Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות לעשות דיליי לבמה קידמית ברדיודיסק הנ"ל (בחתימה) שיש לי? אם כן איך?

נ.ב

לפי המגבר שיש לי (הנה גם דיון קטן עליו - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162524)

עם איזה סלילים הוא יכול להתמודד? סליל 1 או 2 (של סאב) ובחוברת רשום שהוא יכול להתמודד עם 2 - 4 OHM...

תודה רבה!

פורסם

לגבי דיליי, אף פעם לא היתה לפיוניר את האופציה הזו בסדרה 6. לדעתי אין, תבדוק בחוברת של הHU.

אולי הוא יכול לרדת ל2 אום, אך לא בגישור. מדובר פה 2 אום פר ערוץ אחד.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לא כ"כ הבנתי אותך אתה יכול קצת להסביר יותר?

ד"א איזה סאב הכי יתאים (בהתחשב שיהיה מחובר סאב ופולס 6 למגבר) מבחינת שמע הכי טוב (מבין שלושתם):

קיקר: COMP C12 150RMS

פיוניר: TSW306C 400RMS (ידוע שאני לא אוכל לנצל את מלוא היכולת שלו עקב מגבר חלש.., אך מבחינת שמע הכוונה)

רוקפורד פאנצ': P112S4 150RMS

נ.ב

מזה Way ברמקולים? (1-Way 2-3-4-5)...?

תודה רבה לכולם!

פורסם

ה-C12 הכי מוזיקלי מביניהם (למרות שגם הוא לא משהו). מה התקציב לסאב? הייתי הולך על פיניקס גולד אוקטן R.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התקציב הוא 400-450 ש"ח לכל היותר.. ללא תיבה (אני רוצה לבנות אחת).

אפשר קישור לסאב שהמלצת?

תודה,

ניר ישראל חן

פורסם

גיא תתחשב במגבר שאמור לסחוב את העניין

לדעתי ההתלבטות בין ה P1 ל C12 שניהם 150 RMS

לא הייתי בונה על המגבר ש"יסחוב" ב2 אום בלי להתנתק בגישור

אני יותר אוהב את הP1 אישית , עוד אפשר בתיבה קטנה להפיק ממנו משהו

הC12 לדעתי מרוח מדיי, אבל הוא עושה הרבה רעש ב 45 אטומה

פורסם

הנה מה שרשום לי בחוברת של המגבר.. מישהו מוכן להסביר לי את זה? כי אני ממש לא מבין מה הם רוצים!

Precautions:

Use speakers with an impedance of 2 or 4 Ohms (2 to 4 Ohm when used as bridging amplifier)

יש עוד אבל לא רלוונטי.

עכשיו איזה סאב מתאים?! מבין ה- קיקר והפאנצ'?

פורסם

גם רשום לך על המגבר 1500W וגם אומרים שצבא זה כיף

אז רשום ואז אומרים

מגבר מדבקה בחום ישראלי ב2 אום בגישור הוא לדעתי מתכון לצרות

הוא אמור לעמוד ב 150 ב 4 אום

פורסם

אהבתי את הציניות וצבא זה כיף.. תלוי איפה ומה היציאות אבל עזוב..

זה שאומרים שהוא 1500 אני יודע שזה חארטה לפנים! אבל בכללי מה זה אומר מה שרשמו שם בחוברת שציטטתי?

תודה על העזרה, ושוב מה אני כן יכול לחבר אליו?! עזוב את ה- 2 אופציות שנתתי.. בכללי אני יכול לחבר סאב בעל:

כמות סלילים - X

התנגדות - X

מגושר כן/לא

RMS - X

Watts -X

זה אני חושב הכי יעזור...

נ.ב

אם אפשר להרחיב את אופקיי בעניין התנגדות עבודה של מגבר מגושר עם סאב + סט רמקולים (קדמי או אחורי) אני ישמח!:oops:

• תוכן חדש...