Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו

הרכב ברשותי כבר כ-6 שנים

ועדיין אני לא יודע איך לבטל (או אם זה בכלל אפשרי) את המזגן שידלק בכל פעם שאני מדליק את הרכב.

כלומר, בכל פעם שאני מדליק את הרכב המזגן נדלק גם (לפי הפעלתו האחרונה, בהתאם).

איך אני מבטל את זה שלא יפעל בצורה אוטומטית?!

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

בתור אחד שהיה ברשותו ב.מ.וו 320 שנת 97,בהחלט ניתן לבטל את הפעולה האוטומטית של המזגן,אני לא זוכר פשוט איך בדיוק,אבל תבדוק בספר רכב,ואם אין לך תפנה לקמור שיישלחו לך ספר חדש,או שפשוט תיכנס למוסך מורשה או משהו כזה והם יפתרו לך את הבעיה.

מקווה שעזרתי....

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בתור אחד שהיה ברשותו ב.מ.וו 320 שנת 97,בהחלט ניתן לבטל את הפעולה האוטומטית של המזגן,אני לא זוכר פשוט איך בדיוק,אבל תבדוק בספר רכב,ואם אין לך תפנה לקמור שיישלחו לך ספר חדש,או שפשוט תיכנס למוסך מורשה או משהו כזה והם יפתרו לך את הבעיה.

מקווה שעזרתי....

עידן.

אני יכול לבקש מהם ספר רכב חדש בלא תשלום או שזה כרוך בתשלום אופייני להם (בטח 500 ש"ח :D )

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

כמו שאמרת,אני בטוח שזה יהיה כרוך בתשלום,אבל לדעתי,לפני שאתה מבקש ספר רכב חדש, תנסה לגשת לאחד המוסכים המורשים,אני בטוח שמישהו שם יפתור לך את הבעיה תוך חצי דקה,זו סה"כ הגדרה של הפעלת המזגן.

ובמידה וזה לא יעבוד ולא תמצא מישהו שמכיר את העניין אז כנראה שתצטרך למשכן את הגלגל רזרבי ולקנות במקומו את הספר... :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...