Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TUNING לLFS

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בLFS יש את הרכב הבא: http://www.liveforspeed.com.br/figuras/carros/lx6-perto.jpg

גרסת הLX6, החזקה יותר.

למרות כל הנסיונות שלי, אי אפשר לפנות איתה בצורה נורמלית, בלי לאבד אחיזה באופן קיצוני.

כשפונים: או שיש לה תת היגוי עצבני שנגמר בקיר/ חול או היגוי יתר עצבני שנגמר בטווח של 180-360 מעלות, ולפעמים אפילו יותר.

אשמח להסברים בקשר לאוטו,מה כמה ואיך לשנות בכדי שתיהיה לו נטייה קלה להיגוי יתר/ נייטרליות, ועדיין יהיה אפשר לשלוט בו באופן נורמלי.

(אני נוהג עם העכבר, שמאוד נוח אגב)

פורסם

עדיין אין רגש לגז ולברקס, וזה המפתח במכונית הזו. היא פשוט חזקה וקלה, אז צריך הרבה לשחק עם הרגש של הגז שלה.

לחיצה אחת חזקה לא במקום ואתה מיסתבסב. מבחינת תת-היגוי זאת ההשפעה של המנוע הגדול מקדימה. ביגלל זה צריך לשחק כל הזמן עם הגז בעדינות שיהיה מעט נטיה להיגוי יתר.

ל-LX4 יש פחות תת היגוי ביגלל המנוע הקטן יותר. לפחות אצלי זה מורגש. יותר מועדפת עליי.

פורסם
אני אשאל איך פתחת את המוכנית הזו? לי יש רק 3 מכוניות.

האחורית האטמוספרית היא המעודפת עליי מבחינת התנהגות.

אביחי

בגרסה המלאה, שמחירה כ-50$, נמצאות 19 מכוניות ו-9 מסלולים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

https://www.liveforspeed.net/?page=shop

צריך להיות רשום לפני שמזמינים. לא מקבלים דיסק עם המשחק המלא, צריך להוריד בכל מקרה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

האוטו השנוא עליי במשחק , כמו לנסוע על שד , אני משחק עם ג'ויסטיק ויש לי המון רגש ודיוק ועדיין נורא נורא קשה לשלוט בשור הזועם .

ים long time no

פורסם

הז גם האוטו השנוא עליי, אבל אמרתי לעצמי שיהיה נחמד להשתלט גם על החר* הזה.

הגעתי לרמת יאוש כזאת שהקמבר מאחורה היה אצלי על הכי שלילי, וההילוכים היו ארווווכים.

עדיין בבפניות אם משחקים עם הקלאצ' או עם הגלגלים האחוריים מאבדים אחיזה, אכלתי אותה.

• תוכן חדש...