Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי שהגומיה אלכה ,אחרי שחיפשתי מקור לרעש בזמן סיבוב ההגה,האם אני יכול לנסוע עם זה עד שיהיה לי זמן לתקן (כמה ימים)?

פורסם

כן היא שם,לארכתי אני נוסעה עם זה כשבועים אם לא יותר.

קניתי כבר זוג תפוחים חדשים(50 כל אחד) ,ניסיתי להחליף באצמי,אבל ללא הצלחה לא הצלחתי לחלץ את התפוח מהמשולש אפילו..

פורסם

אתה צריך ליקנות תפוחים שהם בידוק ממש אחד על אחד כמו שלך כי אם תיקנה עם הברגה יותר ארוכה או קצרה לא תוכל לדעת כמה ליסגור אותם ואז תיצטרך כיוון פרונט

אני במקומך קונה רק גומיות לתפוחים ומחליף..

את התפוח זה לא בעיה לחלוץ צריך ליפתוח את האום כמעט ליקראת הסוף של ההברגה וגז לתת מכות עם היד על המוט שיושב עליו התפוח כלפי הפתיחה של החילוץ...

מה שחשוב זה לא לתת מכות עם פטיש ישירות על התפוח ואם כבר עם פטיש אז בעדינות ולידפוק על המות של התפוח..

פורסם

נצל"ש

איך הדרך הכי טובה להוציא תפוח הגה מהתושבת שלו?

המזלג הרי קורע את הגומיה,המכשיר מנוף שמתברג גם עושה נזק לגומיה(אם אני לא טועה)

האם מוסכים משחררים ע"י דפיקות פטיש על הסרן או שיש להם שיטה אחרת?

תודה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

אבל המכשיר שהוא חולץ שמשתמשים בו עם רצ'ט ניכנס בין התפוח לתושבת שלה,דהיינו על הגומיה,ז"א שהגומיה ניקרעת בהוצאה.

תקן אותי אם אני טועה.

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

מי שלא יודע לעבוד עם המכשיר הזה כמו שצריך הוא קורע את הגומיה מי שמיומן לא יקרע את הגומיה

אסור לידפור ישורות על התפוח אפשר לעקם את הציר שלו ואז התפוח ידפק..

בכל מיקרה הייתי ממליץ ללכת למוסך שם ההחלפה תיתבצע יותר מיקצועית

פורסם

סוף סיפור,אלכתי למוסך שילמתי 150 כולל מע"מ על העבודה.

בסוף שאלתי לגבי כיוון פרונת(ראיתי שמכומאי הקפיד על ה"סיבובים") אמרו לי שבמקרה ואני אשים לב על שינוי במצב של ההגה,במקרה זה ללכת לאיזה מקום הם נתנו לי כתובת ושם יעשו כיוון גלגלים

נגיד ואני לא רואה שום הבדל על מה אני צריך לסים לב כדי לראות שיש בעיה עם פרונת?

פורסם
סוף סיפור,אלכתי למוסך שילמתי 150 כולל מע"מ על העבודה.

בסוף שאלתי לגבי כיוון פרונת(ראיתי שמכומאי הקפיד על ה"סיבובים") אמרו לי שבמקרה ואני אשים לב על שינוי במצב של ההגה,במקרה זה ללכת לאיזה מקום הם נתנו לי כתובת ושם יעשו כיוון גלגלים

נגיד ואני לא רואה שום הבדל על מה אני צריך לסים לב כדי לראות שיש בעיה עם פרונת?

תיסע בכביש ישר תיסע על מהירות 90קמ"ש (כביש שמותר בו כמובן) ותכוון את ההגה ישר ואז תעזוב את הידיים מההגה (תהיה מוכן ליתפוס את ההגה אם יקרה משהו!) ואז תיראה אם הרכב נוסע ישר כאשר ההגה יש אז הכל תקין אב אם הרכב מושך שמאלה או ימינה אז תיצטרך כיוון פרונט..

פורסם

אם המכונאי לא הקפיד על ספירת הסיבובים - אז ההגה בנסיעה בקו ישר לא ימצא באותו המצב שבו הוא היה לפני הטיפול.

אם ההגה שומר במדויק על הזווית שלו - התפוחים הורכבו במדוייק ואין שינוי בנתוני ההקבלה של הגלגלים.

• תוכן חדש...