Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אם ניתן להחליף את הקרבורטור של פירבורג ב E30 316, לזוג קרבורטורים כפולים?

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם

כן,ניתן.

העיניין הוא שאתה חייב לבנות סעפת ומתאם לזוג המאיידים,מה שמחייב תיכנון.

שיפור נחמד יכלול התקנת זוג מאיידים כפולים של סובארו,שנחשבים למאיידים טובים ואמינים.

המאיידים יחוברו בטור עם מצערת משותפת.

בשילוב עם מערכת פליטה חופשית יותר,ניתן להשיג שיפור של 20% בהספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אפשר לשאול חן כמה יעלה כל הסיפור הזה ? חלקים + תכנון והתקנה ?

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

אל תשכח את החסרון העצום של צריכת הדלק שתעלה לעומת מה שיש לך עכשיו (וכפי שזכור לי הרכב זללן לא קטן בלי ביצועים מרהיבים).

חן איזה מאיידים כפולים יש לסובארו? לאיזה רכבים של סובארו? כמה מ''מ הקרב' ואיזה חברה? (פשוט אני רגיל למאייד הבודד ולא היה לי מושג שקיימות סובארו עם זוג קרב' כפולים).

כמו כן הבחור יוכל בקלות להשיג מאיידים כפולים מאלפות למיניהן.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הסובארו (GFT "פשע", למשל) הן עם מנועי בוקסר וקרבורטורים כפולים ממש כמו אלפא. מתוצרת "מיקוני" או "היטאצ'י" אם אני לא טועה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הסובארו (GFT "פשע", למשל) הן עם מנועי בוקסר וקרבורטורים כפולים ממש כמו אלפא. מתוצרת "מיקוני" או "היטאצ'י" אם אני לא טועה.

זהו שלא ממש.

לאלפות היו אמנם זוג מאיידים כפולים(ואני מדבר כרגע על מנועי הבוקסר)אך הם היו מורכבים בכל צד של המנוע.

בסובארו GFT היו זוג מאיידים כפולים שהורכבו במקביל,זה לצד זה,על סעפת בודדת.

לסובארו היו מאיידי היטאצ'י בעלי משאבת תאוצה אנכית וקוטר לועות 26-28.

בדגמי ה 1.8 היו דיזות גדולות יותר-80' במקום 70',בשל הצורך לספק יותר דלק.

פורסם

הקרבורטור שיש לי בבימר הוא קרבורטור אלקטרוני-פירבורג 2be..באחד המוסכים אמרו לי שאני צריך להחליף את כל החשמל באוטו, בעת החלפת הקרבורטור! זה נכון?

יש מצב להרכיב זוג קרבורטורים של וובר? (מנוע m10 של ב.מ.וו שיש לי באוטו יוצר בשלל גרסאות עם קרבורטורים של וובר וסולקס)

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם

תברר אם תוכל להתאים קרב' של וובר או דלורטו מאלפות, זה נראה לי הכי זול והכי נפוץ בגדר הקרב' הכפולים שיועילו לך להספק.

ביררת בפירוט לגבי ההסבה שתהיה צריך לעשות?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חשבתי לרכוש קיט של וובר או סולקס אשר הורכבו על מנוע ה m10 בגרסאות יותר ישנות כמו ב.מ.וו 2002ti או tii

(זה יכול להתאים? או שיש שינויים במנוע של ה e30 316 בגלל הקרבורטור האלקטרוני?)

פורסם

ל 2002 TI היו זוג מאיידים כפולים.

ל TII היתה מערכת הזרקת דלק מכנית.

מנוע ה 2002 TI היה בעל גל זיזים "חם" יותר משל ה 2002 הרגילה,וגם כך היה די קשה לכוונה כראוי,והיתה בעייה של סיבובי סרק לא יציבים והנעה חמה קשה.

הבעייה במאיידים הללו שהם לא מדורגים,כלומר כל ארבעת הלועות ניפתחים יחדיו,מה שיגרום למנוע כמו שלך פשוט ל"היחנק" מדלק.

זהו שיפור מצויין,רק שהוא צריך להגיע עם גל זיזים חם בהרבה ומערכת פליטה חופשית.

אין שום בעייה לנתק את המאייד האלקטרוני,מאחר והוא אינו מקושר למערכת ההצתה.

• תוכן חדש...