Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל בפרויקט של החלפת בלוק ב 205 שלי 1.4 שנת 89.

בבלוק הישן מחובר חיישן הקאנק ישירות לבלוק.

בבלוק החדש הוא מחובר באמצעות זרוע מתכת ובמיקום שונה.

החיישן הישן בלוי מאוד. לכן מעוניין להרכיב את החיישן החדש יותר.

אך הוא לא מתאים מישום מה בחיבור דרך הבלוק(המיקום בו אני מחזיק אם היד, כך הישן היה מחובר).

האם יש מניעה כלשהיא להשתמש בזרוע? אולי זה תלוי בסימון בגלגל תנופה או משהו אחר.

בברכה

mush

CIMG1798.JPG

CIMG1800.JPG

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

מיקום החישן קובע את תיזמון הניצוץ. שינוי מיקום ישנה תיזמון ניצוץ ביחס לבוכנה אתה חייב להתקין את החישן למקום שהיצרן קבע כל שינוי יגרום לזיוף או שהרכב כלל לא יניע.

ים טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יצחקי.

מדובר ב205 בשני המיקרים. אינני יודע מה ההבדל ביניהם ומה להרכיב .

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

mush, אתה בטוח שהחיישן מחובר אצלך למשהו? אם אני לא טועה, היציאה שלו תלויה באויר ובמקרה של המנוע שלך (דיסטריביוטור מכאני מתכוונן, 205 שנת 89 קרבורטור) משמשת רק לציוד בדיקה.

לכן, אתה יכול לזרוק אותו איפה שבא לך.

וכן, גלגל התנופה של המנוע החדש הוא שונה מהמנוע הישן - ולכן גם המיקום החדש של החיישן. מכיוון שאתה משתמש בגלגל התנופה הישן, תצטרך להשתמש בחיישן הישן (אם אתה בכלל רוצה להשאיר אותו - מה שאולי כדאי לעשות, כדי לכוון את הדיסטריביוטור עם אקדח הצתה - סטרובוסקופ - אחרי ההרכבה).

• תוכן חדש...