Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת.

נמרח לי קצת יותר מדי מהדבק הקטלני הזה, ואני מעוניין להסיר אותו עכשיו אחרי שהתייבש. ניסיתי טינר, ספירט כחול, אלכוהול 70%, אלכוהול 99%, אצטון, טרפנטין, WD40 - שום דבר לא מדגדג אותו.

מה עושים? :roll:

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסית להשרות אותו עם WD40?לא צריך הרבה זמן, רק 3 דקות כדי לתת לחומר לפעול.

במקרה הכי גרוע, עם סכין קטנה וחדה, בעדינות רבה כדי לא לגרום נזק למישטח שעליו יש את הדבק,לעשות ור קטן בשטח של הדבק, או אפילו לגרד טיפה חלק קטן, ואז לשים WD40. כך החומר יוכל לחדור לקצוות הפתוחים של החור ולעבוד.

או עם פן, או מים חמים, או כל שיטה אחרת להסרת מדבקות שדוברה רבות פה בפורום.

בהצלחה, ואנא עדכן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עם כל הכבוד למדבקות "שמור מרחק" (שאותן אגב ניתן להסיר בקלות עם ה WD40) המונטאז' לא רואה אותן ממטר. מדובר בדבק בנייה עם אחריות ל 10 שנים ששום דבר לא יתנתק אם הוא הודבק כראוי :roll:.

אני לא מעוניין לקלף את הדבק עם סכין כי זה ישרוט את הברזל שמתחת.

עוד רעיונות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על מה הודבק החומר.

ועל בסיס מהו? מאיזה חומר הוא מיוצר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
עם כל הכבוד למדבקות "שמור מרחק" (שאותן אגב ניתן להסיר בקלות עם ה WD40) המונטאז' לא רואה אותן ממטר. מדובר בדבק בנייה עם אחריות ל 10 שנים ששום דבר לא יתנתק אם הוא הודבק כראוי :roll:.

אני לא מעוניין לקלף את הדבק עם סכין כי זה ישרוט את הברזל שמתחת.

עוד רעיונות?

איתמר.

מיסתבר שיש עוד מעריץ לחומר הזה חוץ ממני!!! :lol:

אם לא היה את הדבק הזה הבית שלי היה מיפרק מיזמן :roll:

לעניין, גם לי נידבקו דברים שרציתי להפריד, למזלי הם היו על ברזל שלא איכפת לי אז פשוט שייפתי את זה.

במקומות שאי אפשר היה לשייף המסתי אותו ע"י חום.

אגב, הדבק הזה הוא על בסיס דבק מגע, אז, בשליפה מהמותן, נסה מדיר דבק מגע, או מדלל דבק מגע. קח צמר גפן וטבול אותו במדלל, תצמיד אותו למשך הלילה לדבק וכסה עם ניילון. בבוקר נסה להפריד.

אני מקווה שהברזל שלך לא צבוע (בקיצור, הפח של האוטו).

מניסיון אישי שלי, לנסות לחתוך אותו לחתיכות קטנות, על סכין יפני קטן, ולפורר אותו לאט לאט, אם כל זה לא הצליח...

על מה הודבק החומר.

ועל בסיס מהו? מאיזה חומר הוא מיוצר?

זה דבק, הוא מגיע בשפופרות או ב"טיובות" כמו סיליקון. הוא עוב על אותו עיקרון של דבק מגע, מורחים שני מישטחים, מחכים דקה או שתיים ומצמידים. לעולמים...

אגב, מצאתי דבק אדיר אחר, גם טוב...

זה...

TZW0618_NL.jpg

אל תיתעסק איתו, כי אותו באמת אי אפשר להוריד... :twisted:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ , האם הדבק מתאים לכל המשטחים?

אני צריך להדביק צינור גינה לפח מגלוון( דק מידי כדי להתעסק סתם בריתוך פיה במיוחד אם יש אפשרות אחרת ) , אולי נשמע מוזר אבל זה לצורך ניקוז.

מהצד הרטוב יהיה סיליקון ומהצד השני אני מתכוון להדביק עם דבק דומה.

גילי , שווה אולי לקנות את הדבק השני?

אם הוא כזה תותח איך סותמים את השפורפרת( הסוף מתגבש , כמו סיליקון )?

הברגת פקק?

תודה מראש.

פורסם

WD40 לא תוקף חומרים אקרילים לכן הוא לא יסיר אותו

הייתי מנסה ספריי קרבורטור עם קשית (כי זה גם מקפיא)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מקפיץ , האם הדבק מתאים לכל המשטחים?

אני צריך להדביק צינור גינה לפח מגלוון( דק מידי כדי להתעסק סתם בריתוך פיה במיוחד אם יש אפשרות אחרת ) , אולי נשמע מוזר אבל זה לצורך ניקוז.

מהצד הרטוב יהיה סיליקון ומהצד השני אני מתכוון להדביק עם דבק דומה.

גילי , שווה אולי לקנות את הדבק השני?

אם הוא כזה תותח איך סותמים את השפורפרת( הסוף מתגבש , כמו סיליקון )?

הברגת פקק?

תודה מראש.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על קיט מונטאג' כאן. הוא יותר מתאים, למרות שתהיה חייב לעשות "יציקה" קטנה של הדבק...

הדבק השני פחות מתאים לדברים כאילו, הוא יותר למישטחים.

את שניהם אני שומר עם הפקק המקורי, אני לא חותך את הפיה ממש, אלא עושה חריץ קטן שדרכו יוצא הדבק וסוגר את זה עם הפקק המקורי. את שניהם אני שומר במקום קריר וחשוך, בדרך כלל הקיטמונטאג' מחזיק יותר מחצי שנה. השני, עדיין מחזיק, ולא עברה עוד חצי שנה...

יש מישהו שניקרא "מיקו פיתרונות" ולמרות שזה נישמע כמו מישהו שפותר פיתרונות ע"י פטירת אנשים, הוא לא...;)

הבנתי שהוא לא מוכר ליחידים אלא רק לחנויות, אז יש לי חבר שיש לו חנות לכלים בחולון, הוא עובד איתו. לחנות קוראים "טכנו כהן" בחולון (אחלה מחירים למקיטה אגב), גש לשם, בקש את אסף ותגיד לו שגילי (עם המרצדס) הפנה אותך, אם הוא לא יודע על מה אתה מדבר תכניס לו סטירה בשמי ואני אחזיר לך אחרי זה...;)

תהנה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה ,כנראה לא אצטרך להשתמש משום שהשגתי מקדח כוס במידה מתאימה שתאפשר לי לחיצה של הצינור בלחץ.

בכל מקרה תודה , אני אחפש ואקנה את הקיט - נראה משהו ששווה להחזיק צמוד.

פורסם
השגתי מקדח כוס במידה מתאימה שתאפשר לי לחיצה של הצינור בלחץ.

עם כמה שאני שונא להספים, רק לי זה עשה קונוטציות הזויות קצת?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מה שמצחיק זה שהרגע ניסיתי , וכמה שזה עצוב אני צריך כוס קטנה ב2 מ"מ,

המוכר בחנות( ד"ר משהו נו.... :lol: )טעה במדידה עם הקאליבר...

ועוד יותר מצחיק שזה הבדל בין 17 ל15...

מ"מ.

גילי , עשית לי סמטוחה במושגים.

אז הלכתי וקניתי מונטאז' בשפורפרת כמו של סיליקון עם מזלף מקורי עם פקק אוטם( כתוב עליו KIT ).

אתה מדבר על מונטאז' שמגיע ב2 שפורפרות לערבוב? אפוקסי סטייל?

לא רוצה להתעסק במיקסים , סתם מלכלך.

אז עכשיו 12 בצהריים ואני מחפש תירוץ מה לנסות להדביק בכדי להצדיק את הקנייה.

נראה מה הוא שווה

תודה רבה

• תוכן חדש...