Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתו למצוא את החלקים הנ"ל:

1. ספויילר של פיג'ו 106 דור שני (XS לדוגמא)

2. פנסי ערפל ל XR דור שני (המאורכים)

3. פסי קישוט של XR דור שני

משומש\חדש

במחירים היגיוניים..?

תודה רבה!

MeMaHeR

פורסם

ג'אן מחזיק הכל אבל במחירים גבוהים.

אני מציע לך פשוט ללכת לחפש בפירוקיות באיזור המסגר ודומיו ולנסות את מזלך.

בכ"א :

1.לגבי פנסי הערפל נסה ממקור ראשון את אורן [הדביל] 106devil ,כידוע הבורדו שלו הייתה XS לשעבר ובמהלך השידרוג לGTI הוחלפו אצלו הטמבונים מקדימה לזו של הGTI ככה שאני מניח שיש מצב גדול שהוא מחזיק בטמבון המקורי עם מרכת פנסי הערפל שאתה צריך.

2.פסי קישוט אחוריים למכירה אם אני לא טועה לדור שני מחזיק roei מהפורום .

3.לגבי ספויילר מקורי כזה אז כבר שמעתי על אנשים ששילמו עבורו 600 שח מפירוקיה [לפני עיבוד וצביעה מחדש לצבע שהם צריכים,שלא נדבר על ההרכבה] ספויילר חדש כזה מהחברה עולה 1600 שח!!.

שווה לך לחפש בפירוקיות,לי למשל התמזל המזל והגעתי לבחור עם 106 כסופה שריכבו עבר טוטלוס מקדימה[חזיתית] ולאחר מיכוח במקום הורדתי אותו מ500 ל300 שח,יש לציין שאצלי בניגוד לאחרים ף,התקנתי את הספויילר ע"י קדיחות דוך אין דוך והברגות לפח ולא ע"י סיליקון או אפוקסי[כמה שידוע לי רק אני וליאור עשינו בצורה הזו,עבודה לא נוחה בכלל ,התוצאות לא מובטחות במידה ואין ניסיון וידיים מקצועיות,יש לציין יום לפני שהתקנתי הלכתי לפחח איכותי באיזורי אשר דרש 700 שח עבור ההתקנה הזו,לשיקולך]

הינה האשכול בזמנו שהתקנתי את הספויילר- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154862

בכ"א שיהיה בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...