Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה למקם אותם על המגש האחורי (ולא בתיבה) אתה צריך רכב שלבגאג' שלו יש אפקט של תיבה (כגון גולף לדוגמא)...

חוצמזה אין לי מושג, בחיים לא שמעתי כאלה...

פורסם

מממ... נראה מעניין.

זוג וופרים 6X9 שמופעלים ע"י מגבר חיצוני. נשמע כמו פתרון מצויין לאנשים שרוצים באס קצת יותר רציני אבל לא מעוניינים להשקיע בסאב.

יהיה מעניין לשמוע את זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן מעניין לשמוע את זה. אני מקווה שלא מדובר בגימיק בלבד, כזה שיש בו מין השיפור לסאב, אך לא משהו שבהחלט יצדיק את שמו והגדרתו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נשמע מעניין וגם מוזר איך לא..

אבל במחיר 1000 ש"ח לא עדיף לקנות סאב ? (בתנאי שיש לך כבר מגבר כמובן..)

פורסם
נראה מאוד נחמד .

עדיין הייתי מרכיב 8" FREE AIR אמיתי.

למשל:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=636

הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

לא צריך קופסא וזקוק למגבר קטן ונחמד.

האם הסאב הזה לא מיועד להיות בתוך תיבה?

ההצעה שלך נשמעת לי פרקטית עבורי, למה אני אמור לצפות מסאב כזה כאשר אני הניח אותו על מגש אחורי של C4?

הכיוון הזה מעניין אותי כי כך אני לא תופס מקום בתא המטען וגם לא צריך מגבר חזק מאד.

מה שכן, האם מגש אחורי של הרכב יעמוד בעומס?

האם החיתוך במגש יהיה 8 אינץ או יותר (זה רכב מליסינג ואני לא רוצה להשתולל יותר מידי בחיתוכים למרות שלא איכפת לי).

מה ההבדל בסוג הצליל המתקבל בין אופציה זו לסאב בתא המטען?

תודה.

פורסם
זה לא סאב כבד.

הרעיון שכל רמקול מתוכנן לעבדו באיזשהו גודל של תיבה.

הסאבים האלו מיועדים לעבוד בחלל אינסופי.

התגובה תהיה טובה מאוד.

זה JL אין להם סאב לא טוב.

מבין,

עדיין, האם הצליל יהיה פאנצ'י יותר (מלשון פאנץ') בגלל שהרמקול לא בתוך תא המטען, או שמא מרוח יותר.

אני לא מחפש עוצמה אלה דיוק ואיכות.

האם סטאפ של סאב free air עם קומפוננט (סדר גודל של המורל פולס) + מגבר 50-75 RMS (מגבר עד סכום של 1000 ש"ח) יתן לי איכות והרמוניה (שוב, עוצמה לא מטרידה אותי כלל).

תודה

פורסם
אני שמעתי כאלה,במקרה לפני שבוע בערך.

נשמעים דיי טוב,גם בלי מגבר.(דיי הרבה באס)

טוב שלומי אני לא יכול לקרוא יוטר את השטויות שאתה רושם מתיי בדיוק שמעתה כאלה בלי מגבר והם עוד נשמעו לך טוב אם אתה לא מבין לא יודע אל תנסה אפילו להסביר גם משהוא שאתה לא יודע ולא מבין אבל בכלל לא מבין אז תפסיק לרשום שטויות :evil: מאוד מאוד.

לפותך השרשור הסב שה זה וזה וזה הציע לך נראה ונשמע מצויין בכול מקרה 2 קאלה על המדף האחורי דיי מיוטר מספיק אחד ומגבר נחמד קטן שיזיז אותו יפה הריי בכול מקרה JL זה JL ולי באופן אישי יש הרבה כבוד לסבים שלהם .8)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
עם סאב כזה של JL על המגש.

מי שישב מאחורה, ישמע רק באס נכון? לא מפריע כזה לאוזן או מסוכן נגיד?

מצטרף לשאלה

• תוכן חדש...