Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שולף, PDF ? :lol:

מי ביקש PDF ולא קיבל ?

לצערי רוב היצרנים היום מציגים את המוצרים שלהם לא בצורת קובץ PDF אלה קטלוג מכוון ( ONLINE CATALOG ) , מה שמקשה עלי את העבודה. טוב ששמרתי PDF ישנים.

חברות כמו HELLA,BOSCH,MANN FILTER.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצורפת טבלה לבחירת שטח חתך הכבל הנדרש בהתחשב בזרם העובר דרך הכבל.

יש לשים לב ! יצרנים שונים מגדירים זרם מותר אחר בהתחשב בסוג הבידוד של הכבל כגון: PVC,סיליקון.

Pages from Isuzu Trooper Rodeo Amigo Vehicross Shop Manual 1999-2002.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
מתח החשמל הוא 12 וולט.

חיברתי כבר את כל החיווט+מפסק+פיוז, לפי מה שאתה אומר אני אוסיף ממסר רק נשאר לרכוש את הפרוז'קטורים ולהרכיב,

איפה ניתן לרכוש פרוז'קטורים של- HELLA באיזור טבריה ניסיתי בכמה חנויות חלפים ואביזרי רכב אבל אין להם, יש להם רק את הפשוטים ב-70 ש"ח בערך.

מה המחיר בערך של שני פרוז'קטורים עם רפלקטור ממקד של-HELLA?

תודה

אסף

אסף, אם אתה קונה פרוז'קטורים של חברה לא מוכרת והערכה מגיעה ללא ממסר, אלא רק מפסק, אל תחבר אותו בשיטה שמופיעה בהוראות ההתקנה (ללא ממסר), חבר אותו עם ממסר בלבד! עלות של ממסר + בית ממסר לא עוברת את ה40 שקל.

פורסם

בסוף קניתי שני פרוז'קטורים של -HELLA וחיברתי עם ממסר יצא אחלה אומנם הם עולים 220 שקל אחד אבל שווים את הכסף

2922949819520_b.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...