Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברכבי (סוזוקי ג'ימני 2007) מותקנת מערכת קלריון מובנית מהדור החדש (ממשק הרחבה מסוג CE-Net).

למערכת אין יציאת Line-In ואין שום פתרון רשמי של החברה להוספת ממשק כזה.

ברשותי קופסא שיודעת להתחבר ל Changer של קלריון ולתת ממשק Line-In, אך אין לי Changer וחבל לי להוציא 1000 ש"ח ויותר על מטרה זו.

שאלותי:

1) הבנתי שישנם בעלי מקצוע מומחים שיודעים להוציא ממשק Line-In ישירות מהאלקטרוניקה הפנימית של המערכת. האם מדובר בתהליך בטוח/הפיך ? האם יש המלצה על מומחים כנ"ל ?

2) לחילופין, האם קיימים מומחים שיידעו לפענח את מבנה החיבורים של ממשקי המערכת ולסמלץ Changer גם בהעדרו.

3) ואם גם זה לא עוזר, האם יש לכם פתרון אחר (פרט לשימוש במשדרי FM מצ'וקמקים או החלפת המערכת המובנית במערכת אחרת) ?

תודה,

בן

Guest תמיר .א.
פורסם
שאלותי:

1) הבנתי שישנם בעלי מקצוע מומחים שיודעים להוציא ממשק Line-In ישירות מהאלקטרוניקה הפנימית של המערכת. האם מדובר בתהליך בטוח/הפיך ? האם יש המלצה על מומחים כנ"ל ?

2) לחילופין, האם קיימים מומחים שיידעו לפענח את מבנה החיבורים של ממשקי המערכת ולסמלץ Changer גם בהעדרו.

3) ואם גם זה לא עוזר, האם יש לכם פתרון אחר (פרט לשימוש במשדרי FM מצ'וקמקים או החלפת המערכת המובנית במערכת אחרת) ?

תודה,

בן

1. אפשרי בהחלט, איך עושים את זה ? גורמים לנתק בין הקדם מגבר לרכיב ההגברה ברדיו דיסק, שבנתק שיצרנו מרכיבים מתג, שהוא בעל 2 מצבים . שבעיקרון הוא מחליף בין LINE IN\NORMAL - מצב רגיל, שאחרי המתג מרכיבים את כניסות הRCA הנוספות, תהלך בהחלט הפיך, אם היה לי את הזמן הייתי עוזר לך.

2. כדי לפענך צריך להתבונן במעגל ולנסות "לקרוא אותו" הכול עניין של זמן.

3. אין פיתרון נוסף חוץ ממשדר באיכות ירודה או להחליף את העסק.

תמיר

פורסם
1. אפשרי בהחלט, איך עושים את זה ? גורמים לנתק בין הקדם מגבר לרכיב ההגברה ברדיו דיסק, הנתק הנ"ל צריך להיות ליפני הכפתור ווליום של ה - HU וליפני ה - EQ של המכשיר. שבנתק שיצרנו מרכיבים מתג, שהוא בעל 2 מצבים . שבעיקרון הוא מחליף בין LINE IN\NORMAL - מצב רגיל, שאחרי המתג מרכיבים את כניסות הRCA הנוספות, תהלך בהחלט הפיך, אם היה לי את הזמן הייתי עוזר לך.

2. כדי לפענך צריך להתבונן במעגל ולנסות "לקרוא אותו" הכול עניין של זמן. ללא תוכנית של ה -HU יהיה קשה מאוד למצוא את הנקודה הנ"ל.

3. אין פיתרון נוסף חוץ ממשדר באיכות ירודה או להחליף את העסק.

תמיר

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לחבר יש דייהטסו סיריון 2007 גם עם מערכת מובנית של קלריון, הוא הביא את המכשיר למתקין ששלח אותו למעבדה ושם חיברו לו כניסת PL 2.5מ"מ (כמו של אוזניות) ואליה הוא מחבר נגן MP3, יש חיסרון אחד והוא שאם מטעינים את הנגן מהמצט של הרכב תוך כדי שהמערכת עובדת יש רעשים חשמליים, אבל כאשר הנגן עובד מהסוללה בלבד שומעים נקי וברור. במעבדה עשו כך שכאשר לוחצים על כפתור הAM ברדיו הכניסה הזו נידלקת.

המתקין שהחבר שלח דרכו את המכשיר למעבדה ניקרא "רדיו סטיישן" באשדוד.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
אם יש לך ידע באלק תפתח את הרדיו ותמצא את הנק' שצריך לחבר לבד, זה קצת עבודה, אבל אפשרי.

ללא ידע באלקטרוניקה, וללא תוכנית אלקטרונית של המכשיר, המשימה תהייה קשה ביותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...