Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 או 106 זאת השאלה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כבר כמה ימים שאני משוטט לי בפורום הזה כדי לקבל פחות או יותר רקע על הרכב שאני רוצה לקנות...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

ככה שיצא לי לעשות הרבה חיפושים תחת הקטגוריה של פג'ו 205/106

אבל עוד לא הגעתי להלחלטה מה באמת עדיף על מה!?

יצא לי לקרוא פה באחת השירשורים שהמכלול של ה 106XSI וה 205 הוא פחות או יותר אותו דבר...

בקיצור לא נרחיב יותר מדי

אני מחפש רכב יפה וספורטיבי וה 106 עונה על הבקשות האלה רק שהרוב המוחלט של הרכבים האלה עבר הרבה כמו ידיים וקילומטר לעומת זאת ה 205 פוראבר פחות ספורטיבית אבל הם נראות בהרבה יותר שמורות ושעבר עליהם פחות....

אז השאלה שלי מה באמת עדיף!? יש לי תקציב של 13 אלף + אלפיים יישור קו...

אשמח לשמוע המלצות מבעלי רכבים שכאלה...

תודה :)

פורסם

אם כבר אתה מוכן להתפשר על 205 לא ספורטיבית, תתפשר על 106 לא ספורטיבית

בחיפוש בטח קראת על כל היתרונות של ה106

אגב, המכלול של ה106 וה205 לא אותו הדבר מלבד סדרת המנועים הזהה (מלבד ה205GTI)

פורסם

כן גם זאת אפשרות שלא פסלתי למרות שאני יותר בכיוון או של 205 5דלתות דגם פוראבר או 106 XSI או ראלי במקרה שנמצא אחת במצב טוב ובתקציב כמובן שזה לדעתי משימה בלתי אפשרית חח

אמרת שסידרת המונועים אותה זהה זה אומר שגם ל205 יש הזרקה רב נקודתית כמו של ה XSI?!?!

פורסם

אוקייי תודה על העזרה אופיר....

מצטער אם אני קצת לא בעניינים בכל הנושאים האלה אבל לאט לאט נכנס לזה :)

אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים האלה מאנשים שיש להם רכב כזה...יתרונות חסרונות השוואת בינהם...

למי שאיבד אותי אני מדבר על 106 XSI שנת 93-94 1400 שתי דלתות מול 205 שנת 96 1400 5 דלתות

תודה לכם

פורסם

קישור לחיפוש שבוצע תקף רק לזמן מסויים

בצע חיפוש למילים "106" ו "205" יש המון מידע בפורום, אתה יכול לנסות גם ברשימת הנושאים למטה תחת הכותרת "נושאים דומים"

פורסם

כן טוב עכשיו זה לא עובד גם אצלי, אבל יש כמה שרשורים זהים לזה שפתחת שנוגעים לשני הרכבים הללו .

תלחץ על חיפוש מתקדם- בכותרת בלבד, ותקיש בחיפוש" 106 205 " זה אמור לעבוד.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

היו לי את שתי המכוניות שאתה מחפש. היום יש לי את ה 106, תבין לבד למה.

אין מקום להשוואה בינהן, ה 106 יותר מהירה, יותר יפה ויותר "חדשה" אפילו אם תשים מול XSI 93 - פורבר 97 .

אבל ! סביר להניח שתוכל למצוא 205 הרבה (!) יותר שמורה מאשר 106 בשנים האלו שלא פירקו לה את הצורה. תוכל גם לקנות 205 יותר חדשה (4 שנים יותר חדשה אפילו שזה הרבה בשנים האלו) ובמצב יותר טוב, ה205 כשלעצמו ובעיקר הפוראבר מגיע עם מושבים נוחים מאוד, ובכלל אוטו מאוד נוח! לטעמי יותר מה 106.

השאלה מה אתה מחפש. ספורטיביות (ב93 סביר להניח שתהיה צריך להשקיע קצת כדי להביא אותה למצב טוב) ונוחות (הגה כח רק מ ן94 ב106 ) ויופי, או אמינות ומספר ידיים נורמלי (בד"כ ב 205).

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

חברים היום הלכתי לבדיקה עם פג'ו 205 שמצאתי...

יום ראשון כנראה נעשה העברת בעלות...ואני יתחיל לטפל בה מכנית וקוסמטית!

אני אתן לכם קצת פרטים ותגידו אם זה שווה...

פג'ו 205

שנת 96

דגם פוראבר

מנוע 1400 הזרקה

5 דלתות צבע לבן שנהב

חלונות חשמל מקדימה , נעילה מרכזית

מגנזיום...(לא משו אבל בסדר)

טסט לשנה

האוטו נוסע טוב מאוד חוץ מ"מכה" קטנה בעת החלפת הילוך שזה כנראה התושבת מנוע

הבעיות שיש זה נזילת שמן וצריך לתקן תושבת מנוע...(שבוע הבא נפתור את זה כנראה)

וגם כן פחחות בקצה של המכסה מנוע ובדלתות....

סגרתי עם הבן אדם על 10500 מה אתם אומרים שווה את המחיר!??!?!

פורסם

נשמע זול מידי,

כמה ק"מ הרכב נסע?

מתי עשה טיימינג?

תבדוק אותו טוב.

בהצלחה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אה וואלה שכחתי לכתוב...

האוטו עשה 198 אלף קילומטר...וזה הדבר שדי ביאס אותי בהתחלה אבל אחרי שעליתי על הרכב...וראיתי שהוא מתפקד טוב...אז לא הכי הסתכלתי על זה!!

מה אתם חושבים זה הרבה?! אני יודע שיחסית לרכב שנת 96 זה הרבה...ומעל לממוצע

בקשר לטיימניג לא בדקתי וגם לא שאלתי... אני יברר מה קורה עם זה

אה ועוד דבר הבנאדם רצה בהתחלה 12500 אבל הורדתי לו בגלל המכות בפח המחזיר שמן והתושבת מנוע....

• תוכן חדש...