Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד האמשים, אני נוהג לתומי עם זוגתי וצאצאי בכביש דו מסלולי בדרך עירונית.

הCD מנגן חרישית את "טיף וטף" עבור היורשים והשמש מתחילה לשקוע לה לאיטה.

מד סיבובי המנוע מראה 2000 חלושים בעוד הגלגלים סובבים במהירות של 50 קמ"ש חוקיים.

הרכב נע באיטיות ובביטחה במסלול הימני ואילו בשמאלי חולפות להן מכוניות שנהגיהן ממהרים לקריית שאול.

לפתע...מתוך מפרץ לתחבורה ציבורית, מתפרץ לו אוטובוס בפראות לתוך נתיב הנסיעה שלי.

מבט מהיר למראה, והמסלול השמאלי איננו פנוי ל"בריחה". לחיצה חזקה על דוושת הבלם, הABS מגיב והרכב נעצר ס"מ ספורים לפני האוטובוס. אני מסמן לנהג לפתוח את החלון, הוא מסרב ובתנועות מגונות קורא לי "סע, סע".

עכשיו! מה הייתם עושים?

אגב האוטובוס של דן ויש לי את מספרו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני הייתי עובר לשמאלי עוד לפני.

זה ידוע שמוניות\אוטובוסים לא משנה איפה הם נמצאים, יקפצו לצד השני של הכביש. בדיוק כמו חתולות.

נהג אוטובוס בדר"כ מתקשה להתשתלב ולכן מתפרץ לכביש בידיעה שאף אחד לא ירצה להכנס באוטובוס (הוא גדול).

ונהגי מונית רובם פשוט יותר מדיי זמן על הכביש עד כדי כך שהם פשוט לא אכפתים לגבי אף אחד.

פורסם

תגיש תלונה נגד הנהג ותעשה אותו WELL-דן..

היה לי נסיון איתם כשפעם בזמן שאני נוסע במהירות חוקית בתוך העיר נתן לי אוטובוס של דן נגיחה קלה מאחור והעיף אותי עוד קצת קדימה. לא הצלחתי להגיע לנהג ולעשות שם משהו , למרות שהיו לי את הפרטים, ולא התעקשתי כי הייתי סטודנט בתקופת בחינות לחוצה ולא נגרם לרכב כל נזק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם הגעת הביתה ואתה עדיין כועס, תתקשר לדן ותתלונן.

אני אישית די אדיש ואם כבר אני מתעצבן הכעס בדרך כלל עובר תוך מספר דקות ועד שאני מגיע הביתה אני שוכח את המקרה.

אסף

פורסם

ככל שידוע לי, קיימת תקנת תעבורה המחייבת לתת זכות קדימה לאוטובוס שעומד בתחנה ונהגו מאותת שמאלה.

השאלה היא האם הוא אותת. אם כן, היה זה מחובתך לתת לו זכות קדימה. אם לא, הרי שזכותך המלאה להתלונן נגדו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ככל שידוע לי, קיימת תקנת תעבורה המחייבת לתת זכות קדימה לאוטובוס שעומד בתחנה ונהגו מאותת שמאלה.

השאלה היא האם הוא אותת. אם כן, היה זה מחובתך לתת לו זכות קדימה. אם לא, הרי שזכותך המלאה להתלונן נגדו.

לפי ההגיון הזה המיניבוס שהתפרץ לנתיב שלי במחלף אולגה כשהייתי במהירות 90 בנתיב הימני ובמרחק של פחות מ15 מטר ממנו וגרם לי לברוח שמאלה תוך בלימת חרום צדק והחוק לצידו.

פורסם

רשמת בכותרת סיפור בהמשכים אז אני אמשיך,

סיימתי לענות בשירשור ובעצם סיימתי לעבוד נעלתי את העסק ויצאתי רגלית, הליכה של כ 10-12 דקות, לכיוון הרכב שחונה בחניון ליד שוק הכרמל.

כשהגעתי לצומת של רחוב יצחק אלחנן ורחוב השחר (כמו שרואים במפה המצורפת) קלטתי מרחוק שני שוטרים וקצין עומדים ומשוחחים בצומת. תמיד יש שם שוטרים שנותנים דוחו"ת לכאלה שלא עוצרים עצירה מלאה בצומת (לאלה שמגיעים מרח' יצחק אלחנן ופונים לרחוב השחר). עד כאן הכל כרגיל, אין בעייה עם זה. פתאום אני רואה שתי מכוניות ברצף (ממש אחת אחרי השנייה) נכנסים באין כניסה מרחוב השחר וחותכים דרך יצחק אלחנן לרחוב יהושע התלמי. השוטרים סתם עמדו ודיברו. הם קלטו את שתי המכוניות והמשיכו לדבר. נהג הרכב השני שקלט את השוטרים לאחר שנכנס באין כניסה אפילו הרים את היד בתנועת התנצלות. הקצין הנהן בראש והרכב נסע.

הייתי קצת בהלם, כל יום אני רואה רכבים חותכים דרך האין כניסה ותמיד חשבתי מה היה קורה אילו היתה נוכחות משטרה במקום. מסתבר שכלום. האמת שאם זה היה נגמר רק בזה אז לא הייתי כותב כאן כלום. הייתי שוכח מזה עוד בדרך לרכב.

המשכתי ללכת ברחוב יצחק אלחנן וכעבור כ 5 דקות אני שומע לפתע קטנוע נוסע מאחורי. אני מסובב את הראש אחורנית ומתוך רפלקס זז (מזנק) הצידה לקצה המדרכה ומפנה מקום לקטנוע שלא ידרוס אותי. הקטנוע פספס אותי בקצת. אותו שוטר ואותה שוטרת, שעמדו בצומת ווויתרו לנהגים שנכנסו באין כניסה היו רכובים על הקטנוע. הם נסעו נגד כיוון התנועה ועל המדרכה לאורך כל הרחוב.

אני מקווה שמישהו שאמור לקרוא את זה אכן קורא את זה (אין לי כוונה לשרוף זמן ולפנות למשטרה עצמה). מספר הקטנוע הוא

מ- 90-751 או מ-70-951. הוא פשוט נסע קצת מהר כדי להתחמק מהרכבים שנוסעים עם כיוון התנועה אז היה קצת בעייה לקלוט את המספר (בוודאות מדובר על אחד מהאופציות).

אסף

jko.JPG

פורסם
לפי ההגיון הזה המיניבוס שהתפרץ לנתיב שלי במחלף אולגה כשהייתי במהירות 90 בנתיב הימני ובמרחק של פחות מ15 מטר ממנו וגרם לי לברוח שמאלה תוך בלימת חרום צדק והחוק לצידו.

אתה לא בסדר.

אם ראית אוטובוס בתחנה, והמשכת לנסוע 90 בימני- אתה הוא זה שלא בסדר.

קיימים מספר מצבים מוגדרים היטב, בהם ישנה חובת האטה, ואף עצירה: אוטובוס העומד בתחנה הוא אחד המקרים הללו.

:puzzled:
פורסם

אני לא בסדר??? זכותי וחובתי לנהוג בנתיב הימני ולפנות את הדרך לנהגים שנסעו יותר מהר וחובתו המלאה לאותת לפני שהוא מתפרץ בצורה פושעת לנתיב שלי.

פורסם

שלא תבינו לא נכון: לאוטובוס אין זכות אוטומטית להכנס לנתיב לאחר שהפעיל איתות, ממש כשם שלכל נהג אחר אין זכות להכנס לצומת שבו יש לו זכות קדימה מבלי שבדק שהצומת פנוי.

מבטיח לעדכן בהמשך לגבי התקנה המדוייקת (כרגע בעבודה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המשך הסיפור.

ראשית אציין שהאוטובוס התפרץ לכביש בלי לאותת ובלי בטיח. הנהיגה שלו היתה אלימה וכך גם התגובה שלו.

יכול להיות שהוא לא ראה אותי, ובמקרה הזה התנצלות היתה מספיקה, כי זה יכול וקורה לכולם.

אבל התגובה המזלזלת שלו כנהג של רכב ציבורי הביאה לי ת'חלסטרה.

אז ישבתי וכתבתי מכתב מנומס אך תקיף לדן ושלחתי העתק ומבקר החברה (שיהיה).

בינתיים חלפו שבועיים ואיש לא הגיב.

עכשיו מה עושים?

תגובתכם המלומדת, בבקשה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם יש שני אנשים שחושבים שהכביש שייך להם הם נהג האוטובוס ונהג המונית.

מנסיון של חבר, לדן יש שירות לקוחות, אבל האנשים שם לא נחמדים בדיוק כמו נהג האוטובוס.

• תוכן חדש...