Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקשר למזגן ב-205!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אנשים אז ככה:

ב-205 קולור ליין (1100 נפח) שנת 92, קיין מזגן!

שקניתי את הרכב, האיש אמר לי שיש מזגן, החגורה נמצאת בארגז מאחורה.

עברו כמה חודשים והיום זהו זה! נשבר לי!

אני רוצה מזגן!!!

ועכשיו לכמה שאלות:

האם האוטו עלול להתחמם יתר על המידה ברכב הזה?

האם המנוע יצרוך יותר דלק/יאבד מכוח המנוע אפילו אם המזגן מכובה?

כמה אחוזים המזגן יקח מכוח המנוע וכמה אחוזים יקח מתצרוכת הדלק (מחוץ לעיר ובתוך העיר)

מודה לכם מראש!

פורסם

כמה אחוזים המזגן יקח מכוח המנוע וכמה אחוזים יקח מתצרוכת הדלק (מחוץ לעיר ובתוך העיר)

14.3455% בנסיעה עירונית ו 34.045689% בבין עירונית. :lol::lol:

וברצינות, אי אפשר לחשב במדוייק את האחוזים, ב 205 שלך (1100) מזגן לוקח הרבה מאוד כוח מהמנוע.

מן הסתם נסיעה עם מזגן מופעל גורמת להתחממות של המנוע יותר מאשר נסיעה בלי מזגן,לדוגמה כאשר נסעתי לפרויד עם מזגן, (205 1400) עליתי את העליות בקושי רב והאוטו התחיל להתחמם עד כדי 120 מעלות ויותר. מאז אני לא עולה את פרויד עם מזגן ובלי מזגן האוטו עולה את העליות ולא מתחמם.

פורסם

שמע אני לא ביקשתי אינדיקציה מדוייקת...

אבל בערך! 15-20 אחוז??

אם אצלך 1400 וזה ככה אז כדאי לי לוותר על התקנת החגורה של המזגן באוטו הא?

או שאולי המנוע שלך עייף? יותר מ-300,000 ק"מ זה כבר אוברול/החלפת מנוע דחוף!!

פורסם

14.3455% בנסיעה עירונית ו 34.045689% בבין עירונית. :lol::lol:

וברצינות, אי אפשר לחשב במדוייק את האחוזים, ב 205 שלך (1100) מזגן לוקח הרבה מאוד כוח מהמנוע.

מן הסתם נסיעה עם מזגן מופעל גורמת להתחממות של המנוע יותר מאשר נסיעה בלי מזגן,לדוגמה כאשר נסעתי לפרויד עם מזגן, (205 1400) עליתי את העליות בקושי רב והאוטו התחיל להתחמם עד כדי 120 מעלות ויותר. מאז אני לא עולה את פרויד עם מזגן ובלי מזגן האוטו עולה את העליות ולא מתחמם.

אני עליתי את פרוייד במשך שנה כל יום עם 205 1400 לא מעט עם מזגן. האוטו סחב נהדר ולא התחמם ולא נעליים. אבל אם הרכב שלך ראה 120 מעלות חום אז זה מסביר למה הוא לא עולה את פרוייד :hihi:

אין מצב שטמפ' במנוע של 205 עברה את ה-100 משהו כבר היה קורס (איזה תלתל או משהו)

פורסם

המנוע שלי לא עייף, במשרד הבטחון מחליפים מנוע כל איזה 100 אלף או 150 אלף.

שמע בנסיעה בתוך העיר המנוע יחד עם המזגןבהחלט יספיקו אבל בעליות אצלי אישית האוטו סוחב בקושי.

פורסם

ב-100,000 ק"מ האלו שהם עושים, הם קורעים את האמא של המנוע!..

חשבת על זה?

חוץ מזה אם מחליפים מנוע אז מאפסים ספידומטר ואתה אמרת שיש לך מעל 300,000 ק"מ אז זה אומר שלא החליפו!

פורסם
המנוע שלי לא עייף, במשרד הבטחון מחליפים מנוע כל איזה 100 אלף או 150 אלף.

לא יודע מאיפה הבאתה את הסיפור הזה ואם זה רלונטי לרכבים צבאיים אבל מעבר לזה שהטענה שלך ממש לא נשמעת לי הגיונית הסיפור שלי אמיתי. גם אם אני לא מדייק במספרים אני בטוח שהוא סגר סקאלה עם בלוק מקורי. המנוע ברכב בסוף הוחלף בגלל בעיות אמינות אבל כמו שאמרתי אחרי סגירת סקאלה (נדמה לי שזה היה בקצת אחרי מליון וחצי)

שמע בנסיעה בתוך העיר המנוע יחד עם המזגןבהחלט יספיקו אבל בעליות אצלי אישית האוטו סוחב בקושי.

אם הוא סוחב בקושי בעליות עם מזגן וסוחב טוב בלי מזגן (לפי הטענה בחתימה שלך) הייתי בודק את המזגן כי אצלי הרכב נסע נהדר עם מזגן בפרוייד על 90 בלי בעיה.

למיטב ידיעתי יש ניתוק של המזגן תחת עומס ויכל להיות שזה לא עובד אצלך.

אגב היו לי קרוב ל-150 אלף קילומטר על ה-205.

פורסם
הם לא מאפסים שום דבר.

הם מחליפים מנוע וזהו, וזה בדוק במאה אחוז.

:p

R U 4 REAL?

מחליפים מנוע בלי לאפס? אתה באמת חושב שהם כאלה מפגרים?

בטח כשתמכור את הרכב תספר ש300K זה בעצם רק 100K.

ברכב צבאי שהוחלף מנוע מאפסים מד אוץ בדוק!

פורסם

ברנו 4 של ראש המדור שלי הוחלפו שלושה מנועים בחמש שנים, הספידומטר לא אופס אף פעם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע מאיפה הבאתה את הסיפור הזה ואם זה רלונטי לרכבים צבאיים אבל מעבר לזה שהטענה שלך ממש לא נשמעת לי הגיונית הסיפור שלי אמיתי. גם אם אני לא מדייק במספרים אני בטוח שהוא סגר סקאלה עם בלוק מקורי. המנוע ברכב בסוף הוחלף בגלל בעיות אמינות אבל כמו שאמרתי אחרי סגירת סקאלה (נדמה לי שזה היה בקצת אחרי מליון וחצי)

אוופס :oops:

הסתמכתי על הודעה שכתבתי אבל כנראה בגלל בעיות רשת שהיו אצלנו לא נכנסה ההודעה.

אז הסיפור הוא על 205 1100 צבאית שעשתה כ-1.6 מליון קילומטרים עם שלושה אוברולים +-. אני הייתי אחד מבין כמה עשרות חילים שהיו אחראים על "לקרוע לרכב הזה את הצורה בכל דרך והזדמנות. שבילי עפר וכבישים מהירים במהירויות שלילה ברכב שאין לו הילוך חמישי. הרכב עבר חיים קשים ועמד בהם בכבוד רב. באיזשהו שלב הוחלף מנוע ואופס הקילומטרז'

פורסם

התגובות שלכם הזויות להחריד.

ברכב של משרד הביטחון כשמחליפים מנוע לא מאפסים מד מרחק, נ-ק-ו-ד-ה.

לבחור ששאל על ה 205 1.1 והמזגן:

כן, האוטו יסחב את העליות - אולי לא בסגנון טיל בליסטי, אבל לא תהיה לך בעיה.

בכל מקרה, ה 1400 עדיף, ל 1100 אורך חיים קצר יחסית (לא שזה של ה 1.4 כזה מדהים).

השירשור ננעל עקב תגובות הזויות :p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...