Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ומועדים לשמחה! 8)

יש לי קליאו 1995 גיר רגיל , הזרקה חד-נקודתית.

כיצד אני יכול לבצע ניקוי מערכת הזרקה ברכבי? האם קיים איזה תוסף יעיל שלא יפגע?

כמו כן אני מעוניין לדעת פחות או יותר כמה עולה יחידת הזרקה לרכב שלי.. כמובן לא חדשה.. כי שמעתי שזה בסביבות 7K....:cry:

פורסם

לא רשמת מה הבעיה ולכן קשה להתיחס.

ההזרקות החד נקודתיות, אינן נדרשות לניקוי הידוע כנדרש מעת לעת לבית המצערת, שכן הניקוי מתבצע "אוטומטית" על ידי אופן תכנונן וריסוס המזרק שיושב במרכז בית המצערת.

לגבי הצורך בניקוי המזרק, זה בספק.

נדיר שיש צורך במערכת הזרקה חדשה קומפלט... בכל אופן, לדעתי כל המערכת לא תעלה יותר מחצי מהסכום שרשמת בחלקים משומשים ו/או משופצים ככל שיש להשיגם , ויתכן שאם תמצא בפירוקיות ואם יהיה מזל ויהיו החלקים תקינים, יהיה זה עוד פחות מהחצי שרשמתי.

אם יש תקלה מסויימת, רצוי לתארה במפורט ויקל לנו לענות לך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

התקלה : כאשר מתחילים בנסיעה ומעבירים הילוך, מרגישים כאילו המנוע רוצה להפסיק לעבוד, מן תחושה של חניקה וריעדה, אם עוזבים שניה את הגז הטורים חוזרים להיות נורמאליים והבעיה נעלמת. לרוב זה קורה שהרכב עוד לא חם מספיק.

פורסם

המערכת אינה קשה לפיצוח ואיתור תקלה למי שמומחה בה, ישנם בודדים כאלה, אבל ישנם.

יש לבדוק את תפקוד הTPS , חיישן טמפ' , חיישן חמצן, נתוני אוויר/ואקום /לחץ/ לחץ דלק וספיקה, ועוד מס' בדיקות זריזות כמו גם בדיקות מכניות בסיסיות וחשמליות בסיסיות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נשמע לא משהו בכלל... :cry: יש המלצה לגבי מוסך באזור ירושלים, שמבחינה מקצועית והן הכלכלית יתאימו לכיסו של סטודנט??? :roll:

• תוכן חדש...