Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני חשבתי לקנות סוברו לגאסי (אוטו' בלבד) בין השנים 92-93 בלבד

רציתי לקבל חוו"ד על הרכב

האם מומולץ ?

בעיות מכאניות נפוצות, איזה נפח מנוע מומלץ (שכלול של הכל) ?

אגב, מאיזה שנה נכנס הזרקה ללגאסי ?

והאם זה רכב שקל למכור אותו במידה ואצטרך ?

תודה מראש...

פורסם

שותה דלק כמו מטורף...

הרכב נוסע ונוסע....בקיצר סוס עבודה.

גרסת ה1600 עגלתית משהו וזללנית בטרוף.

ה1800 עדיפה בהרבה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מבחינתי ולדעתי יש לאוטו שוק

אוטו אמין

לגבי המנוע והצריכה של הדלק

אני ממליץ לך לקנות את הגירסה במנועי ה 1800 אין ספק שיש הבדלים עצומים

במיקרה שתקנה סובארו מהדגם והאוטו ואתה רואה שהאוטו צורך המון דלק

תפטל בקרבורטור שלך

אחרי טיפול תבדיל בשינויים המשמעותיים בסחיבה של האוטו ועד לצריכת דלק

פורסם

האוטו צורך כמו מנוע 1600 קרבורטור שהלבישו אותו על בודי כבד מאוד, לא משהו חריג (היה לי שנתיים 1600 אוטומט)

ידוע בציבור שה1800 הרבה יותר טוב מבחינת הדלק והסחיבה של המנוע

אני אישית ממש אהבתי את הרכב ואני מאוד מצטער שמכרתי, בשנתיים שהיה אצלי לא היה שום בעיה מלבד מפלג שמת ועלה 800 ש"ח, מומלץ בחום בתור רכב בגרושים עם תחזוקה זולה ואמינות אינסופית (כמובן ברגע שמטפלים שוטף כראוי).

פלוס רציני שיש ברכב: מזגן מאוד חזק :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עלפי חבר 1600 עושה 1:7

אני מאמין שאמין פחות מהלאונה ויותר מסובך לתחזוקה.

אני גם חשבתי לקנות אבל כאשר שמעתי על צריכת הדלק העדפתי לקנות וולוו - אם כבר דלק אז לפחות שיהיה בסטייל :-)

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

1 ל 7 זה לא מצב תקין!

לגאסי = סוס עבודה,אמין פחות מהלאונה ,אבל עדיין, סוס.

עדיפות לגרסת ה 1800 ,2000 בכלל תענוג, קיימת גם גרסת 2300 שזה בכלל....אבל,אין סיכוי למצא.

בגירסת ה 1600 צריך רק לקחת בחשבון צריכת דלק גבוהה יחסית + עגלתיות משהו,אבל כל עוד הרכב מכוון כמו שצריך,זה לא כ"כ נורא, הבעייה היא שאנשים לא שמים שקל על הרכב הזה(כי הוא נוסע ונוסע בכל מצב), לכן מגיעים מהר מאוד לצריכת דלק מזוויעה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על התעלקות והקפצה - מה יש לכם להגיד על לגאסי 1.6 ידנית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא ממליץ על 1.6 ידנית מפני שעדיין הבודי כבד על המנוע הנ"ל רק 1800 ומעלה.

אגב ה1.6 אוטומט זה גיר של 3 הילוכים בלבד, קח את זה בחשבון.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

בעיות מכאניות נפוצות, איזה נפח מנוע מומלץ (שכלול של הכל) ? 1800 או 2000 סמ"ק. הם כמובן יותר יקרים מ 1600 בגלל שהם יותר מבוקשים ביחס ל 1600. היו גם דגמים אמריקאיים של 2200 סמ"ק שלפי מחירון לוי יצחק היו בעבר זולים יותר מ 1800 סמ"ק - אבל כמעט ואין להשיג אותם וחבל.

אגב, מאיזה שנה נכנס הזרקה ללגאסי ? משנת 93 בדגמי 1800 סמ"ק, בדגמי 2000 סמ"ק היה תמיד למיטב ידיעתי (גם בדגמים של 92).

והאם זה רכב שקל למכור אותו במידה ואצטרך ? המחיר גם ככה זול יחסית, השוק בינוני. רכב במצב טוב ימכר מהר.

תודה מראש...

תשובות...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...