Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שאתה אמרת לשוטר כמה נסעת ולא שהוא תפס אותך עם לייזר אחרת הייתי מקבל קנס של 750 ש"ח ו8 נק' + שנתיים נוספות לנהג חדש

לא תקבל לא משפט ולא כלום אין לך מה לדאוג... אני מבין אותך, ואל תקשיב פה לאנשים שיורדים עליך בגלל שנסעת 137 כי 80% עושים את זה ... ה20% האחרים הם חברי קארספורום...

בכל מקרה שלא תבין אותי לא נכון זה החוק הוא שדפוק ולא אתה... אבל אין מה לעשות רוב האנשים רואים את החוק במדינת ישראל הוא בגדר המלצה...

מהירות עד 20 קמ"ש כולל 250 ש"ח קנס ו 0 נקודות.

מהירות מ 21 קמ"ש מעל המותר ועד 30 קמ"ש מעל המותר 750 ש"ח קנס ו 8 נקודות.

מ 31 קמ"ש מעל המותר ומעלה הזמנה לדין ו 10 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השוטר אמר את המהירות שראה לפי המד קמ"ש וניסה להוציא הודאה בע"פ ..

לא חושבת שהודאה בעל פה מרשיעה לגבי עבירת מהירות, והיא צריכה להעזר באמצעים הטכנולוגיים על מנת להרשיע.

http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/micshur.xml

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מניח שאתה אמרת לשוטר כמה נסעת ולא שהוא תפס אותך עם לייזר אחרת הייתי מקבל קנס של 750 ש"ח ו8 נק' + שנתיים נוספות לנהג חדש

לא תקבל לא משפט ולא כלום אין לך מה לדאוג... אני מבין אותך, ואל תקשיב פה לאנשים שיורדים עליך בגלל שנסעת 137 כי 80% עושים את זה ... ה20% האחרים הם חברי קארספורום...

בכל מקרה שלא תבין אותי לא נכון זה החוק הוא שדפוק ולא אתה... אבל אין מה לעשות רוב האנשים רואים את החוק במדינת ישראל הוא בגדר המלצה...

אתה טועה

אם הוא נהג חדש כרגע אז שיגמר לך תקופת הנהג חדש תצטרך לעבור תיאוריה מחדש כדי לחדש את הרשיון

(ככה קרה לי בדיוק על עקיפה מימין זה העבירה היחידה שהייתה לי ושלחו לי מכתב לעשות תיאוריה בגלל שהיה לי 4 נקודות)

פורסם

תגיד תודה שזה מה שקיבלת 250 ש'ח לא נורא תשלם אותו יהיה בסדר לא יודע כמה נקודות זה היום אבל ליפני כמה חודשים חבר קיבל על אותה עבירה 750 שח ו-10 נקודות ולהבא סע בזהירות ועקוף מצד שמאל [מדבר אחד שנימצא כרגע בפסילה 42 נקודות] לא שווה להתפס על שטויות כאלה בהצלחה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אוקי שמעתי פה הרבה בלבולי מוח בעיקר למה נראה לכם שאני יעשה את זה שוב ?

לומדים מטעיות ! וגם משלמים אלייהם !

עכשיו הוא רשם בדוח !

עקיפה מימין נסיעה במהירות של 137 קמ"ש

נהיגה פראית תוך כדי סיכון התנועה

כמובן שלא הודאתי במהירות שנסעתי !

אז הוא רשם את זה בטענות שלי !

ואמר לי חכה ברכב חזר אחרי 5 דקות אמר לי

היום זה ערב חג אני מוותר לך הייתה עכשיו צריך לקבל

שלילה +שלילת רכב+קנס!! אני הודתי לו ובירכתי אותו לחג שמח !

ובמקום זה הוא נתן לי קנס של 250 ש"ח !

עכשיו מה זה אומר שאני משלם את הקנס וסיימתי את הסיפור איתם או שלא ?

ואיך אני יודע כמה נקודות אני קיבלתי ומה זה אומר הנקודות האלה ?

תודה רבה !

פורסם
מהירות עד 20 קמ"ש כולל 250 ש"ח קנס ו 0 נקודות.

מהירות מ 21 קמ"ש מעל המותר ועד 30 קמ"ש מעל המותר 750 ש"ח קנס ו 8 נקודות.

מ 31 קמ"ש מעל המותר ומעלה הזמנה לדין ו 10 נקודות.

ל'

נכון לדרך עירונית.

בבין עירונית: עד 25 מעל זה 250

26-40 מעל זה 750

41 מעל - תקווה לטוב.

פורסם

אתה עוד לא ענית על השאלה העיקרית - הוא עמד כשהוא עצר אותך? נסע לידך? מדד את המהירות שלך במכשיר כלשהו?

מה כתוב בדו"ח? תעלה את זה מילה במילה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אוקי המדידה בוצעה באמצע הנסיעה !!

אמר לי לעזור בצד עצרתי וכ"ו

היום התקשרתי למשרטרת התעבורה ונתנו לי מספר של משרד הרישוי !

ושם אמרו לי לפי מספר הקנס

קיבלתי קנס על סך 250 ש"ח !

ללא נקודות יצאתי מזה מאוד בזול!

תודה רבה לכם

סופ"ש נעים ונסיעה רגועה !:twisted:

• תוכן חדש...