Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer DEH-p880prs

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן יש לך בעיה? מפריע לך משהו? מעצבן אותך? אתה מהגרין פיס ואתה אוהב דולפינים? פנה אלי בהודעה פרטית למה לעשות לעצמך פדיחות בפורום..

יש לי 4K הודעות שב95אחוז מהם בפורום אודיו בהם אני שעוזר לאנשים(הרבה זמן לפניך) שאז כמו שאומרים DO *******YOURSELF A FAVOR AND

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש יבואנים פרלליים שמוכרים את אותם המוצרים במחירים נמוכים יותר. ראה ערך "אודיו-נט" בענייני פיוניר או היבואן הפרללי של אלפיין, שמוכר את ה 9855 במחיר נמוך משמעותית מהמכשיר של אפריל.

המכשיר הנ"ל הוא מכשיר מצויין, בלי יותר מדי שטיקים ועם הרבה אפשרויות כיוונון. אף פעם לא מצאתי בעיית שמיעה עם המכשירים של פיוניר וכל מה שאנשים חושבים עליהם הוא בפירוש בגלל "תופעת העדר".

(עריכה: יהודה, אני ממש לא מבין מה קשור מה מכרתי לבחור או למה אני מוכר את ה P9. זה לא אמור לעניין את כל הפורום. וכן, קניתי את ה 880 בגלל שאני אוהב את מוצרי פיוניר וממש לא מבין על איזה "היס" סודי ופאנלים נתקעים כולם מדברים. בעיות סאונד? נשמע רע? בולשיט.

אתה משווה את קלריון (העלובים, תסלחו לי, לשלם אלפי שקלים ולקבל מכשיר בלי שום אפרויות כיוונון, ממש "היי-אנד") ששם אתה משלם נטו על "מותג יוקרה" ומקבל שק אבנים).

איתמר.

או.... איתמר...

thank you...THANK YOU VERY MUCH!!!!

ושלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שבהחלט יש מכשירים ששווה להשקיע את הסכום עליהם, כאשר, פחות או יותר, מקבלים תמורה הולמת לכסף.

אני לא מדבר לאו דווקא על המקרה הספציפי הזה, אני מדבר למשל על אנשים שמעדיפים לקנות ALPINE 9845 במקום פנסוניק 5301, או כמעט כל משהו אחר שיתן תמורה הרבה הרבה יותר טובה, רק כדי להגיד "יש לי אלפיין באוטו" אז מה אם הוא שווה ל***.

אין לי ניסיון עם הפיוניר, אבל לפי המפרט? הוא מרשים מאוד למחיר שלו.

אני הייתי לוקח את הפיוניר, זאת דעתי, כמובן שאפשר לחלוק עליה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תוסיף לזה שהפיוניר 880 הוא המכשיר אחד היפים אם לא הכי יפה שקיים היום בשוק האודיו לרכב, ואני מדבר עד תקציב של 3000 שקלים לא על מערכות של 10000 שקלים !!!

המפרט גם מדהים, השאלה היא אם למישהו יש איתו נסיון, ואני מאמין שלמעט מאוד אנשים יש אותו. רק בגלל הרושם שב2000 שקלים זה רק אלפיין או קלריון - בולשיט.

פורסם

קולד ... לי יש ניסיון איתו והוא מכשיר באמת טוב .

עם המון אפשרות ובאמת הוא בעל סאונד טוב .

ישנה ההיס של פיוניר אין מה לעשות , אבל מי שרשם למעלה את הקטע עם המינוס של הRCA אז הוא בטח מתקין בתחנה מרכזית ולכן הוא מכיר את זה , לא יצא לי בחיים עדין לחוות מצב שכזה .

פורסם

שמע, אני הולך להתקין מערכת ביום רביעי, אם ההיס הזה יפריע לי יותר מדיי, אני אחליף את הרדיו דיסק מפיוניר למשהו אחר כדוגמת אלפיין או פאנאסוניק, זה רעש שקיים תמיד ?? כמו רמקולים שמוגברים יתר על המידה ועושה "פףףףףףףףףףףף" מעצבן כזה ??

פורסם

אני אבא גאה של 880, כמובן שהיה לי לפני זה 550 הישן והטוב וכן הוא היה בעל רעשים, אחרי התקנה של ה880 הופתעתי לטובה שאין רעשים בכלל!!! לא היס ולא הוס

כמובן שהתקנה לקויה תגרום לכל מכשיר ששווה מליונים להוציא צלילים של התקנה לקויה!!!

ולדעתי יש לו צליל יפה מעוד ועם המפרט שלו הוא כן יכול להכנס בשקט לקטגוריית היי-אנד

תעשו לי טובה,

24 BIT D/A

אקוולייזר 16 בנד לכל צד

כיוון אקוולייזר אוטומטי למצב FLAT (לא נבדק בדיוק עד כמה הוא מיישר את הקו אבל שומעים את ההבדל)

כיוון זמן

קרוס רגיל וקרוס 3 חלקים עם כל החיתוכים האפשריים בצורה גרפית טובה ונוחה לשימוש.

והכי חשוב שאין לו דולפינים וסרדינים למינהם!!!!

נ.ב

אני קניתי אותו פה מחבר בפורם ב1900 חדש מהקופסא כולל מדבקה על הפנל ולא נגעו אפילו בצמה של החשמל, אז כן הוא היה חדש!!!

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

נ.ב

אני קניתי אותו פה מחבר בפורם ב1900 חדש מהקופסא כולל מדבקה על הפנל ולא נגעו אפילו בצמה של החשמל, אז כן הוא היה חדש!!!

תודה רבה! באמת תודה!

מידן, מה אמרת? טיפשות לשמה? קיבלת הוכחה שכן, אפילו אתה לפעמים טועה מול ילד בן 18 בלי ניסיון עשיר בתחום אבל עם שכל יותר ממה שאתה חושב שיש לו. גם ילד יכול ללמד אותך דברים, תאמין לי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני אבא גאה של 880, כמובן שהיה לי לפני זה 550 הישן והטוב וכן הוא היה בעל רעשים, אחרי התקנה של ה880 הופתעתי לטובה שאין רעשים בכלל!!! לא היס ולא הוס

כמובן שהתקנה לקויה תגרום לכל מכשיר ששווה מליונים להוציא צלילים של התקנה לקויה!!!

ולדעתי יש לו צליל יפה מעוד ועם המפרט שלו הוא כן יכול להכנס בשקט לקטגוריית היי-אנד

תעשו לי טובה,

24 BIT D/A

אקוולייזר 16 בנד לכל צד

כיוון אקוולייזר אוטומטי למצב FLAT (לא נבדק בדיוק עד כמה הוא מיישר את הקו אבל שומעים את ההבדל)

כיוון זמן

קרוס רגיל וקרוס 3 חלקים עם כל החיתוכים האפשריים בצורה גרפית טובה ונוחה לשימוש.

והכי חשוב שאין לו דולפינים וסרדינים למינהם!!!!

נ.ב

שתוק כבר, עשית לי חשק לPRS880 :oops: .

דרך אגב PRS-->PMS תחשבו על זה קצת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לכמה זמן קיבלת אחריות על המכשיר ?

ZZR

פורסם

גם לי יש מכשיר כזה ולא היס ולא נעליים!

יש לו בדיוק מה שצריך ובלי יותר מדי שטיות ולא חסר כלום מבחינת כיוונים

שווה את המחיר בהחלט , אני קניתי לפני כמה חודשים ב 2400 ש"ח

ואגב יש לו מצב גם של כיבוי תצוגה לחלוטין

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
לכמה זמן קיבלת אחריות על המכשיר ?

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה :?

אחריות אין, אבל זה הריסק שאני מוכן לקחת.

בדיוק כמו שהבאתי את הJL שלי מארה"ב שנשרף והצלחתי לתקן אותו בארץ ועם כל זה עדיין המחיר הסופי יצא יותר נמוך מלקנות אותו בארץ.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...