Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליאו שלי לא אמינה, יש לי בעיה ב"שפריצרים" של השימשה הקדמית.

ללא התראה מוקדמת, לחץ המים שיוצא מהמתזים ירד וסילון המים לא מגיע לכל החלון אלא בקושי לתחתית החלון.

נתקתי את צינור ההזנה הכי קרוב למיכל שאפשר (לפני הפיצול מתחת למכנה המנוע לשני מתזים) וגם שם הזרם חלש- כלומר יש בעיה קרוב יותר למשאבת המים.

יכול להיות שמדובר בסתימה. להתחיל לפרק?

יכול להיות שמשאבת המים עובדת אבל נדפקה? לא נראה לי שיש שינוי בצליל שהיא מפיקה (הסל"ד שלה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גיא, היה כאן שרשור לא מזמן על זה שהמשאבה בקליאו נוטה למות, אם אני זוכר נכון מישהו שם זרק שמחיר משאבה עומד על כ400 ש"ח לערך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
גיא, היה כאן שרשור לא מזמן על זה שהמשאבה בקליאו נוטה למות, אם אני זוכר נכון מישהו שם זרק שמחיר משאבה עומד על כ400 ש"ח לערך.

מניסיוני משאבה מתה זה משאבה דוממת שלא עושה קולות של מכונת קפה.

המשאבה אצלי עדיין עושה קולות...:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גיא, תקרא את השירשור הקודם.

לי בכל אופן, אין ולא הייתה את הבעייה, אבל הכל זאת נחמד לקרוא וללמוד על דברים אופיניים ברכב שלנו.

99% שמקור הבעייה הוא סתימה או אבנית.

תבדוק אם מתיז המים האחורי עובד גם הוא.

גיא זהו הנושא הקודם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162405

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אם היה שימוש במים ולא בנוזל ייעודי אז יכול להיות שיש לך אבנית בתוך המיכל שסותמת את פתח הכניסה למשאבה.

הייתי ממליץ לך לפרק את המיכל ולבצע לו ולמשאבה ניקוי יסודי.

לפני כן בדוק שבעת סגירת המכסה אתה לא לחצת איזה צינור שנשאר בצורה כזאת ומפחית את לחץ המים.

עצה שימושית ביותר: שים על הקו של הנוזל מתזים פילטר דלק מפלסטיק (הקטן ביותר), מונע הרבה צרות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה אתם ישר מספידים חלקים בלי לדעת?!

קודם תבדקו דברים בסיסים, כמו אבנית, כיוון נכון של השפריצר עצמו (משפיע המון בזרימת המים, לפחות אצלי ברכב), מילוי מים במיכל :), ניתוק הצינורות של השפריצר ונסיון להפעיל ולראות כמה זרם יוצא.

אם כל זה לא עוזר אז תספידו את המשאבה.

מוקדש כחומר לחשיבה

פורסם

אני למשל, ואני רק דוגמא, ממלא את מיכל המים של השפריצרים ב-"מי-עדן". כן כן, ב-"מי-עדן".

רק אם אני שופך בצור חיצונית, אני שופך מים מהברז.

פורסם

מי עדן הם מים מלאים באבנית.

אבנית הם מומסים הנמצאים במים (מעבר ל-H2O) שנשארים לאחר שה-H2O מתאדה לאוויר.

מנרלים = מומסים, מי עדן הם מים עשירים במינרלים = עשירים במומסים.

מי עדן מעולה לגוף שלך, לא לרכב.

תמלא נוזל יעודי, או מי אוסמוזה הפוכה או מים מזוקקים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

טוב לדעת. כל יום לומדים דבר חדש.

למרות שאני מאמין שזה עדיף על מים מהברז.

נעבור למים מהמזגן?

פורסם
למה אתם ישר מספידים חלקים בלי לדעת?!

קודם תבדקו דברים בסיסים, כמו אבנית, כיוון נכון של השפריצר עצמו (משפיע המון בזרימת המים, לפחות אצלי ברכב), מילוי מים במיכל :), ניתוק הצינורות של השפריצר ונסיון להפעיל ולראות כמה זרם יוצא.

אם כל זה לא עוזר אז תספידו את המשאבה.

מוקדש כחומר לחשיבה

תגיד, אתה קורא את כל ההודעות בשרשורים בהם אתה מגיב?

או שאתה פשוט מגיב לפי הכותרת וזהו?

פורסם

שים קצת חומץ (חצי כוס עד כוס חומץ) על מיכל מים מלא ותתחיל להשפריץ. זה אמור לפתוח סתימה אם יש ואז הזרם אמור כמובן להיות חזק יותר

אם רוצים לשמור שלא תהיה סתימה, שמים בכל מיכל טיפה חומר כחול של החלונות בבית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי המשאבה מתה למרות שהיא המשיכה לעשות קולות. פשוט המים לא יצאו. החלפה אם אני זוכר נכון 250 שקלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שים קצת חומץ (חצי כוס עד כוס חומץ) על מיכל מים מלא ותתחיל להשפריץ. זה אמור לפתוח סתימה אם יש ואז הזרם אמור כמובן להיות חזק יותר

אם רוצים לשמור שלא תהיה סתימה, שמים בכל מיכל טיפה חומר כחול של החלונות בבית.

לגבי החומץ אני יכול להבין ( זה אכן ממיס אבנית ) אע"פ שלא ברור עד כמה אם בכלל החומץ עלול לפגוע בחלקים אחרים במערכת .

לגבי נוזל לניקוי שמשות ביתי - זה אולי טוב ויעיל לניקוי של חלונות הרכב אבל מה הקשר למניעת סתימה במערכת בשימוש בזה ?

פורסם

מניסיון שלי החומץ לא פגע בכלום ואצלי המשאבה קצת הרבה יותר ישנה מאצל כל קליאו ספורט, מעבר לזה אל תשכח שכוס אחת של חומץ פלוס ליטר ומשהו מים זה לא אמור בכלל להזיק, זה מהול ולא מרוכז.

רצוי רק לגמור את המיכל עם החומץ בגלל הריח של החומץ.

החומר הכחול של החלונות כנראה מפרק את המים בצורה כזאת שלא נוצרת אבנית, פשוט מניסוין שלי חצי שנה ויותר על אותו המיכל עם החומר הזה ולא היתה סתימה אחת, לפני זה היו סתימות כל יומיים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גיא, זה השרשור. חיפוש:lol:

זה הפילטר:

תהנה

ליאור

*גם השרשור הזה אמור לעזור לך. 99% שזאת הבעייה היות ואתה שומע את המשאבה עובדת. לא לשכוח לנקות היטב (ממש היטב במיוחד ליד מקום השאיבה של המשאבה.

R 004.jpg

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...