Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו טוב במהירות 260 קמ"ש.

אגב,לכל מי שתוהה, אפשר לראות שהצליל תואם לתמונה לפי הנקודות שבהם הוא מאט...

הגיוני ?

נראה לי קצת מפוברק העניין הזה :roll: , מלבד זה קיימת הגבלה אלקטרונית עד 250 קמ"ש ברכבים אלה לא ?

פורסם
נראה לי קצת מפוברק העניין הזה :roll: , מלבד זה קיימת הגבלה אלקטרונית עד 250 קמ"ש ברכבים אלה לא ?

הגבלה אלקטרונית זה לא קיר , צי'פ ניהול מנוע חדש נעים להכיר :wink:

פורסם

מה לא נראה לך הגיוני פה?

בד"כ מכוניות מעבירות להילוך אחרון לקראת סוף הסקאלה...

במקרה הזה הS8 מעבירה להילוך שישי ב260 ואם תשים לב קשה לה לסגור סקאלה

מכוון שהילוך שישי לא נועד למיאוץ המכונית אלא לשיוט...

פורסם

לא יאומן עד כמה שהרכב הזה חזק, מאיץ מ-100 ל-200 כאילו אני אם הקורלה שלי מ-0 ל-100

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הגבלה אלקטרונית זה לא קיר , צי'פ ניהול מנוע חדש נעים להכיר :wink:

תיקון קל,אין שום צורך בצ'יפ ניהול מנוע חדש,יש רק צורך בחיבור לשקע דיאגנוסטיקה ועבודה של 2 דקות,והיתה הגבלה אלקטרונית........

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אכן,אם אני לא טועה משפחת פולקסווגן-אוודי מצויידות שתיהן בתיבות אוטומטיות בעלות 7 הילוכים.........

מה שכן,אפשר לראות בסרטים של ה-S6 וה-S8 את ההבלים המשמעותיים בינהן מבחינת עוצמת מנוע, בזמן שה-S6 מתחילה "להחנק" (קשה להגיד מילה כזאת על הרכבים האלה....) ה-S8 עדיין מאיזה כמו איזה טיל בליסטי.......פשוט מדהים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באיזו מהירות עולה המהירות במהירויות גבוהות.

אצלי לוקח כמה דקות בשביל לעלות מ 170 ל200 וזה עולה כמו מטורף

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...