Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם צריכים לראות איך מתנהגים עם רכב חדש שמגיע לארץ,במיוחד שזה רכב ספורט\ספורטיבי.

רכב עם טורבו מקבל הנעה,לחיצה על דושת הגז בשביל לבדוק עם האוטו הגיע עם מנתק או שאולי

שכחו לשים אותו,ואז כל תחילת נסיעה תהיה "פול" גז ותגמר ב"פול" ברקס.

אחרי שראיתי מה הולך שם הבנתי שהכי טוב זה רכב מיד ראשונה אחרי שהוא

שנה אצל הבעלים שלו.

אז אפשר לגמור קלאטץ ב7000 ק"מ.

יכול להיות שהרכב יצא מהמפעל עם תקלה בקלאטץ

ויכול להיות שיוסי הילד האוטיסט טחן לו את הצורה ככה שהוא קיצר לו את החיים בצורה משמעותית.

אם בעל הרכב מבסוט אני לא חושב שצריך יותר מזה.

תהנה מהאוטו.

פורסם

הרכב לא היה עם 0 ק"מ כשקיבלתי אותו - זכור לי משהו כמו 7 (אבל בטוח זה היה פחות מ- 20). מה עבר עליו בקילומטרז' הזה? עדיף באמת שלא אדע. זה רכב ראשון שאני ממש קונה (כל השאר היה מליסינג) ואני אבדוק חלקים מתבלים בפעם הבאה.

לי אמרו שהקלאץ' "כחול" ו"שרוף לגמרי". לא יודע, באמת שאני מקווה שלא אני שרפתי אותו כי לא ממש יודע מה עשיתי לא בסדר (מקווה שהאוטו יכול לסחוב כמה ג'ימקנות לפני שהוא שובק). מה שבטוח זה שהקלאץ' ממש מרגיש שונה - אני מרגיש שהעברת ההילוכים היום הרבה יותר טבעית, קלה ונעימה מלפני התיקון.

ו- Discover, כן. הבעיות החלו יום לפני. היה די מטופש מצידי להמשיך לנהוג עליו בדיעבד, אבל לא חשבתי שהקלאץ' ילך במכה (גם ככה הרכב היה אמור להכנס לטיפול 10 ביום, יומיים למחרת).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ממה שאני מבין מהסיפור הזה אין לך מה לדאוג מגימקאנות או

כל נהיגה שממצא קצת את האוטו:twisted:

כנראה שהאשמה בנזק לא קשורה אליך.

תמשיך להנות מהאוטו

• תוכן חדש...