Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר שאלות אל חברי הפורום:

א. נעילת דלתות - בעבר נאמר לי שעדיף שכפתור נעילת המכונית ישאר פתוח - כדי שבמקרה, חס וחלילה, של תאונה, החילוץ יהיה פשוט יותר.

בשבת קראתי כתבה מאוד מעניינת במוסף סופשבוע של "מעריב", ובו סופר על מערכות לנהיגה אוטומטית, שיאפשרו לאוטו לנסוע בכביש ללא נהג.

באותה כתבה דובר על אמצעי מיגון לאוטו, וסופר שישנן מכוניות שבמקרה והתאונה אינה נמנעת - נועלות דלתות ואת גגון הרכב, מיישרות את הכסאות, ומותחות את חגורת הבטיחות.

בעקבות זאת, התעוררה אצלי השאלה בעניין נעילת הדלתות.

מה נחשב ליותר בטיחותי - כאשר הדלתות נעולות (כפתור הדלת לחוץ) או כאשר הוא פתוח (ואמור להקל על חילוץ)?

ב. טיפול רכב - אני אמורה לעשות טיפול 120,000.

מה המחיר המקובל בשוק לטיפול כזה?

במוסך שלי אמרו לי שהמחיר לפני מע"מ הוא 660 ש"ח, ורציתי לדעת האם המחיר סביר?

מעבר לזה, כמות הקילומטרז' שלי היא כמעט חצי (פחות מ-60,000), ואני עושה את הטיפולים כי אמרו לי שצריך לעשות טיפול כל פרק זמן מסויים.

האם זה נכון?

האם זו לא אמירה לצורכי מכירה ושיווק, ואם אני לא נוסעת כל-כך הרבה, זה אומר שאני גם זקוקה לפחות טיפולים?

בתודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

טיפולים: לכל יצרן יש את המרווחים שלו, וזה יבוצע או אחת ל-Xק"מ או אחד ל-Y שנים, הקודם מבינהם, אצלך זה כנראה לפי השנים.

לגבי הכפתורים: במצב שהמדינה שלנו נמצאת, עדיף כפתורים נעולים זה יכול למנוע שוד, במקרה של תאונה עדיף כפתורים פתוחים, הפתרון: כפתורים פתוחים ושוקר מונח על מושב הנוסע לכל מקרה שלא יהיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איזה שוקר? מה שוקר?

כמו שאני טוחן לאשתי כל הזמן - בזמן נסיעה דלתות נעולות, במיוחד בעיר.

לא רק בגלל שודדי רכב אלא בעיקר בגלל המנהג המגונה שלה להניח את התיק על המושב לידה או על המושב האחורי וגם בגלל טרמפיסטים חצופים שפותחים דלת נוסע כדי לשאול אם אפשר לנסוע עד הצומת הבאה.

במקרה של חס וחלילה תאונה קשה, אם בכלל הדלת לא תקועה מהעיוות של השלדה שוברים חלון כדי לחלץ את הנוסעים. תאמינו לי שכשהרכב מעוך חלון שבור זה הדאגה הכי קטנה.

כמו בבית, דלתות נעולות - אנחנו לא חיים בקיבוץ.

פורסם

א. מומלץ לנסוע עם דלתות נעולות ממגוון סיבות בטיחותיות. במקרה של תאונה קשה השמשות גם מתנפצות ובכל מקרה במקרים לא מעטים הדלתות מתעוותות כך שקשה לפתוח אותן בכל מקרה.

ב. לכל מכונית סדר ועלות טיפולים משל עצמה. המחיר עבור טיפול קטן/בינוני הוא סביר בהחלט. חשוב לבצע טיפולים לפי הוראות יצרן בכדי לשמור על המכונית - לפי שנה או לפי ק"מ, המוקדם מבין שניהם. הסיבות רבות אבל הנה אחת די ברורה - שמן מנוע (למשל)מאבד מאיכותו גם כתלות בזמן ולא רק בכמות השימוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...