Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.איתמר

2. יחיאל

3. שומאכר

4. אורן

5. SOUNDMAN (אלי)

6. עדן. eden-sti. מגיע אם חבר שמעוניין לקנות מערכת לאוטו החדש שלו.

7.ASAFAY1-[אסף]-85 % אני יגיע.

8. רנזי - אגיע למרות שהלנצ'יה נגנבה.

9.urban.racer - מגיע עם עוד שני פריקים של אודיו .

10.ל' -מגיעה.

11. RS - מגיע (אך לזמן קצר יחסית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם !

אני אגיע למרות שהלנצ'יה נגנבה. אני אגיע עם הקונקט הוותיקה והטובה.

רזי.

רז אתה לא רציני?

דווקא לאנשים הכי טובים בעולם הזה כל הרוע קורה,גועל נפש.

:x

בכ"א אני אשמח לראות אותך.

אגב ניר אני מביא את הטויטרים [כן הMT22 זוכר?] כבר חצי שנה אתה מבטיח לי להחליף.:cry:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לאור הדאגה והתגובות הרבות של חברי הפורום, ולאור השאלות הרבות של מי, מה, מתי למה וכמה, אבהיר מספר דברים בנוגע ללנצ'יה.

הרכב נגנב לפני כשבועיים מהבית שלי. לאחר כחמישה ימים הרכב נמצא זרוק ביער לא רחוק מביתי במצב גרוע ביותר (מצ"ב תמונות חלקיות מצידו הימני של הרכב), וכמובן שללא שום פריט מהמערכת.

אחרי ויכוחים רבים עם הביטוח הוחלט על שיפוץ הרכב והחזרתו לכביש, וזאת באמצעות מימון רב מכיסי הפרטי, ומימון חלקי מכספי הביטוח שמעוניין להשבית את הרכב מאחר והנזק החיצוני והמכני הוא רב.

מקווה שבמפגש הבא כבר אגיע עם הרכב המשופץ.

להלן התמונות:

_____012.jpg

_____013.jpg

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מעורר עצבים !!!

אני לא אתפלא אם מישהו ידע מה יש לך ברכב[והוא יכול לדעת רק ממפגשים או מדפי הפורום-זו דעתי ובואו לא נתמם לעולם וורוד]

בכ"א ,שיהיה בהצלחה עם השיקום של הנסיכה שלך.רק לחשוב שהם לקחו את הרכב למקום מבודד כדי לפרק בשקט את תכולתו,יתרה מכך -החוליגנים לא יסתפקו בכך וכמובן ההרסו את הרכב ,מקומם!:x

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מעורר עצבים !!!

אני לא אתפלא אם מישהו ידע מה יש לך ברכב[והוא יכול לדעת רק ממפגשים או מדפי הפורום-זו דעתי ובואו לא נתמם לעולם וורוד]

בכ"א ,שיהיה בהצלחה עם השיקום של הנסיכה שלך.רק לחשוב שהם לקחו את הרכב למקום מבודד כדי לפרק בשקט את תכולתו,יתרה מכך -החוליגנים לא יסתפקו בכך וכמובן ההרסו את הרכב ,מקומם!:x

זוהי דעתי גם.

הרכב נגנב בגלל רכיבי האודיו שבו ולראיה זה בדיוק מה שנגנב ,הרכב עצמו לא הייתה המטרה אחרת היה גומר בשטחים באיזו משחתה או לא היה נמצא.

הפורום הזה הוא מקום מאוד מסוכן ראו הוזהרתם !

רזי משתתף בצערך ידידי , שישברו להם הידיים .

פורסם

לדעת חוקרי המשטרה הרכב נגנב לאחר שהיה בתיקון במוסך מורשה של לנצ'יה, שם עובדים ערבים בין השאר (סורי על הגזענות - אבל כולנו יודעים שהם אלו שגונבים את רכבינו), וגם עשו נסיעת מבחן באוטו, וללא ספק הבחינו במערכת היקרה שהייתה ברכב. מאחר ובכרטיס העבודה של הרכב רשומה כתובת המגורים שלי, המרחק מכאן ועד לגניבת האוטו ולפירוק המערכת משם הוא קצר.

המלצה - לא לתת במוסכים את כתובת המגורים האמיתית שלכם - מה זה מעניין אותם בעצם..??

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אין לי מערכת באוטו כמו שלרובכם יש, אך אני יבוא על מנת ללמוד מאנשים שמבינים באמת.

רציתי בהתחלה מערכת בכ- 2000 שקל, כלומר פשוטה ביותר, החלטתי לחסוך.

עוד כ- שבוע וחצי אני מתכוון לקנות, אז אני יבוא על מנת לראות ולהחליט מה אני רוצה.

נוספתי:

1.איתמר

2. יחיאל

3. שומאכר

4. אורן

5. SOUNDMAN (אלי)

10.ל' -מגיעה.

12. עמיטל {amital4}

אשמח לבוא ולהתרשם :),

עמיטל.

פורסם

אחד הדברים היותר מעצבים ששמעתי .

היה פעם פרשה כזאת לגבי הרכב, שמוסך של פגו' בעלי פועלים ערביים(סליחה על הגיזענות) שכפלו מפתחות של מכוניות ושל בתים וגנבו משניהם אני מקווה שלפחות את המפתח של הבית לא השארת ...

תגיש עליהם תלונה וכמובן תתרחק.

גועל נפש !

מצטער בשבילך

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

1.איתמר

2. יחיאל

3. שומאכר

4. אורן

5. SOUNDMAN (אלי)

10.ל' -מגיעה.

12.מגיע-זמיר

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם
אחד הדברים היותר מעצבים ששמעתי .

היה פעם פרשה כזאת לגבי הרכב, שמוסך של פגו' בעלי פועלים ערביים(סליחה על הגיזענות) שכפלו מפתחות של מכוניות ושל בתים וגנבו משניהם אני מקווה שלפחות את המפתח של הבית לא השארת ...

תגיש עליהם תלונה וכמובן תתרחק.

גועל נפש !

מצטער בשבילך

יעקב

לא חושבת שתלונה במקרה שלו תעזור.

הרכב היה במוסך וטופל על ידם, מה שאומר שטביעות האצבע שלהם יהיו על הרכב בכל מקום, הם יטענו שהן מופיעות שם מפני שהם עבדו על הרכב ויכחישו את העברה המיוחסת להם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...