Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פורד פיאסטה שנת 2000 ואני סובל מבעיה מוזרה, נכנסים לי מים לתוך האוטו מהאזור שמוציא אוויר לרגליים. האם מישהו נתקל בבעיה והאם יש דרך פשוטה לפתור את הבעיה? יש לציין כי זה קורה גם בקיץ וגם בחורף כך שזה לא קשור לגשם.

תודה,

אמיר

פורסם

האם אתה ממלא לעיתים קרובות נוזל קירור לרדיאטור?

האם המים שנוזלים לתוך הרכב בגוון מסוים (חום/ירוק/אדום)?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן יש מזגן מקורי, ואכן אני גם חושד שזה קשור בו. דרך אגב עד לאחרונה אם הייתי מחנה את האוטו בעליה כאשר הפנים כלפי מעלה אזי היה נכנס מים ואם הפוך אז לא היה נכנס.

פורסם

הפעל מזגן, תן לאוטו לעבוד בסרק ושב על המדרכה לידו (רצוי בתנוחה דכאונית).

אחרי כרבע שעה הצץ אל מתחת לאוטו. אם יש שלולית מים מתחתיו - הניקוז תקין ככל הנראה.

אם אין שלולית , והיא אצלך ברכב, צינורית הניקוז מהמאייד הפנימי התנתקה או נסתמה. נקה/חבר אותה או גש למזגניסט שיעשה לך את זה בשתי דקות.

פורסם

שוב שלום,

בדקתי ואכן אין שלולית רצינית מתחת לאוטו אלא רק מים שמתעבים כתוצאה מצינורות קרים של המזגן.

הבעיה כעת שאיני יודע איפה הצינורית ניקוז אמורה להיות (מאחר ולא יוצא מים אין אפשרות למצוא אותה) אשמח אם ניתן יהיה להכווין אותי אליה.

תודה,

אמיר

פורסם

בד"כ זה אמור להימצא מתחת לתא הכפפות, קרוב לקונסולה המרכזית, ומשם דרך קיר האש החוצה. לא מכיר פיאסטה ספציפית.

אם זו רק צינורית שברחה ממקומה - אני מאמין שאפילו לא ייקחו ממך כסף אצל מזגניסט הגון.

פורסם

תודה רבה, דרך אגב בגלל שגם בדקתי את המים ברדיאטור וגיליתי כי יש לי במיכל צבע חום אני מניח כי זה קורוזיה ורציתי לדעת האם אתה ממליץ על איזשהו נוזל קירור במקום המים + החומר הירוק בכדי שלא יווצר קורוזיה וכו'

פורסם

בצע חיפוש בפורום בנושא נוזל קירור וניקוי מערכת הקירור, דובר על הנושא רבות.

לאחר שתקרא את כול המידע אתה תבין הרבה יותר וכמובן יעלו שאלות חדשות.

איזה כייף לי :)

פורסם

רציתי לאמר תודה רבה, הבעיה נפתרה ואכן הצינור היה סתום. לא מצאתי אותו אז ניגשתי למומחה הוא שיחרר את הסתימה ואפילו לא דרש כסף.

• תוכן חדש...