Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אתם משתתפים ב MDC??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאת מספר תגובות כאלו ואחרות עלו במוחי השאלות, למה אנשים משתתפים בתחרות.

מה היעדים שלהם. האם הם באו להיות בשר תותחים כמו שאמר אחד מהמתחרים?? לא נראה לי. אז מה המטרה שכל מתחרה הציב לעצמו?

אני, כמו שפירסמתי בעבר קבעתי לעצמי מטרות ברורות:

לפחות פודיום אחד (שאוכל לספר לילדים :-) ) ולהיות בין 5 הראשונים (מקווה לפחות) . את הפודיום שלי פיספסתי במרוץ הראשון ובתקווה אזכה בהמשך. בינתיים מקום חמישי (ביחד עם עומר ניר הוד)

ואתם ??

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שנרשמתי לעונה הנוכחית שאלתי את עצמי את אותה שאלה.

בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני מתחרה בליגה מסודרת ובגלל שאין לי ניסיון של יותר מדי ג'ימקנות כמו חלק מהמתחרים, החלטתי שאני לוקח מירוץ אחר מירוץ כשכל פעם אני מחליט אם להרשם למירוץ הבא ובגלל זה לא נרשמתי לעונה מלאה.

המטרות שלי הן ללא שאיפות פודיומים. אני בא כדי קודם כל להנות מאירועים מסודרים ומאורגנים ואח"כ כדי לבחון איך אני מול אחרים.

כבר מתחילת העונה קבעתי לעצמי שהשאב הכספי היחידי שאני אשקיע העונה הם דמי הרישום של כל מירוץ. כלומר ללא אימונים והכנות מיוחדות של הרכב לליגה (אלא אם כן שינוי לחץ אויר בצמיגים נחשב להכנה :-P).

אני בא להנות מהאירוע והתחרות, So far אני נהנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

א) כי אני יכול.

ב) גם אם וכאשר יהיה בארץ ראלי. ראליקרוס, מונסטר-טרק, פורמולה1, אינדי 500 ונאסקאר... AUTOX או ג'ימקאנה כפי שכונה אצלנו עדיין הספורט המוטורי ההכי זול להשתתף בו, הכי עממי שיש שאפשר עם רכבך היומיומי להתחרות ולהגיע להישגים מבלי לשבור את הבנק

ג) בעונה שעברה הגעתי פעם אחת לגמר , אומנם כי אימודי ואבוחצירא הלכו לאיבוד במסלול but that just sport , השנה הבטחתי לילדות שלי גביע אחת לפחות 8)

ד) הזרקורים, התהילה , הסלברטיות , הפפארצי , ההצעות הבלתי פוסקות מספונסרים ובחורות נלהבות........ אםםםםם טוב נו, זה רק בחלומות עדיין :cry:

בכל מקרה שעושה לי טוב ברמה האישית לראות כמה הנהיגה שלי השתפרה בעקבות התחרות והאימונים (גל תמיד צוחק עליי שפעם ראשונה שבאתי אליהם לא ידעתי אפילו להחזיק הגה כמו שצריך) וחוץ מזה אני מרגיש שיש לי את הכבוד להכלל בין הכמה עשרות נהגים ההכי טובים בארץ

עיצה לכל מי שלא ניסה....

מבחוץ נראה לכם שזה די קל. 40 - 60 שניות של נהיגה ככה ככה בין כמה קונוסים במגרש חניה מסכנה אי שם .

מבפנים זה מאוד שונה, לאותם שניות זה חוויה של ריכוז 110% עבודת הגה בלתי פוסקת , ריקוד מטורף על הגז ברייקס קלאצ' , תיכנונים מדויקים של העברות משקל כניסות ל apexים ויציאה מהם - מיליון חישובים קטנים רק על מנת לגרום לטון /טון וחצי להשאר בקו הנכון ובשליטה עד לקו הסיום.

תנסו את MDC פעם, אם לאותם שניות לא הרגשת כאילו אתה (או את) שומאכר + מקריי + ג'וני פורס ביחד אז כנראה זה באמת לא בשבילך. אבל אם כן ........

פורסם

אחלה רעיון , השאלה שהעלית.

את הרעיון של למה אני ב-MDC אפשר פשוט לקחת ולהעתיק (קודם לבקש רשות) מ-CASPER...:lol:.

אין לי דרך אחרת לבטא למה אני כאן.

ספורט מוטורי זה דבר נהדר וכולנו פה, בפורום הזה , בגלל שאנחנו אוהבים ספורט מוטורי ובדרך כלל גם לנהוג.

מכיוון שאין הרבה אפשרויות להשתתף בספורט מוטורי בארץ אני משתדל להנות ממה שיש.

כרגע אני ב-MDC ובמקביל משמש כנהג משנה בראלי (עם נדב K בצוות "אלטרנתיבי" ) כי ספורט מוטורי מעבר לדבר על זה או לכתוב על זה, מבחינתי זה גם לעשות.

אני מניח שאם הכיס היה מרשה(או האישה...) הייתי עושה דברים נוספים מחוץ לגבולות המדינה אבל...

במהלך שנות חיי השתדלתי לקחל חלק ולנסות מבחינת ספורט מוטורי כמעט הכל - קארטינג 4 פעימות ו-2 פעימות (הייתם צריכים לראות את הפרצוף של אישתי כאשר ה-ZIP הגיע הביתה...) קורס ראלי כזה וקורס נהיגה מתקדמת אחר , הכל תחת הכותרת של אוהב ספורט מוטורי ורוצה לנסות.

כולי תקווה שאני אמשיך להנות מה-MDC כמו שאני נהנה ממנו עד עכשיו.

והעיקר הספורט.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

גיא הסביר בדיוק את מה שחשבתי לעצמי לפני שנרשמתי. כרגע אני מושבת אבל זה פשוט בגלל חוסר זמן. אחרי 21 לאפריל יש בי חשק עז לחזור ולנסות לשפר. אחרי האירוע הראשון בו השתתפתי, התחילו להתרוצץ בי מחשבות על שיפורים ושיפצורים שונים שאולי יוכלו לקדם אותי בדירוג. מאמין שתוך חודשיים אני אוכל לחזור אבל עם "תגבורת" הכרחית מבחינתי על מנת להמשיך להנות. אין הכוונה היא להשתולל בחנות השיפורים הקרובה לבית אבל, מבלי לשפר במעט את השלדה, אין לי טעם להשתתף. נכון שכיף להשתתף ולהנות אבל יצר הניצחון מתחיל לדגדג.

Veni Vidi Vici

פורסם
התחילו להתרוצץ בי מחשבות על שיפורים ושיפצורים שונים שאולי יוכלו לקדם אותי בדירוג. מאמין שתוך חודשיים אני אוכל לחזור אבל עם "תגבורת" הכרחית מבחינתי על מנת להמשיך להנות. אין הכוונה היא להשתולל בחנות השיפורים הקרובה לבית אבל, מבלי לשפר במעט את השלדה, אין לי טעם להשתתף. נכון שכיף להשתתף ולהנות אבל יצר הניצחון מתחיל לדגדג.

הפיתרון פשוט, RS172!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אז תזרוק עשירייה או שתיים...:wink:

עם איך שהמחירון צונח...תמכור את המגאן, שים הכסף בבנק לחצי שנה, ויש לך כסף ל-RS172.

אבל רק למחירון....:twisted:

פורסם

טוב, אני חושב שהבסיס של התשובה שלי זהה לשלכם - כי זה כיף, וכי זה הספורט המוטורי היחיד שאני יכול להרשות לעצמי כרגע כלכלית.

מעבר לזה יש את העניין (וזה לא נאמר מתוך שחצנות כלל וכלל) שמסתבר שאני לא גרוע בזה (וטוב שכך, אחרי באמת זיליון ג'ימקאנות שעשיתי בחיי). האמת היא שבתחילת העונה קצת חששתי בגלל שהתחושה שלי הייתה שזה יהיה קשה יותר מ-MDC2006 בגלל שינויי התקנון והוספת מתמודדים חזקים, אבל עכשיו ברור לי שאני עדיין תחרותי (במיוחד עם צמיגי ה... סתם, סתם)

ולכל אלו שלא מצליחים להגיע לגמר - קודם כל מדובר בחמישית מהמתמודדים בכל תחרות שמגיעים, וכל מתחרה יכול לעשות פשלה קטנה ולא להגיע לגמר. מעבר לכך - אי אפשר להצליח על ההתחלה (אולי כן, במקרים נדירים כמו של איליה אושרוב, מנצח טופ דרייבר), צריך להתאמן המון עד שמגיעים לרמת שליטה ודיוק שמאפשרת זמנים באמת טובים, ואני חושב שהתחרויות הללו הן אימון מצוין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שהוא אמר :wink:.

זה כיף, אני נהנה מזה גם בלי קשר לזמנים ולתחרות אבל לשמחתי גם עם...8)

אם לא הייתי תחרותי אז אני מניח שהייתי מגיע פחות באדיקות לכל תחרות אבל עדיין נהנה להשתתף.

ניר

פורסם

אהלן,

חזרתי עכשיו מהמרוץ הראשון בטורקיה, אני אחד מהמשתתפים בכל העונה השנה. המרוץ היה פצצה למוח וכיף לא נורמלי.

ועכשיו אני מצפה באותה מידה ל-MDC הבא! באמת! ה-MDC זה אירוע חברתי אדיר שמאגד המון חובבי נהיגה ומכוניות מושבעים בצורה נעימה ומסודרת שמספקת לכולם אתגרים, אדרנלין משותף והשראה בדמות נהגים מעולים.

הג'ימקאנה בוחנת דברים שונים בנהיגה והפורמט הוא כייפי ואפשרי לכל אדם וניתן להשתפר בו המון עם הזמן ועם אימונים וזה משפיע המון גם על הנהיגה בכלל. זה אחלה תמורה בשביל דקה מאמץ כל פעם :)

בקיצור, זה כיף לא נורמלי, הזדמנות להוציא מעצמך ומהאוטו האהוב שלך דברים שביום יום ייראו קצת משיגענה בעיני אחרים ואצלנו זה משול לשליטה עליונה במכונה האהובה עלינו מכל, המכונית שלנו!

עירא מורסטין

פורסם

ולכל אלו שלא מצליחים להגיע לגמר - קודם כל מדובר בחמישית מהמתמודדים בכל תחרות שמגיעים, וכל מתחרה יכול לעשות פשלה קטנה ולא להגיע לגמר. מעבר לכך - אי אפשר להצליח על ההתחלה (אולי כן, במקרים נדירים כמו של איליה אושרוב, מנצח טופ דרייבר), צריך להתאמן המון עד שמגיעים לרמת שליטה ודיוק שמאפשרת זמנים באמת טובים, ואני חושב שהתחרויות הללו הן אימון מצוין.

רוני

אני אישית מגיע כי אני נהנה מכל רגע!

ולא בגלל הנצחונות - כפי שזכור לכם שנה שעברה המקום השני היה מוכר לי מאוד, אבל אני מנסה להמשיך ולהתמיד,

ובמיוחד בגלל שכרגע אין לנו שום אופציה אחרת :cry:.

ולגבי מה שרוני כתב על המתמודדים שלא מצליחים עדיין להעפיל לגמר - אל תרימו ידיים !

בקטגוריה שלנו אני לוקח כדוגמה את עופר קאשי, שלפני שנה לא היה חולם להתברג לגמר, והשנה ב - MDC1 הוא לא היה רחוק וב - MDC 2 הא כבר עלה - אני מקווה בשבילו שכך ימשיך.

ובקיצור - אימונים משתלמים (למרות שאני לא מתאמן כרגע ואני בטוח שזה יכה בי חזרה ובגדול), והכרת הרכב לוקחת זמן.

בכל מקרה - אנו נמשיך להנות וננסה תמיד להיות תחרותיים :wink:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
ולא בגלל הנצחונות...

למרות שאני לא מתאמן כרגע ואני בטוח שזה יכה בי חזרה ובגדול

אולי עלינו על סוד ההצלחה 8).

אגב ערן, גם מקום שני זה נחשב הצלחות שמחזקות את הרצון שלנו להגיע עוד ולשפר.

העניין הוא מה הייתם (מי שהגמר לא זר לו) עושים אם לא הייתם תחרותיים בגרוש, לא מגרדים בכלל את הסף עליה לגמר. נניח לסיים בין האחרונים בעקביות.

אם אני צריך לענות על זה אז אני מניח שבשלב ראשון הייתי מנסה להשתפר, עושה קורסים ואימונים. אם לעומת זאת זה המצב אחרי כל הקורסים/אימונים (נניח עכשיו :lol:) שלא הייתי מצליח לעלות לגמר או בכלל להיות תחרותי (טפו טפו טפו) אז כנראה הייתי כבר קצת מתבאס. מן הסתם הייתי עושה פה ושם אבל בטוח שלא הייתי מתמכר לזה ככה עם עונה שלמה מראש וכאלה (זה לא אומר שצריך לזנוח את העסק, כפי שאמרתי אני נהנה מזה גם בלי שום קשר לזמנים ולתחרות אבל אם אני לא תחרותי בעליל אחרי אימונים אז אני יכול להסתפק באירועי ג'ימקאנה רגילים של יותר מקצים ופחות בלאגן).

אבל שוב, זה במקרה הספציפי שכבר עשיתי מלא אימונים, לכל אחד אחר אני בכל מקרה ממליץ להגיע ולנסות את זה ואם לא הולך (דבר מאוד סביר שיקרה בפעמים הראשונות) אז פשוט להתאמן, לעשות קורסים ולנסות שוב.

ניר

פורסם

אני הגעתי לאחר שעברתי איזה קורס במסלולים ,ואז במקרה ראיתי כמה חברה שמתאמנים לגימקנה.

נראה לי נחמד וניסתי גם,ומאז אני מנסה עוד פעם ועוד פעם ועוד ועוד........ ממכר:wink:

בקיצור גם כיף גדול וגם משפר את יכולות הנהיגה .

פורסם

ניר התשובה האחרונה שלך קצת גרמה לי לקשיים הבנתיים אבל הסתדרתי בסוף. :lol:

אני מגיע כי אני מאוד תחרותי! בMDC אין זמן לפשל! אתה צריך להגיע מוכן פיזית ומנטלית בשביל מלחמה של 50 שניות בממוצע כל פעם.

למרות שלא הצלחתי להגיע לגמר העונה בשני האירועים הראשונים, אני עדייין מתכוון להגיע לאירוע השלישי בידיעה שאני הולך לתת בראש! :-D

אני אוהב במיוחד להגיע לMDC בגלל שהאירוע מאורגן מאוד והמתחרים תמיד מפרגנים בטיפים ובעצות גם כשהמצב נראה עגום וזה לדעתי הדבר הכי חשוב! האווירה מצויינת ומתוחה במיוחד השנה, אם הרבה מתחרים חזקים חימושים בספונסרים ואימונים משותפים.

מקווה להצליח להתברג לחמישייה הגבוהה בסוף (אם הזמן שנשאר והפאשלות שנעשו)

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...