Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשימה: אילת.

תומR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועד ביצוע: יום חמישי,שמונה וחצי בבוקר.

תיאור המשימה: פיאט פאליו הגיעה לישראל.מישהו צריך ליסוע איתה לראש הניקרה למוסך פיאט נהריה ומשם דרומה עד לפיאט אילת,שם יבדק הרכב.

המטרה: בדיקת עמידות רכב באקלים ישראלי,תפקודי מזגן,צריכת דלק ממוצעת,זמני תאוצה וכו וכו.

הרכב: פיאט פאליו 1200 "ספידגיר" בצבע סגול מזעזע.

דרישות: נהג עשוי ללא חת,מישהו שיוכל לנהוג עשרות שעות רצוף בפיאט פאליו,להתמודד עם הבדידות,עם הרגעים הקשים,עם המחשבות המעיקות,ועם העובדה שלסטריאו יש רק 2 רמקולים...

בקיצור.....מישהו פראייר שגם אוהב לנהוג.

אמצעים: ציוד מדידה "דאטרון",מכשיר "מירס",שישיה מי עדן,דיסקמן עם חיבור לקלטת,כרטיס פזומט,250 שקל להוצאות מזון כלליות.

תמורה: אני לא חושב שיש....

אם מישהו מתעניין איך עושים תקינה ישראלית,מודדים נתוני רכב וכו וכו - אני אשמח ליידע (במידה ואני חוזר.....).

WISH ME LUCK.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יו... איזה כיף!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
דרישות: נהג עשוי ללא חת,מישהו שיוכל לנהוג עשרות שעות רצוף בפיאט פאליו,להתמודד עם הבדידות,עם הרגעים הקשים,עם המחשבות המעיקות,ועם העובדה שלסטריאו יש רק 2 רמקולים.

תגיד תודה שאתה לא צריך להסתכל על האוטו מבחוץ במשך כל הנסיעה... :wink:

אמצעים: ציוד מדידה "דאטרון",מכשיר "מירס",שישיה מי עדן,דיסקמן עם חיבור לקלטת,כרטיס פזומט,250 שקל להוצאות מזון כלליות.

מה עם ציוד לשעשוע עצמי?!

תמורה: אני לא חושב שיש....

הפסדת יום עבודה? הרווחת! :D

WISH ME LUCK.

בהצלחה ותהנה :!::D

רק תבהיר לבוסים שלך מראש שהנסיעה מוגבלת לדגם אחד, עם כל המבול

הזה של דגמי פיאט חדשים שהגיעו. :wink:

MCS 2008

פורסם
באמת איך אתה מגיע למצב שאתה יכול לבחון מכוניות חדשות שבאות לארץ?

בואנה, כשאתה אומר את זה פתאום הכל נראה כל כך חיובי...

אהמ...אהמ....NOOOOOOOOT :lol::lol:

תהנה :twisted:

:-)

פורסם

שנזכרים להביא אותה אחרי כלכך הרבה זמן :roll:.

רק חבל שהמכונית הזו נמצאת בדרך כלל במדינות לא כלכך מתקדמות כך שאפשר לראות בזה שרוצים להביא אותה ארצה גם דבר רע....אבל במצב העגום במכירות שסמל"ת נמצאים בה כרגע (טוב אולי חוץ מהדובלו) אני לא מתפלא שהם מנסים להביא מכונית זולה לארץ.

פורסם

מילא ההית מקבל ג'וב כזה עם איזו אלפא 156 GTA,

פיאט קופה, הפרארי של המנכל או משהו,

אבל פיאט 1.2?

תתפטר :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

איך הגעתי למצב שאני יכול "לבחון" מכוניות חדשות???

וואו....זה נשמע כ"כ זוהר... :lol:

מישהו במשרד התחבורה נתקל במקרה באלגוריה שכתבתי על חדות ההיגוי של ה306 GTI לעומת עפיצות השילדה של הסיטרואן בי אקס,כל כך התלהב ונתן לי לבחון מכוניות....

והיתי אך שמייח.

איזה לבחון ואיזה כפכפים?!?! אני עובד בפיאט.....

צחוק בצד,בעבודה עושים לי פרצופים כי אני מקדיש "יותר מדי" זמן ללימודים,וגם יש לי איזה פרויקט שאני צריך לדחוף בשביל קידום- אז אני משתדל לתרום בחזרה מה שיותר שעות ולהתנדב לכל מיני פרוייקטים מיוחדים.שיראו שסחבק משקיע....

מעבר לזה,אני פשוט אוהב לנהוג.לפחות אצלי,באופן אישי,החשיבה זורמת הכי טוב כשאני נוהג.עם מוזיקה על אחת כמה וכמה.אני פשוט חולה על נסיעות ארוכות.במיוחד לכל מיני חורים שאין בהם הרבה תנועה.במיוחד בלילה.

הנגב ואילת זו העדפה אישית שלי.אזור טוב לפתוח חלונות,לשים מוזיקה ולחשוב.אם היה אפשר לנהוג עם ספר,בכלל היתי חוגג....

בעיני לעצור להשתין ליד איזה דיונה באמצע הלילה ולא לראות אף אחד,זה דבר מדהים.

האמת,שגם כל הקטע של התקינה והמיכשור מאוד מעניין אותי.אני נוסע עם מכונית חצי מפורקת,שמחוברת לכל מיני שעונים -

אני לא כ"כ סגור על הקטע של תיעוד הנתונים,אז אם יצא במקרה שהאוטו עושה 0-100 בשש שניות,תדעו למה... :lol:

מעבר לאלמנט של השכר ושל ההנאה שבדבר,צריך גם ידע טכני מסויים למקרה שחלילה האוטו רותח (נסיעה ראשונה בנגב) .

והכי סבאבה - ברגע שיהיה לעיניין לגיטימציה ואני אכנס בקטע יותר חזק,באמת יתנו לי לעשות את הנסיעות האלה יותר,על כל שאר דגמי החברה,כלומר אלפא,לנצ'יה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

והכי סבאבה - ברגע שיהיה לעיניין לגיטימציה ואני אכנס בקטע יותר חזק,באמת יתנו לי לעשות את הנסיעות האלה יותר,על כל שאר דגמי החברה,כלומר אלפא,לנצ'יה.

וכמובן פרארי (איך שכחת?!) שאוטוטו תתצטרף ליבואן 8)

נשמע לי אחלה תפקיד, אני גם מת על נסיעות כאלו..

נסיעה טובה :twisted:

• תוכן חדש...