Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך ל"מנחת" ,משה (mag) והאחרים: רציתי לציין אספקט נוסף, אני עדיין עם ה-HU המקורי, ושומעים טוב מאד לדעתי, אני אהיה במפגש הבא, ואולי הגולף שלי תהיה היחידה עם HU מקורי. ורצוי משה שתהיה נוכח כדי שה-אוזניים ישכנעו אותך ולא רק הכתוב.

אני התקנתי את הציוד הבא: מנחת XETEC לדעתי טוב מאד, מגברים:JL300/4 + סט קידמי DLS UR 36 3WAY

מונו בלוק JL500/1 סאב יותקן בודאות (סגור-לא מושך יותר) IDMAX 10 או JLW6 10 .

{ סה"כ יש כאן פריטים שהייתי מגדיר אותם ב-"רמה טובה" (יסלחו לי השופטים ש"ממליכים מלכים" של ציוד או "שוחטים"

ציודים ו/או מותגים.)}

אבל ל ל ל ל ל שאני חושב איך הכל יכול להישמע ע ע ע ע עם הציוד "הקיים" שהוא לא בחנות, אלא אצלי במכונית,

רק ע"י החלפה ל- HU ברמה מתאימה לציוד , אז אני פשוט מתקשה להשלים/לקבל את הפוטנציאל המבוזבז.

ולכן המסקנה: שאני לא פוסל מנחת, אלא "מתעצבן ממנחת" .

לילה טוב לכולם.

פורסם

היום בבוקר בדיוק התעסקתי במערכת ברכב של אבא שלי - מה שציינתי בת'רד הקודם.

עוד פעם התחיל להתנתק הרמוקל בצד שמאל - אבא שלי היה בטוח שזאת בעיה במגבר הMTX מסדרת THUNDER שהוא 2*50 אבל לבסוף התבדינו כשראינו שהבעיה היא במנחת של רוקפורד.

המנחת הזה עלה 250 שקל והוא זבל של דבר!

המנחת השני ברכב הוא מנחת של סטינגר והוא פשוט מעולה - עלה חצי מחיר מהרוקפורד ולא רואה אותו ממטר.

לבינתיים פתרתי את הבעיה בזה שתפסתי את שני מחברי הRCA (כבל של מונסטר שהייתי חייב להתקין אותו רק בשביל להפטר מרעשי אלטרנטור - במקרה הזה השימוש לכבל ברמה כזאת הוכיח את עצמו כמוצדק) והמגעים של המתאם מחזיקים מעמד.

אבל אין ספק שמדובר במכשיר עדין (המנחת) ושאין ברירה אלא להחליף אותו.

אחת הבעיות ברכב היא שיש בו שישה מחשבי דרך - אחד מהם יושב מאחורי הקונסולה המרכזית של הרכב שזה גם המקום הכי נוח למקם בוא את המנחתים. במקום זה הארכתי אותם וקברתי אותם מאחורי הקיק פאנל הימני.

תשימו לב עד כמה התקנה נכונה כאן היא קריטית!

הייתי צריך למצוא את המיקום האידיאלי, את הרכיבים האידיאלים - שלא לדבר על שימוש בשני מנחתים בשביל שה-פדר יהיה פונקיונאלי.

אכלתי את הרכב הזה על ימין ועל שמאל - אם הוא רק היה מסכים לשים HU נורמאלי:oops:

הHU המקורי של טויוטה 2001 הוא מוצר של נקמיצ'י - אז אל תתחילו לדבר על זה שהוא פחות איכותי, הוא איכותי מאוד - הבעיה היא בהתקנה וברמת הרכיבים.

מדובר בסט מילניום חמש ורבע אינטש הישן שלי (טוויטרים tw1 של פולס) ובסאב 10 אינטש פשוט של סאס בזוקה בתיבה סטנדרטית עם פיר.

מערכת סתם כזאת, אבל בשבילו היא מספיקה מעל הגג - אז אני לא מתווכח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...