתי

רק אוסיף שחן רוזן ניצח את המנחת כאשר מוטות הייצוב הקדמיות מנותקות ב 206XS שלו.

כשהאוטו היה במצב סטנדרטי, הזמן שלו היה פחות טוב מהזמן של ראם.

שימו לב שניתוק מוטות הייצוב הביא לכך שהאוטו התגלגל בצורה מפחידה מאוד, ואני חושב שיש נהגים מעטים שהיו מצליחים לשפר את הזמן שלהם במצב הזה.

חן הוא נהג מעולה, ועובדה שהוא עושה עם 206 סטנדרטית תוצאות טובות יותר מנהגים0 אחרים במכוניות ספורטיביות ומשופרות.

לי אין ספק ששיפור הנהג יביא תרומה שולית יותר גבוהה משיפור הרכב.

במצב שלי היום, עם ה 309 שבעיקרה סטנדרטית, אני לא מוצא את עצמי איטי יותר מ 106 ספורטיביות בטיולי נהיגה (2 כאלה כבר ריסקו את המכוניות שלהם כשאני הובלתי....).

לא יצא לי לנהוג עם תומר וכאלה. אני מניח שאז הייתי מוצא את עצמי הרחק מאחור....

יש לי גם תחושה שאם אני אנמיך ואקשיח את האוטו, יהיה לי יותר קשה לנהוג קרוב למגבלות מאשר היום, ואני לא בטוח אם אני באמת אהיה מהיר יותר.

היום האוטו מאבד אחיזה במתינות, זוית הגלגול מדברת אליי ומסבירה לי בדיוק כמה אני יכול ללחוץ בסיבוב. הקשחה והנמכה יקשו את זיהוי המצב הזה, ובתור נהג שעוד יש לו הרבה מה ללמוד, אני בספק אם הייתי יכול לנצל את תוספת הפוטנציאל ששיפור כזה יעניק.

אין לי שום סיבה להאמין שזה אחרת אצל נהגים אחרים שהם פלוס-מינוס ברמה שלי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
במקום השני אם אינני טועה היה ראם סמואל על 106 ראלי מכויילת להפליא...

די די!

הראלי שלי מסמיקה! :oops:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

עוד פעם הראלי מתחממת יותר מידי.... :lol:

לא ידעתי שזו הראלי של גל...תמיד אני מתעורר מאוחר...מספרים לי הכל בסוף...רק אתמול גיליתי שהתאומים נפלו....לפני שבוע סיפרו לי שאני בכלל ילד ארגנטינאי מאומץ (מחר אני יוצא לחפש את אמא)

פורסם
לפני שבוע סיפרו לי שאני בכלל ילד ארגנטינאי מאומץ (מחר אני יוצא לחפש את אמא)

גם אתה :?::shock::shock::shock:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לכל אותם ילדים ארגנטינאים מאומצים לצאת יחד איתי ולהכריז על פתיחת "ראלי ארגנטינה - כי שום דבר לא יעצור אותי בדרך לאמא!!!!"

בראלי ישתתפו מיטב הנהגים : מרקו מקריי , חואן פבלו רובנפרה , דייגו גרונהולם וקרלוס סיינז (זה בכל מקרה נשמע דרון אמריקאי...יש לקרוא במבטא ארחנטינאי כבד)

ושוב

ראלי ארגנטינה - אפילו התקלות של פורד לא יעצרו אותי בדרך לאמא!!!!

נ.ב.

מרגישים שאני חולה וכבר 4 ימים לא יצאתי מהבית??? :shock::shock::lol:

פורסם

לגבי המצב על המסלול בספרד, מי יהיה מהיר יותר- נהג טוב בGTI 1900 כדוגמה מול נהג פחות טוב באימפרזה GT, הוא אמר שנהג הGTI יהיה מהיר יותר.

אני לא רוצה להשוויץ אבל אתן דוגמה אישית שבמדידות באתר סגור מסויים הייתי מהיר יותר בפג'ו 205 1400 סטנדרטית מאשר 2 נהגי 106 ראלי ונהג קליאו ספורט... חלקן אפילו שופרו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...