Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שנושא האזעקות בכלל ושל הגארד בפרט כבר טחון עד דק ובכל זאת, לא מצאתי תשובה מבעלי נסיון בחיפוש שערכתי.

לפני מס' ימים התקנתי אזעקת ביפר Guard LS635 ברכבי.

בכל הפרסומים הרשמיים נטען כי טווח הקליטה של השלט הדו-כיווני הינו כ-1200 מטרים.

כמובן שמיד אחרי שלמדתי את כל הפוקציות הבסיסיות והפחות בסיסיות במערכת, יצאתי לבדוק את אמיתות הפרסום הנ"ל.

בפועל, אני מצליח להגיע לטווח של כ - 300-400 מטר בשטח פתוח לחלוטין.

אשמח לדעת מבעלי נסיון בלבד!, האם מישהו באמת מגיע (או אפילו מתקרב) לטווח הקליטה המפורסם או שמא זהו גימיק פרסומי בלבד?

אגב, האזעקה הותקנה ע"י מתקין מקצועי. המקלט/משדר ברכב ממוקם עפ"י הוראות היצרן (בחלקה העליון-שמאלי של השמשה הקדמית).

שלחתי גם לגארד שאלה בנוסח דומה ואני ממתין לתשובתם, אעדכן לכשתגיע.

בינתיים, אשמח לדעת איך זה אצל בעלי אזעקה אחרים.

בתודה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

הטווח שהיצרן נותן זה קצת מופרז ובנוי על מזג אויר אידיאלי ובשטח פתוח.

האזעקה שלי שהייתה מותקנת בידיוק אותו דגם ובשטח פתוח היא לקחה מ700 מטר גם... יותר לא ניסיתי לא היה לי זמן לחפש שטח אחר, אך מצד שני יש לך מזג אויר לא הכי נוח וטוב אז הטווח יתקצר, היו כמה מקומות שהמרחק היה בסך הכל קומה שתיים ולא קלט כי הרכב היה בחניה תחתית וזה בינין עם קירות מאוד עבים ובטון ולא קלט.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

את ה"ניסוי" שלי ערכתי בתנאים אופטימאליים.

חניתי בחניון ממש על שפת הים והתרחקתי לאורך החוף.

מזג האויר היה בהיר לחלוטין ולא היו כל הפרעות ביני לבין הרכב.

היתה קליטה עד בערך 300-400 מטר ולאחר מכן כלום.

פורסם

בשטח פתוח טווח של קלומטר יהיה מקסימלי . אם הרבה פחות מכך יש לבדוק מה לא בסדר.

מי התקין דרך אגב, ובאיזה רכב מדובר? ישנם רכבים שהחלונות הקדמיים אינם מעבירים כראוי תשדורות ואסור להתקין שם אנטנות לרבות אנטנות של דיבוריות (שאסור).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בשטח פתוח טווח של קלומטר יהיה מקסימלי . אם הרבה פחות מכך יש לבדוק מה לא בסדר.

מי התקין דרך אגב, ובאיזה רכב מדובר? ישנם רכבים שהחלונות הקדמיים אינם מעבירים כראוי תשדורות ואסור להתקין שם אנטנות לרבות אנטנות של דיבוריות (שאסור).

בברכה

דני

הותקן ב"עדי התקנות" ברמלה בעקבות המלצות חמות פה בפורום.

הרכב, גולף MK4.

פורסם

לא צריכה להיות בעיה , על כן אני מציע שתבדוק שנית באיזור אחר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אעשה זאת.

מאחר ולא שמתי לב אם הסוללה שהוכנסה לי לשלט חדשה או לא, אנסה גם להתקין סוללה איכותית חדשה לפני הבדיקה ע"מ לצמצם למינימום השפעה של אלמנטים זניחים שכאלו.

אני עדיין ממתין גם לתגובתו של היבואן... מקווה לעדכן בקרוב.

תודה,

רפי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אצלי מותקנת ברכב בדיוק אותה האזעקה בדיוק באותו הרכב והטווח הכי גדול שבדקתי היה כ 800 מטר והיא תפקדה מצויין.

אני חייב לציין שאת האנטנה הרחקתי מקורות הצד של הרכב מכיוון שהם יוצרות מעיין "מיסוך" בזויות מסוימות, את האנטנה התקנתי בחלק העליון במרכז השמשה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

התקנתי אזעקת ביפר MVP 625 של רב בריח. לפי פרסום שלט רחוק דו כיווני אמור לקלוט עד 800מטר. בדקתי. בקו עין שלט תופס עד 80 מטר.שהתחבתי בין מכוניות באותה שורה בחניה הבאדתי קליטה ב30 מטר. בדקתי מדירות שונות ,יש קשר מחולון אבל שמתרחק מטר מהחלון לתוך הדירה קשר נאבד.

פורסם

למה לא מביאים לארץ דבר שראיתי אצל אמריקאי אחד.

פגשתי איזה אמריקאי שבא לארץ למשך שנה, הוא לא אמר לי למה(מסווג), בקיצור מפה לשם, הגענו לדיבור על רכבים.

הוא אמר לי שיש לו אפליקציה באייפון, שמפה (ישראל) הוא יכול לפתוח ולסגור ולהתניע את הרכב שלו (באמריקה).

מסתבר שזה אפליקציה ששייכת לחברה כלשהי באמריקה, שבעצם יש לה כמו מחשב על הרכב שלך, והיא רואה אם אתה עוצר בפתאומיות\סוטה מהנתיבים\תקוע בשוליים\שכחת את המפתח, וכל דבר שאפשר להעלות על הדעת.

במידה והם מזהים שקרה לך משהו, הם מתקשרים אוטומטית.

אם נגיד שכחת את המפתחות, או שאתה מתקין את האפליקציה, או שאתה מתקשר אליהם והם פותחים את הרכב.

בקיצור, משוכלל מאוד, ואני מניח שאפשר גם להוסיף לזה את היתרונות של האזעקה ביפר.

פורסם

כן אכן יש דבר כזה וזה עובד על GSM, הייתה לי אזעקה כזאת של חברת VIPER על הקאמרי, זה די פופולרי ובנוסף יש הנעה מרחוק וGPS שעוקב אחרי הרכב ומראה מיקום על מפה באייפון, אנדרואיד

נ.ב מה קרה שנכזכתם בשרשור הזה? כבר עתיק מהימים שהייתי עוד צעיר 8)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...