Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרומסטר הגיע!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לריפודים...לא!

ברכבים מודרנים יש כריות אויר צידיות והן בד"כ מותקנות בכיסאות. הלבשת ריפוד לא מקורי פוגעת בפעילות כרית האויר הצידית בזמן תאונה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. הריפודים המקוריים של הרכב הרבה יותר יפים מכל מה שנמכר בשוק הכיסויים כיום.

רואים שלא הייתה לך אלמרה :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תתחדשי!

תמיד כיף לקבל רכב חדש הבייתה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא לקנות כיסויים!

קנית רכב חדש במיטב כספך- תהני מהריפודים המקוריים.

אם הם יתלכלכו במרוצת השנים אז זה שיקנה ממך את הרכב יהיה עליו להשקיע בריפודים.

משפט כל כך ישראלי.

אני לא רואה אף סיבה שקונה פוטנציאלי יחשוק ברכב עם ריפודים בלויים.

מה הבעיה להשאיר אותם נקיים? שהילדים לא יעלו על המושבים עם הנעליים ושלא יאכלו ברכב, פשוט וקל.

פורסם
משפט כל כך ישראלי.

מה הבעיה להשאיר אותם נקיים? שהילדים לא יעלו על המושבים עם הנעליים ושלא יאכלו ברכב, פשוט וקל.

איזה אופטימיות!

אני האדם הכי פדנט שיש בכל הקשור לרכבים שלי ואפילו אני התקשתי לשמור על ריפודים נקיים לגמרי כשהצטרף תינוק למשפחה.

מה לעשות? למנוע ממנו אוכל ושתייה בנסיעות ארוכות? לצעוק עליו אם נשפך לו?

ברכב השני שלי נכנס חבר שבטעות התיישב על משהו מוכתם לפני שנכנס לרכב... ראינו את הכתם רק אחרי שהוא קם... מה לעשות אז?

הבנת את הרעיון אני מקווה...

(חוץ מזה שכשאני קונה רכב משומש, אני לא רואה סיבה שלא לשים ריפודים חדשים, להרגשה טובה יותר.)

ברכבים מודרנים יש כריות אויר צידיות והן בד"כ מותקנות בכיסאות. הלבשת ריפוד לא מקורי פוגעת בפעילות כרית האויר הצידית בזמן תאונה!

נכון מאוד.

חשוב לקנות ריפודים לפי דגם הרכב כשהם מגיעים מוכנים עם הפתחים במקומות המיועדים (כפי שעשיתי בזמנו ב-6)

פורסם
בקשר לריפודים...לא!

טעות, אפשר למחוק, לא שמתי לב שכתבו מעליי תגובה לעניין :oops:

אבל אם כבר התכנסנו כאן, אז אני נגד כיסויים בכסא עם כרית אויר.

פורסם

שימי גופיות :)

סתם!

למושב האחורי אין שום בעיה לשים כיסוי, מומלץ דמוי עור, למראה נורמאלי יותר, מקדימה, איפה שיש כריות אוויר, או למצוא כיסויי שמתאים ב100% ולא חוסם את איזור כרית האוויר, או לוותר.....או גופיות :D:p

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דני, רואים מהיכן שורשייך... :roll:

ציפי, בלי כיסויים ובלי גופיות - מקורי, הכי טוב והכי יפה.

במקרה ומתלכלך - יש מספיק חומרי ניקוי יעודיים טובים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על העצות, גם בעלי מתנגד לכיסוי המושבים, ואמנם הם בהירים, ואולי יתלכלכו מהר, אבל הבד נראה די איכותי, ובעלי אומר שאפשר לנקות.. ובכלל רצינו ריפוד בהיר, ועכשיו לכסות אותו? ועוד דבר מאד חשוב, מפני שיש כריות אוויר צידיות אסור בכלל לכסות את המושב. אז הוחלט בלי כיסויים!! לבתי הצעירה זה לא קל, היא רגילה להניח רגליים על המושב .. תיאלץ להפסיק.

כבר ראיתי הבדל אחד שלא חיכיתי לו בין נהיגה בטנדר טויוטה ובין רומסטר. הרבה יותר צופרים לי.. למשל כשמתחלף רמזור לצהוב (ואני ממש לא איטית!!) מיד צפירה. כשיוצאים אחרי עצירה בעצור, (ושוב, אני ממש לא איטית!!), מיד צפירות. אני חושבת שזה כי המכונית קטנה יחסית, ונראית של אישה ..(אולי?) לעומת טנדר שנראה גברי וגדול, ומי יודע מי יצא ממנו.. אף פעם לא צפרו לי. אני לא רגילה לתופעה.

חוץ מזה הרומסטר אחלה. כבר השתמשנו בגודל תא המטען.. העברנו חפצים יחסית רבים ממקום למקום והיה אחלה. והגג השקוף... תענוג.

פורסם

מה קרה לכם אחים שליייי תראו איזה ריפודים אשששששששששששששששששששש

53627.jpg

דוד של שכנה של חבר של הסבתא של דודה שלו שמה כזה באונו וזה פשוט חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

ועכשיו ברצינות , אפשר לשקול גופיות מאחור ( לילדים ) , ואולי מושב אורטופדי או משהו שמכסה את המושב ( מגבת ? ) , אפילו אם לא יהיה בשימוש באופן קבוע , למקרה הצורך , שיהיה זמין .

פורסם

ציפי, אני יש לי הרגל - ברגע שצופרים לי אני עוצר ומתחיל לחפש מי צפר, אולי רצה לבקש כוס סוכר...

הרי אם הוא היה רוצה לנסוע קדימה ולעבור את הצומת - לא היה צופר.

שיהיה ברור, 95% מהרמזורים אני יוצא ראשון, ועדיין צופרים לי, במצב כזה אני עוצר, ממתין, מזמזם שיר.

מי שאין לו סבלנות שלא יסע.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אהבתי את התגובה. אולי אאמץ אותה גם אני. נלמד כמה ישראלים לקח. אגב, בעלי האמריקאי מטקסס מאד כועס כשצופרים לו על לא עוול בכפו. (שאלה 99.99% מהצפירות בישראל.

פורסם

ועוד משהו בקשר לריפודים. מסכימה שאי אפשר לשמור על הריפודים ממש בעצם. כי באמת אפשר להיכנס עם משהו על הבגד, או ידיים שלא קורצפו קודם לכן. האבק הישראלי לא תורם לשמירת ניקיון. ילד אוכל משהו בנסיעות ארוכות, משהו על התיק, השקית או מה שנכנס איתך לרכב. פשוט אי אפשר. וגם מעצבן לנסות כל הזמן לשמור את הכל במצב חדש.. במיוחד שהריפוד כל כך בהיר. לפי דעתכם ונסיונכם באמת אפשר לנקות את הריפוד של הרכב בדרך כלל? אני מתכוונת מלכלוך של שימוש יומיומי. אם כן, תנוח דעתי, אוכל להירגע ולהינות מהנסיעה. כי כאמור, הריפוד ממש ממש בהיר.

• תוכן חדש...