Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה איתך' date=' אבל כשלי עף טלטל הצידה, זרקתי את הבוכנה והטלטל מהמנוע, לקחתי אטם שעם, גזרתי ממנו רצועה שאיתה עטפתי את הקרנק כך שחור השימון לטלטל הזה נחסם, וסגרתי על הכול עם בנד מתכת גדול. כך וידאתי שלחץ השמן במנוע לא ירד, והמשכתי לנסוע על 3 בוכנות. זה קצת רעד, אבל זה היה יותר טוב מכלום, זה בטוח.[/quote']

אז זה אתה שהנחתת את ה-F15 עם כנף אחת, אה? פשוט יצאת רגע מהקוקפיט, סתמת את צינורות הדלק כדי שלא ייגמר או חלילה יידלק, זאת בעזרת המסטיק שלעסת (עוזר נגד לחץ באוזניים בנחיתה), ונחתת עם כנף אחת. זה קצת רעד, אבל זה היה יותר טוב מכלום, זה בטוח.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום.

כמו תמיד סדר בבלגן.

א] דביל וז לא קללה זה מום מולד וצריך להשלים אם זה!!!

ב] מרק החמוד מה ששיימר שכח אתה לא תילמד וההבדל בינכם הוא יום ולילה ולמה?

הוא גם תותח במחשבים וגם תת-מקלע במכונאות ובנוסף הוא כותב קיבצי PDF שאתה קורה ולומד מהם להבדיל ממך שאתה רק לומד מהקבצים.

ג] לגבי ההשקעה בתיקון הרכב יוסי לדעתי אין לך ברירה אתה חייב לתקן את הרכב גם מבחינה כלכלית כי אם תימכור אותו במצב הזה תקבל 500 ש"ח ואז תישאר בלי כסף ובלי אוטו. לעומת זה אם תתקן את הרכב אז גם יהיה לך רכב לנסוע או למכור ויהיה לך כסף לרכב הבא. חוץ מיזה סוברו ג'סטי הוא אוטו מעולה לדעתי הטוב ביותר בקטגוריה של הקטנות פשוט רכב מעולה ואמין.

ההחלטה להרכיב מנוע 1200 היא החלטה נבונה ומומלצת אבל צריך לשים לב במוסך איך עושים את ההסבה כי הדבר מצריך מיספר שינוים. גם המחיר סביר פחות או יותר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני החמודה, אני בטוח ששמר תותח במחשבים וגם במכונאות ! גם אני תותח במחשבים וגם מיקרוסופט חושבים ככה ראה קישור (תראה גם את התמונה שלי ראשונה מלמעלה בקבוצת המומחים עם מדליית זהב).

http://www.microsoft.com/israel/communities/newsgroups/experts.mspx

אז מה יש לך להגיד ? מומחה או פאלצן ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אז זהו, שאני לא תותח בכלום, רק אקדח 9 מ"מ. בד"כ פוגע בין העיניים וזה עושה את העבודה. :twisted:

מארק, ממך ציפיתי להבדיל בין GIF ל-PDF.

אף אחד לא צודק, "טיק טיק" שמתגבר עם עומס - זה לא מיסבי טלטל, אלה מופיעים רק ללא עומס, ותחת עומס שותקים. מיסבי קראנק הם אלה שנשמעים בעומס.

אני דיברתי על מיסבי קראנק, אם לא היה ברור. מיסב הטלטל נכנס לדיון רק לאחר ש-שי ז. דיבר על כך שהוא מבטל כביכול את התנועה הלא מעגלית שנוצרת בחלקו התחתון של הטלטל ושומר על תנועה קווית ישרה של הבוכנה.

פורסם

מה הקשר? קרא מה שכתבתי בשרשור לגבי הסיבות.

מנועים עם מס. לא זוגי של צילינדרים נוטים יותר לרעידות מטבעם, אבל יש דרכים להתגבר על כך (גלי איזון, "בוכנה מתה" כמו בדוקאטי, ועוד).

פורסם
בני החמודה, אני בטוח ששמר תותח במחשבים וגם במכונאות ! גם אני תותח במחשבים וגם מיקרוסופט חושבים ככה ראה קישור (תראה גם את התמונה שלי ראשונה מלמעלה בקבוצת המומחים עם מדליית זהב).

http://www.microsoft.com/israel/communities/newsgroups/experts.mspx

אז מה יש לך להגיד ? מומחה או פאלצן ?

התגובה שלי !!!

פאלצן מומחה בתחום המחשבים

ופאלצן בתחום המכונאות :lol:

אגב 90% מגושי הפורום הם תותחי מחשב ורק מאט מאוד אנשים הם בעלי מיקצוע במכונאות רכב. כמובן אנחנו פחות חכמים ופחות מוצלחים אין לנו שום תארים ובקושי יודעים קרוא וכתוב ואנחנו מיתכתבים ומדברים בתנועות ידים [כמו החיות]

כמובן הכול ברוח טובה

בברכה בני ל הפאלצן.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אז זהו, שאני לא תותח בכלום, רק אקדח 9 מ"מ. בד"כ פוגע בין העיניים וזה עושה את העבודה. :twisted:

מארק, ממך ציפיתי להבדיל בין GIF ל-PDF.

.

שמר, כוונתי היתה שביצעת COPY==>PASTE מקובץ PDF וצירפת את התמונה בפורמט JPG ולא את האנימציה.

איזה כייף לי :)

פורסם
. הוא עשה מין תקתוק כזה כשהוא התאמץ, והיה כל כך חזק שלא יכולתי אפילו לשמוע מוזיקה.

(הרכב הוא ג'סטי עם מנוע 1000, ואם אני צריך להחליף מנוע, אני שם לו 1200)

יוסי, אם כל הצער, אני חושב שאם תחשוב על זה שניית, תראה שהתגובה של אלכס לא כזאת מופרכת או לא הגיונית. הרי טענת שהיה רעש כל כך חזק עד שלא היה ניתן היה לשמוע רדיו. אני חייב להודות שאין דבר שאני יותר שונא מאנשים שבאים מחוכמה שבדיעבד, אבל אני רוצה להאמין שאם אני הייתי במצב שבו המנוע דופק כל-כך חזק. הייתי בוחר לא להמשיך בנסיעה. בהצלחה בכל בחירה שתחליט לעשות בקשר לרכב.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

זה קצת קשה לא להמשיך בנסיעה כשאני באמצע העליה לירושלים, ואני בדרך לראיון עבודה, אחרי שדיברתי עם המוסכניק שלי והוא אמר לי להמשיך בנסיעה ולהגיע אליו מחר, וחוץ מזה, אני גר בחיפה. מה הייתי אמור לעשות?

בכל אופן, תגובה כמו "אנשים כמוך צריכים לנסוע באוטובוס" היא לא תגובה מכובדת, והיא כן מופרכת. מה הוא יודע? אולי יש לי בעיה פיזית שלא מאפשרת לי לנסוע באוטובוס?

פורסם
למיסב בפין הטלטל יש תנועה מוגבלת.

אם תאפשר חופש מוגזם בחלק התחתון, הבוכנה לא תנוע בקו ישר בתוך חלל הצילינדר, כמו בתמונה :

אלא תקבל קצת אלכסון, שיגרום לחפירה בצילינדר.

לא דיברנו על ותו המיסב. אני דיברתי על מיסב הטלטל ואתה על מיסבי גל הארכובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא יודע מה איתך' date=' אבל כשלי עף טלטל הצידה, זרקתי את הבוכנה והטלטל מהמנוע, לקחתי אטם שעם, גזרתי ממנו רצועה שאיתה עטפתי את הקרנק כך שחור השימון לטלטל הזה נחסם, וסגרתי על הכול עם בנד מתכת גדול. כך וידאתי שלחץ השמן במנוע לא ירד, והמשכתי לנסוע על 3 בוכנות. זה קצת רעד, אבל זה היה יותר טוב מכלום, זה בטוח.[/quote']

קרא מה הוא כתב. הוא כבר נשאר רק עם שתי בוכנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שמר, כוונתי היתה שביצעת COPY==>PASTE מקובץ PDF וצירפת את התמונה בפורמט JPG ולא את האנימציה.

אני מתפלא עליך.

למה לי לטרוח ולבצע דברים כאלה כאשר אפשר פשוט לתת לינק לתמונה שכבר נמצאת באינטרנט ? בזבוז משאבים לא נחוצים (מזכיר מע' הפעלה כלשהי).

לא דיברנו על ותו המיסב. אני דיברתי על מיסב הטלטל ואתה על מיסבי גל הארכובה.

מן הסתם. כמו שההוא עם האופנוע הסביר, רעשים שהולכים ומתגברים בעומס, שנגמרים בחור בבלוק - מקורם במיסבי קראנק.

העלית לי עכשיו זכרונות מהמנוע הראשון ב-ZX , תנצב"ה.

פורסם
וגם מיקרוסופט חושבים ככה

אני לא משתגע מתעודות וגם לא כל כך ממה שמיקרוסופט חושבים. :)

יש גם הבדל בין להיות תותח ב windows ושאלות תמיכה בפורום לבין להיות תותח במחשבים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...