Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם זה אפשרי?

2. האם זה חוקי?

3. מה צריך בשביל לעשות את זה אם 2 השאלות הראשונות חיוביות

4. יש לי סקודה פיבוריט ואמרו לי שבפליסיה זה אותו מנוע ויש שם הזרקה אז זה אומר שאני יכול לקחת את מערכת ההזרקה מהפליסיה ולהתקין בפיבוריט?

5. כמה כל זה יעלה בערך?

בתודה מראש, יעקב.

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

-1כן .

2-כן.

3- יש להעביר צמת חוטים, מחשב , ואם המנוע של הפליסייה, יושב אחד לאחד,אז גם את המנוע קומפלט,

ויש להעביר גם את טנק הדלק עם משאבת הדלק הטבולה בו.

4 גם אם נניח שזה לא יעלה לך מאומה, עכשוו היית הולך על זה, או השאר עם רכב סולידי, לא מבריק במיוחד אך גם לא בעייתי במיוחד וקל לוזול לטיפולים, ובעל קרבורטור ?

וחשוב על זה

וחזור עם תשובה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברוך הבא לפורום.

במקום להשקיע אף מחשבה בשינויים מהותיים ככ, אני מציע לטפל בקרבורטור אם וככל שיש בו בעיה.

אם הפרוייקט הוא לצורך פרוייקט בלבד, אני הייתי מוותר עליו.

בכל אופן אם יש בעיה, צביקה יענה לך בשמחה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מצטער שהצתרפתי פה לשרשור אבל שאלה לי לצביקה

הייתה לי טמפרה הזרקה רב נקודתית ששירתה אותי מאוד נאמנה,והיה לה הרבה יותר כח מטמפרה קרבורטור רגיל למרות שבספר רשום שההבדל בכוחות סוס לא משמעותי.

אם אני אקח טמפרה קרבורטור זה אפשרי לשים לה 4 קרבורטורים? אני יודע שצריכת הדלק תעלה אבל אותי מעניין הכח......

איך המנוע יעבוד עם 4? ואם זה יהיה יותר חזק מהזרקה רב נקודתית רגילה?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה לכולם על התגובות

בדקתי ופרוייקט כזה יעלה לי יותר מכל המכונית ביחד. בתור התחלה אני חושב שאני אוסיף עוד קרבורטור וזהו

אם יש עוד המלצות איך לשפר את הפיבוריט אשמח לשמוע. אני רוצה שהיא תגיע בערך ל160 בלי להתעסק יותר מידי עם המנוע אם זה אפשרי

שוב בתודה מראש, יעקב.

פורסם
ברוך הבא לפורום.

במקום להשקיע אף מחשבה בשינויים מהותיים כל כך, אני מציע לטפל בקרבורטור אם וככל שיש בו בעיה.

אם הפרוייקט הוא לצורך פרוייקט בלבד, אני הייתי מוותר עליו.

בכל אופן אם יש בעיה, צביקה יענה לך בשמחה.

בברכה

דני

ראה את תגובתו של דני , וישם אותה כלשונה .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בתור התחלה אני חושב שאני אוסיף עוד קרבורטור

שלום יעקב. אי אפשר לתקוע סתם עוד קרבורטור באוויר - אתה תצטרך למצוא סעפת מתאימה לשני קרבורטורים שתתלבש על פתחי היניקה במנוע שלך או לייצר אחת לבד. אני חושב שזה יהיה די קשה כי המנוע של השקודה לא הגיע עם קרבורטורים כפולים (למרות שיש דגם "ספורטיבי" שנקרא Rapid בצ'כיה, שווה אולי לבדוק את הכיוון הזה)

כמו כן יש צורך בתיאומים לכבל הגז והמשנק, לפילטר האוויר + כיוונונים והתאמות. קל וזול זה לא יהיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נראה שאני צעד אחד מאחורי כולם כאן, אבל אני מקווה שלאט לאט אני ילמד משהו

בקשר לסקודה החלטתי לזנוח לגמרי את כל ההשקעות בה

עדיף לחסוך לאוטו אחר

למרות שאני מרגיש שיעבור עוד די הרבה זמן עד שהפיבוריט שלי תפסיק לתפקד

תודה רבה לכולם על העצות וזה נהדר שיש כזה פורום ברשת.

יעקב ב.

פורסם
תגיד לא נימאס לך?

מה לא נמאס לי?!!

לא נימאס לך כל הזמן לצטט את מה שאני כותב אולי בימקום כל הזמן לעקוב אחריי במה שאני כותב תועיל במשהו!.

לא הצעת לו שום דבר, אני לפחות מנסה להציע לו לפחות תועיל קצת במקום לצטט ולכתוב שטויות "תגיד לא נמאס לך"

מה זה אמור להביע?!

פורסם

אתה לא עוזר בזה שאתה כותב משהו שאתה לא מבין למה את מתכוון בכלל כמו להגיד לבן אדם שהוא יכול לשים 4 קרבורטורים בסקודה פיבוריט שלו.

בקיצור אתה כותב שטויות וכבר העירו לך על זה מספר פעמים, הבעיה הגדולה היא שעוד מישהו יבוא ויקשיב לך.

ונכון אני לא מגיב במה שאני לא מבין! תנסה גם.

פורסם
אתה לא עוזר בזה שאתה כותב משהו שאתה לא מבין למה את מתכוון בכלל כמו להגיד לבן אדם שהוא יכול לשים 4 קרבורטורים בסקודה פיבוריט שלו.

בקיצור אתה כותב שטויות וכבר העירו לך על זה מספר פעמים, הבעיה הגדולה היא שעוד מישהו יבוא ויקשיב לך.

ונכון אני לא מגיב במה שאני לא מבין! תנסה גם.

אתה כניראה זקוק למשקפיים!. תצטט את ההודעה שאני כתבתי לחבר 4 קרבורטורים?!!

אני כתבתי לחבר 2 קרבורטורים שזה ועוד איך אפשרי אז בבקשה תצטט את ההודעה שכתבתי 4קרבורטורים.

• תוכן חדש...