Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש החלפתי באוטו את הרדיו טייפ קנווד לרדיו דיסק חדש של JVC , לא משנה לאיזה דגם

מאז ההחלפה המד טעינה אצלי הראה מתח נמוך יותר ממה שזכרתי שהיה לפני ההחלפה

יש לציין שתמיד יש דיסק ביוניט , למרות שהוא כבוי והפאנל מפורק..

לפני כמה ימים שמתי לב שאם אני לא משאיר דיסק ביוניט אז יש מתח גבוה יותר במצבר לפי המד טעינה

אני לא יודע למה זה , בעיה מאוד מאוד הזויה :(

הרבה זמן המד טעינה לא הראה לי מתח של 13 וולט , למרות שידוע שהוא מזייף טיפה (נבדק כבר במווסך העניין הזה)

ומאז שאני לא משאיר דיסק ביוניט אז הוא מראה לי את המתח הזה .

יכול להיות שיש לי איזה בעיה ברדיו דיסק והוא בעצם פועל בלי סאונד מתי שיש בפנים דיסק ?

איך אפשר לקשר את הדברים האלה ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יתכן כי הארקת לוח השעונים והרדיו משותפת ולכן בעיה החיבור הארקה המשותפת עלול לגרום לבעיות שציינת.

יש לבדוק עם רב-מודד את המתח ההזנה ללוח השעונים עם הרדיו מחובר ומנותק.

פורסם

ניתן לבדוק בקלות ומהר, ע"י מד זרם דיגיטלי (רצוי השראתי ללא פרוק כבל מצבר) אם יש צריכת זרם גבוהה יותר כשיש דיסק ואם הצריכה יורדת לאחר הוצאת הדיסק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ניתן לבדוק בקלות ומהר, ע"י מד זרם דיגיטלי (רצוי השראתי ללא פרוק כבל מצבר) אם יש צריכת זרם גבוהה יותר כשיש דיסק ואם הצריכה יורדת לאחר הוצאת הדיסק.

ויקטור יחשוב שהשתגעתי :D על איזה שטויות אני נופל

אגב , רפי על איזה מצבר אתה ממליץ ?

כרגע יש לי ורטה 60 אמפר

ורטה ? שנפ ? BOSCH ?

55 אמפר או 60 ? כל מקום רשום משהו אחר ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

למיטב ידיעתי ממחר 1.7.07 עולים שוב מחירי המצברים שכבר מגיעים לשמיים (עקב התייקרות העופרת בשוק העולמי).

במשך שנות עבודתי כחשמלאי רכב עבדתי רבות עם מצברי שנפ והייתי מרוצה מאוד הן מהמצברים והן מהשרות במקרה של תקלה

בזמן האחריות אך קראתי גם דעות הפוכות.

מצבר של 60 Ah הוא המתאים לרכב.

• תוכן חדש...