Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה מנוע יש לה ? אם זה לא TDI את הצ'יפ והחמוצים תשמור לשווארמה הקרובה, כי אתה תשים 5 אלף שקל וכנראה תקבל פחות סוסים ממה שיש לך כרגע

TDI 115כ''ס

AMP:SIERRA F250.4

9*6 HERTZ DCX690 180W

SUB:KICKER CVR 12

COMP:HERTZ HI ENERGY 250W HSK165

פורסם

לא הבנתי שום דבר מהשירשור הזה, האים הרכב:

1. גמד 2. מטוס 3. טיל בליסטי (סקאד B או זילזאל) 4. כל התשובות נכונות (מה יש, לא יכול להיות גמד שהוא גם מטוס וגם טיל?). :shock:

פורסם
TDI 115 כ"ס ? :-D לא ידעתי שיש דגם כזה

לדעתי גם VW לא יודעים שהם הוציאו דגם כזה :oops:

תיקון טעות סליחה 90 כ''ס:? אני יודע שלא משהו בגלל שזה דיזל

9*6 HERTZ DCX690 180W

פורסם

בבורה מהדגמים האלו של שנת 2002, שווק מנוע ה90 כ"ס בבורה סדאן, ו110 כ"ס בבורה סטיישן

החיסרון הגדול של מנוע ה90 כ"ס אם איני טועה זה שהוא נטול אינטרקולר....מה שאומר שצ'יפ יהיה בעייתי כי צ'יפ מעלה גדישה אבל בלי אינטרקולר הטמפרטורה תעלה והיעילות תרד....

פורסם
בבורה מהדגמים האלו של שנת 2002, שווק מנוע ה90 כ"ס בבורה סדאן, ו110 כ"ס בבורה סטיישן

החיסרון הגדול של מנוע ה90 כ"ס אם איני טועה זה שהוא נטול אינטרקולר....מה שאומר שצ'יפ יהיה בעייתי כי צ'יפ מעלה גדישה אבל בלי אינטרקולר הטמפרטורה תעלה והיעילות תרד....

כן נכון קרא לי שהמנוע היה חם מאוד שהרבצתי בעליות של ים המלח ועצרתי אצל חבר לשתות כוס קפה וסיגריה ואחר כך הלחתי להרביץ איתה במנחת ואחר כך שהגעתי לחולון המאווררים של האוטו עבדו הרבה זמן:lol:

9*6 HERTZ DCX690 180W

פורסם

מהאתר אוטו:

"ספלינטר קידמי"

עכשיו חשבתי לעצמי: איפה צבי הנינג'ה?

לדעתי זה יכול להיות נחמד. בלי הספויילר המוגזם, עם החצאית בצד וספילטר מקדימה זה נותן אופי למזדה הדקיקה וחסרת הנפח.

זאת אחת הסיבות שZ3 תמיד תראה יותר טוב מMX5 סטוק.

פורסם

עגלה?? לא הייתי אומר, סהכ האוטו מרגיש חזק ונוסע טוב לדיזל (אפילו יותר טוב מה1.6 וה1.8)

יש מיגונים לקרטר כמו שכתבו קודמי

יש קיט הגבהה שוורטהים היו מביאים לארץ (קוני), לא יודע אם עדין קיים

ה90 כ"ס היה הנפוץ יותר והיתה אפשרות גם ל110 כ"ס לא רק בסטישנים

יש לרכב אינטרקולר

ואין סיבה שהרכב יתחמם גם אם תלחץ עליו חזק מאוד (בהנחה שהכל תקין- כנראה שאצלך משהו לא תקין)

מניסיון על בורה 2001 110 כס

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אתה בטוח במאה אחוז שגירסאת 90 כ"ס מגיעה עם אינטרקולר ? ממה שאני זוכר לגירסאת ה90 כ"ס אין אינטרקולר....

פורסם
אתה בטוח במאה אחוז שגירסאת 90 כ"ס מגיעה עם אינטרקולר ? ממה שאני זוכר לגירסאת ה90 כ"ס אין אינטרקולר....

יש שני מאווררים ולו לא ללכך על המכניות הגרמניות!!דוגמא לרכב גרמני טוב הוא הVR6 המלצתית:twisted: ולבורה יש דגם GLI1.8 T משהו חזקק ביותר

9*6 HERTZ DCX690 180W

• תוכן חדש...