Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אכן מימין כשמתאפשר לי ומשתדל לא לעכב את התנועה. ספציפית בכביש ההוא העדפתי לסוע לאט

בגלל תנאי השטח - אך מצד שני היה לי, כמעט לאורך כל הדרך, נתיב אחד.

אני לא נוסע ממש לאט כמו שגרמתי לכם לחשוב אבל אני גם לא מבין למה אנשים טסים. מהבהבים ונעלמים באופק.

:smilecolr
פורסם

בוא אני אגיד לך משהו,

כשאתה נוסע לאט אתה לא בהכרח שורף פחות דלק, קח את זה בחשבון.

ואל תשכח שאתה לא לבד בכביש, גם אם אתה בימין, גם אלה שנמצאים בימין אחריך יוצאים לעקוף אותך בשמאל :roll:

לכן לדעתי מקומך בשוליים אם אתה נוסע בכביש מהיר 80. (מקס')

פורסם
אני אכן מימין כשמתאפשר לי ומשתדל לא לעכב את התנועה. ספציפית בכביש ההוא העדפתי לסוע לאט

בגלל תנאי השטח - אך מצד שני היה לי, כמעט לאורך כל הדרך, נתיב אחד.

אני לא נוסע ממש לאט כמו שגרמתי לכם לחשוב אבל אני גם לא מבין למה אנשים טסים. מהבהבים ונעלמים באופק.

נעלמים באופק ? נעמדים ברמזור הבא באדום , כשאתה מגיע לאור הירוק בלי לעצור- זה המצב היותר מדויק.

במרחקים ובעומס התנועה בישראל (ובהדרגה גם במדינות שהיו מוקדי עליה לרגל לשוחרי מהירות ) אין שום רווח , בטח לא של זמן , בנסיעה יותר מהירה. המהירות המירבית לא משנה בכלום את המהירות הממוצעת וזמן ההגעה.המשך לנסוע במהירות החכמה. רק תרויח . כולנו נרויח .גם הג'חשים הצעירים - כשיתבגרו ויעזבו את מגרש המשחקים לטובת מה שהכביש באמת- מחבר בין 2 נקודות . רצוי בביטחון וברגיעה.

פורסם

haimy, כולנו כבר מכירים את דרך המחשבה שלך.

אתה תמיד חוזר על אותם טיעונים שד"א לא מוצדקים.

בזה שהוא נוסע לאט, לא רק שהוא לא יותר בטוח אלא להפך - הוא מסכן את עצמו אפילו יותר.

כי הוא טריגר להתעצבנות של אנשים וניסיונות עקיפה מימין וכד'

אז אנא לא להתחסד, סע בהמהירות הממוצעת לכביש שבו את נוסע,לא לאט מידי ולא מהר מידי.

כי העובדה שאתה נוסע לאט לא חוסכת לך לא דלק ולא בלאי טבעי של המנוע.

פורסם

אנשים לא טסים. הם נוסעים 60 קמ"ש בממוצע. אם אתה נוסע 40 זה נראה לך כאילו הם טסים. מלבד לעצבן את כל התנועה מסביבך במהירות הסבתא שלך, אתה לא מועיל לאף אחד, ובטח שלא לצריכת הדלק שלך. כמו שנאמר לך כבר, סע 50-60, תעלה הילוך וצריכת הדלק תהיה דומה עד זהה. גם בכביש המהיר - 80 קמ"ש יציבו אותך קצת מתחת לנצילות העדיפה ביותר עבור המנוע בהילוך האחרון. זה אומר שהמנוע יתאמץ יותר לשמור על המהירות, במיוחד כשתגיע עליה קטנה, נניח. סע 90-100 כמו כולם, תהיה פחות עצבני כי אנשים לא יתעצבנו עליך, לא תשלם יותר על דלק ואפילו תגיע הביתה קצת מהר יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...