Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קליאו ספורט 172?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, שהוא לא.

הוא בנאדם הגיוני.

הוא בדיוק כמו ש falou כתב - מעדיף למקסם את כל התחומים.

הוא נתן את הדוגמה לדלק כדי להראות:

א. כמה שהוא נהנה.

ב. כדי שתתחיל לתהות על איזו מהירות הוא נסע בשביל להגיע לצריכה כזו.

דניאל, לפעמים אתה טועה ביחסך לאנשים. הפעם זו דוגמה טובה.

קח בחברות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
[/b]

ואיך זה עולה בקנה אחד עם המכוניות שהזכרת ....?

המכוניות שהזכרתי (STI ושות') עדיפות על הקליאו ברוב הפרמטרים הספורטיביים,

אבל המחיר גדול עלי.

שלא לדבר על מכוניות ספורט ייעודיות כמו פורשה או ב.מ.וו M3.

הפואנטה היא שהקליאו ודומותיה (שלא מגיעות לארץ הקוידש) מציעה בעצם חבילה שמתפקדת מצויין בכל מה שקליאו 1400 פשוטה יכולה לעשות, ובנוסף מהנה מאוד לנהיגה. ועל האקסטרה הזו משלמים כמובן, אבל לא סכומים מופרזים מדי.

פשרה, נו.

אני לא חושב שפשרה זה דבר רע כל עוד היא מוצלחת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הפואנטה היא שהקליאו ודומותיה (שלא מגיעות לארץ הקוידש) מציעה בעצם חבילה שמתפקדת מצויין בכל מה שקליאו 1400 פשוטה יכולה לעשות, ובנוסף מהנה מאוד לנהיגה. ועל האקסטרה הזו משלמים כמובן, אבל לא סכומים מופרזים מדי.

פשרה, נו.

.

WILL היתה לי קליאו

עדיין

אין סיבה להזכיר את ה330 S2K וחברותיה

פורסם
כי אני מעדיף להיות נשוי ולגור בדירה משלי.

שקרן :lol:

אני לא יודע מה אתה קורא, אבל כנראה שאתה צריך להבין שכאשר כתוב "אחיזה מצויינת," לדוגמא, ביחס לקליאו ספורט, זה עומד ביחס לתחרות הרלוונטית ולא באופן אבסולוטי. כנ"ל לגבי כל סופרלטיב אחר.

אפשר להבין בקלות ממה שאתם אומרים (בד"כ) שזה אבסולוטי. אני משוכנע שרבים מאמינים בזה באמת.

ואני מבין טוב מאוד את הנקודה שלך, והיא שאלו שמתלהבים מהשילוש הם פרובנציאלים שטרם יצא להם לנהוג במכונית ביצועים "אמיתית." ובכן, יצא לי ויוצא לי לנהוג במכוניות הרבה יותר ספורטיביות מהקליאו ועדיין אני יכול לחזור לקליאו שלי בלי שהיא תבאס לי ת'תחת, לא מבחינת ביצועים נטו ולא מבחינת פאן, ולמכונית במחיר שלה זה חתיכת הישג.

אתה מבין את הנקודה יופי זאת בדיוק הנקודה שאני רוצה להעביר.

חמשתויםמזכירליאתרזלכתובבצורהכזאת.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אז זהו, שהוא לא.

הוא בנאדם הגיוני.

הוא בדיוק כמו ש falou כתב - מעדיף למקסם את כל התחומים.

הוא נתן את הדוגמה לדלק כדי להראות:

א. כמה שהוא נהנה.

ב. כדי שתתחיל לתהות על איזו מהירות הוא נסע בשביל להגיע לצריכה כזו.

דניאל, לפעמים אתה טועה ביחסך לאנשים. הפעם זו דוגמה טובה.

קח בחברות.

מכיוון שלקחתי בחברות אמנע מתגובה.

אגב,

מהירות היא אמצעי, לא מטרה. לפחות לא בקליאו.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ואני לתומי חשבתי שתזכיר את הליאון. :lol:

מישהו ראה את בנאי..... מוות לשיעמום :lol:

אברגיל, קראת לי שוב ??? תן להשקיע גם באשתי 8)

הייתי גם עסוק בטיפול ביכולת הפניה של הרכב, אתה יודע, VAG ... ראה סימלון :shock:

עליתי לחישוקי 17" רחבים, וצמיגי פירלי P-Zero Rosso Asimetrico 225/45

ואיך זה מתקשר לת'רד של רוני ולכאן, הלאון-4 היא (רק לדעתי כמובן) הוט-האצ' לא פחות מהנה בתצורה הנוכחית מהצפרדעים שלכם, גם 4 דלתות, גם 4X4, גם 6 הילוכים, וגם אמינות VAGית, שלא לאמר נאצ__ת

*עריכה* ובמחירון של מר לוי, לוי יצחק, אפשר לקנות 2 לאון T 2003 במחיר של קליאו 1.2 מהשכרה

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אתה יודע רכב צריך גם למכור בסוף ולוי יצחק (בניגוד לכמה ילדי CF) לא ממש מסניף את שורותיו של סרוניס :|

אין לי כל כוונה למכור בעתיד הקרוב ובכל מקרה לוי יצחק מעניין לי ת'תחת. אני גם לא צריך להצדיק כלום בפני אף אחד, אבל בכל זאת עניין אותי לכתוב את הדברים הללו כי הם המחשבות שלי בנוגע לקליאו ובסופו של דבר הם נגזרים מהסיבה שבחרתי אותה ולא אחרת. מעבר לזה יש פה דיון שמתפתח וזו גם הכוונה.

הנקודות שנגעת בהן בזמנו היו:

חוסר גמישות / כח מנוע מנוע בסלד נמוך.

חוסר תחושה סביב מרכז ההגה.

תנוחת ישיבה.

היגוי מושפע כח.

התנהגות ABS.

פיצוצי גירים........טוב את האחרון אני חוסך לך :-D

זה בשליפה רוני.

זה בדיוק העניין - בשליפה. אתה מוזמן להראות לי היכן כתבתי את הדברים הללו בפורום כריג'קטים משמעותיים של הקליאו. להפך - מהרגע שנהגתי בה לראשונה טענתי שיש לה מספיק כח בסל"ד נמוך. ושלתנוחת הישיבה מתרגלים וזהו. חוסר תחושה סביב מרכז ההגה - דווקא לא, הוא מדויק בהחלט. הדבר היחיד שקצת הפריע לי זה שהוא נעשה קל מדי ו"משחק" טיפה בידיים במהירויות מאוד גבוהות (170-180+). ההיגוי מושפע כוח (לוחמת מומנט) דווקא לא מפריע כלל (הבנתי שבדור שני יותר, נכון?). והתנהגות ה-ABS - צריך לחיות עם זה, וזה קורה רק במהירויות מאוד נמוכות. (על פיצוצי גירים לא כתבתי כלום, מעבר אולי ל"אז תחליפו הילוכים בזהירות").

בקיצור - מעולם לא התעלמתי מחסרונות הקליאו (ויש עוד שניתן להוסיף), אבל גם מעולם לא טענתי שחשיבותם כה רבה עד כי הם פוגעים ברלוונטיות של הרכב. להפך - רובם המוחץ חסר משמעות כמעט לחלוטין או בעל משמעות שולית בלבד. בטח שלא משהו שצריך למנוע ממישהו לקנות אותה.

ולזה שלפני - קליאו ספורט דור שני עולה כמה אלפים יותר מלאון טורבו מקבילה (7 או 8 אלפים). דור ראשון זולה בכמה אלפים במחירון. אין לי מושג איך לאון משופרת נוסעת והאם היא מהנה כמו הקליאו (תחושה שלי - היא לא), אבל כקנייה היא מעניינת בהחלט, אין ספק. לצערי, היא מתאימה יותר להגדרה של מכונית GT מהירה מאשר הוט האצ' ספורטיבית, ולכן עבורי לפחות מדובר במשהו לא רלוונטי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היתרון הגדול של הלאון על הקליאו הוא בתחום הביצועים,ובייחוד תאוצות הביניים המדהימות שלה,שעדיפות אפילו על תאוצות הביניים של ה WRX.

החיסרון של הלאון הוא בתחום השילדה,שסה"כ די דומה לזו של הגולף\טולדו\אוקטבייה,לטוב(כמישפחתית)ולרע(כספורטיבית).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היתרון הגדול של הלאון על הקליאו הוא בתחום הביצועים,ובייחוד תאוצות הביניים המדהימות שלה,שעדיפות אפילו על תאוצות הביניים של ה WRX.

החיסרון של הלאון הוא בתחום השילדה,שסה"כ די דומה לזו של הגולף\טולדו\אוקטבייה,לטוב(כמישפחתית)ולרע(כספורטיבית).

חן (וגם רוני) קראו את זה !!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146370

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אברגיל, קראת לי שוב ??? תן להשקיע גם באשתי 8)

הייתי גם עסוק בטיפול ביכולת הפניה של הרכב, אתה יודע, VAG ... ראה סימלון :shock:

עליתי לחישוקי 17" רחבים, וצמיגי פירלי P-Zero Rosso Asimetrico 225/45

ואיך זה מתקשר לת'רד של רוני ולכאן, הלאון-4 היא (רק לדעתי כמובן) הוט-האצ' לא פחות מהנה בתצורה הנוכחית מהצפרדעים שלכם, גם 4 דלתות, גם 4X4, גם 6 הילוכים, וגם אמינות VAGית, שלא לאמר נאצ__ת

*עריכה* ובמחירון של מר לוי, לוי יצחק, אפשר לקנות 2 לאון T 2003 במחיר של קליאו 1.2 מהשכרה

ליאור

חשבתי שאתה טווח סולו :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
חן (וגם רוני) קראו את זה !!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146370

ליאור

רוני, דבר איתי לאחר שתקרא, אני מקושר לבנאי סוף הדרך ואני יכול לומר לך שעבור כתבה באוטו הוא מוכן לעשות הרבה, אתה מוזמן להמשיך מכאן.:-D

נ.ב. דיר באלק שהכתבה לא תהיה אוהדת ועל הדרך רצוי שתוסיף תשבחות קלות (אפשר גם מעבר) לטויוטה 4 ראנר :lol:

פורסם

אני מסכים איתך שה- WRX היא ליגה מעל הליאון כשאתה מדבר על רכב לנהג ואני אומר את זה לאחר קרוב ל- 100K ק"מ על WRX סטנדרטית ומספיק ק"מ על ליאון 20VT4.

פורסם

תגובתי הפעם תהיה קצת קיצונית:

פחחחח......

ועל השורה המודגשת: :shock:

לאון בתצורת ה4X4 סטנדרטית

תהיה פחות ספורטיבית מהרבה מכוניות שלא לומר מסורבלת וכבדה

(לא מגדיר אותה כהוט האטצ').

אם אתה שואל אותי? איביזה TDI ספורטיבית יותר.

גלים...גלים...

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

לדניאל.

זה שיש מכוניות יותר טובות מהשילוש, זה ברור.

השאלה כמה הן עולות, האם זה הגיוני למצוא אחת ומה היתרונות שלהן.

למצוא רכב שעולה פי 3 מהקליאו שנותן תמורה קצת יותר טובה באותם תחומים, לפי דעתי זה שטותי לקנות אותו.

אין לי מושג מה מצבו של WIL, אבל זה שהוא לא קונה רכב מסוים, לא אומר שהוא קמצן, יש עוד שיקולים בחיים.

כל מי שקיצוני בתחום מסויים, מפחיד אותי קצת.

גם אני חוטא מדי פעם במחשבות על קניית אחת מהרכבים היותר ספורטיביים (335/330,M3E46, בוקסטר, S2000 וכו').

אבל רציונלית, אני יודע שאני לא אקנה אותם משתי סיבות עיקריות.

1. כבר אמרו, השתעבדות לרכב, גם אם לא טוטאלית, עדיין באחוזים מהשכר זה נשמע קצת מוגזם.

2. בניגוד לחלק גדול מהאנשים, אין לי פחד לשפר רכב ושלנות אותו כמו שאני אוהב.

אז אם קנייה של 330 (E90 יד שניה או E46 די חדשה) תעלה כ-350-400K וביטוח יעלה לי באזור ה-20, אני אעדיף לקנות M3E30 ולשפר אותה, או לקנות 320/5E46 ולשפר אותה בתחומים שרלוונטיים לי. או את שתיהן יחד.

אין שום רכב (כמעט) במחירים האלה שיכול לתת מענה בסיבובים לשילוש הקדוש שאמרת.

למוטי.

אני לא רואה שום אפשרות לשפר רכב כמו קליאו, בלי לפגוע בנסיעה היומיומית.

נגיד הקליאו החדשה ששוקלת קרוב ל-1200.

איך נוריד משקל? להחליף את כל חלקי הפח לקרבון? יש גבול..

אפשר להוריד מושבים ודיפונים וכו', אבל איפה תשים את האשה והילדים?

אם זה היה רכב שני, מילא.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני לא הייתי קונה רכב ספורטיבי \ספורט טהור אם לא הייתי עושה בו שימוש.

.

חאליק! אנשים כאן חופרים בפורומים ובאינטרנט על כתבות, מאמרים,מבחני צמיגים,קאמברים,ראם אייר...ושאר חארטאבונות.

(אני לא מכוון לאנשי הג'מיקאנות או המינחתים הנטושים )

לרוץ ולהגיד יש לי קליאו ספורט,מיאטה,איוו בלה בלה בלה... לבזבז זמן יקר ולשלם הון במוסכים ,שיפורים,הזמנות מאי ביי,בתחנות הדלק ,ביטוח פנצ'ריות.

תחשבו על זה לרגע(אלו שאני מכוון אליהם יודעים שזה אליהם) אתם באמת צריכים את זה? לא נכנסתם לגל של אופנה או התלהבות זמנית??:shock:

לדעתי חצי מהחבר'ה כאן יכולים להכנס כבר עכשיו ליד 2 (עם תמונה זה מוכר מהר יותר)

לילה טוב.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...