Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו ואת כל החלקים של המערכת שאני רוצה לשים זה כולל סאב, מגבר רמקולים הכל . אני גר באיזור תל אביב , רמת השרון ואני לא מכיר כל כך אנשי מיקצוע אשר מתקינים מערכות כאלה אני ישמח לקבל עזרה בנושא זה

פורסם

אתה רוצה להרכיב לבד? או שאתה מעדיף להשקיע באיש מקצוע ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

באיש מקצוע להרכבה יש לי כבר מערכת מובנת רק לחבר רמקטלים 6x9 מגבר וסאב אתה מכיר מישהו טוב שיכול לעשות את זה ?

פורסם

זה לא רק.

אתה צריך חיווט בניית תיבה והכל

זה יום שלם של עבודה.

ה6*9 ממש לא בעיה אבל הסאב אני בעצמי עכשיו אוסף מידע ובנה סתם ולומד כדי להרכיב בעוד כ חודשיים את המערכת באוטו שלי.

יש פה בפורום המון אנשים עם ידי זהב! אולי אפילו תבוא לאחד המפגשים עם כל הכלים והרכיבים

וכולם ביחד ירכיבו לך את זה כמו שצריך.

כל אחד שם גאון שחבל"ז

אפילו זה יכול להיות דבר מגיב (חשבתי על זה לפני :lol:)

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

המפגשים מתי הם ואיפה חיפשתי קודם באתר ולא מצאתי?

ועוד שאלה איזה סאב ומגבר היית מציע ליקנות (את החלקים עדיין לא קניתי מחר אני הולך לעשות סיבוב ולקנות)

פורסם

אני ממליץ לך על 6 סאבים של DD עם 6 מגברי JBK 1k-1

הכל תלוי בתקציב , תן תקציב ואני יוכל לתת לך הצעה אבל שהיא תישאר בגדר הצעה.

יותר מזה אני מציע לך לשמוע כל דבר לפני שאתה קונה ולהחליט בעצמך כל אחד והטעם שלו.

בעיקרון מפגשים יש כל שבת או כל שבת שניה :-D

שבת הבאה אני חושב שיש טיול :lol:

ממולץ לך להגיע .

תבוא תשמע את המערכות תתרשם וככה תדע מה אתה רוצה.

תסתקל למעלה באתר לפני כל הדיונים יש את המפגשים.

בברכה

יעקב

פורסם

התקציב שלי הוא משהו כמו בין 2000-4000 שקל שאני צריך עם זה סאב מגבר ורמקולים 6*9 מה היית מציע ?

יש לי באוטו מערכת טובה ו4 רמקולים בדלתות מהחברה (יש לי גולף 2000)

פורסם

אתה לא רוצה להשקיע בבמה קדמית ?

אם יש לך רק רמקולים מקורים של גולף ? יותר ממולץ להשקיע בבמה קדמית.

איזה סוג רמקולים אתה רוצה? sq spl?

שוב אני יגיד לך מה לטעמי תגיע למפגש הבאה ותראה שאתה תסתדר מצויין

אתה הולך להשקיע 4K תבין זה לא צחוק. תבוא תראה תתעניין תחליט מה אתה רוצה

תשאל שאלות וכל וככה תגיע לתוצאה הכי טובה !

למה שאתה באמת רוצה.

בברכה

יעקב

פורסם

מה זה במה קידמית ( רמקולים קידמיים?) אני רוצה שתיהיה לי מערכת טובה שאני יכול לשמוע בה באמת בכיף מוזיקה ומכוניות זה שתי הדברים שאני באמת אוהב אז אני רוצה להשקיע בשניהם...דבר נוסף שלא אמרת לי קודם איפה המפגשים? ואולי אתה יכול לפרט על חברות של מוצרים טובים שכידי לקנות במחיר שאמרתי ..ואני יותר רוצה להשקיע בסיבוב ה3 -3 וחצי כי אני רוצה לשים גם אולי גאנטים ועוד דברים

תודה מראש אלי

פורסם

לא הבנתי כלום מהאשכול, יש לך את כל החלקים למערכת ופיתאום אתה מחפש ליקנות את החלקים למערכת

ומי זה שמנדב את חברי הפורום להתקין לו את המערכת ? מי שירצה להיתנדב בשמש של יום שבת לבצע התקנה - כבר יעשה זאת לבד מיבלי שינדבו אותו

חוצמזה התקנה של מערכת עם חלקים שהזכרתם לוקחת בסביבות שעתיים אם לא פחות.

הבחור מחפש התקנה, לרוב התקנה כוללת גם חיווט, ממה שכן הצלחתי להבין הוא מחפש בעל מקצוע, עכשיו תלוי מאיפה הוא, בכל אופן במרכז יש המון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הלו מישהו נידב משהו אחר ?

אמרתי שלפי איך שאני מכיר פה אנשים 100% יעזור לו , אל תכניס מילים לפי .

"יש פה בפורום המון אנשים עם ידי זהב! אולי אפילו תבוא לאחד המפגשים עם כל הכלים והרכיבים

וכולם ביחד ירכיבו לך את זה כמו שצריך."

מישהו פה חייב משהו אחר ? ראיתי איך זה היה מפגש קודם , לא רק הרכיבו פשוט אחווה שאי אפשר לתאר לו היה אחד שלא יצא מרוצה מזה.

אולי תקרא שוב את השרשור לפני שאתה מגיב.

יום טוב

יעקב

פורסם

אני עושה הכל לבד, התקנות, בניות וכו' וכו'...

אבל אני עושה את זה בשביל עצמי כי זה תחביב, אני עוזר לחברים ההכי קרובים וגם למשפחה בנושא הזה כמה שאני יכול וגם בצורה מאאאוד מצומצמת כי יש אנשים שמתפרנסים מהתחום הזה וחלק מאוד מסויים מהם אני גם מאוד מכבד.

לעזור לחברי פורום במפגשים לעשות כיווני מערכת - אני תמיד רואה אנשים עוזרים, כולל אותי ואני מדבר גם על בעלי מקצוע בתחום.

לתת עיצות ולהסביר איך לעשות זה גם תמיד הולך.

אבל להתקין למישהו רכיבים ולהרכיב לו אותם במו ידי - בעיני זאת כבר גניבת פרנסה מבעל מקצוע.

אם פותח הת'רד מעוניין להתקין בעצמו הוא יקבל את כל העזרה הדרושה בפורום אפילו אם הוא רק יריץ חיפוש - כבר יהיה מספיק מה לקרוא.

אם פותח הת'רד יבוא למפגשים לקבל הכוונה ועיצות או אם הוא יבוא עם מערכת מותקנת - בטוח שהוא יקבל עזרה.

אבל זה שונה לגמרי מלבוא בציפיות שיתקינו לו מערכת בחינם - זה לא לעניין וצריך שזה יהיה ברור.

ויעקב - ברור לי שמה שאתה אמרת זה מה שכתבתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון, אין ארוחות חינם.

התקנה זה דבר לא פשוט, וקריעה לא קטנה.

בטח ובטח שמדובר על הרצת חיווט וכו'.

לכן, עליך לגשת למתקין הקרוב לביתך, או שניים - ולבדוק עימם עלויות הנושא.

פחות מ 400 ש"ח אני לא חושב שיעלה, כי מדובר במערכת שלמה חוץ מרדיו דיסק.

במפגשים ניתן לעזור לתכנן, לכוון ושאר ירקות, אבל בטח לא להזיע בתוך רכב של מישהו ולהריץ חיווט וכדומה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...