Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים ,

במזל טוב מכרתי את הפונטו שלי וקניתי פיגו' 206 יפייפה ..8)

עכשיו עם השימחה בא הבעסה, כי המערכת שלי לא נישמעת טוב כמו ברכב הקודם, מה לעשות הבוחן לא בדק אקוסטיקה :wink: ..

הרכב בניפחו קטן יותר:הבגאג' ותא הנוסעים . וזה משפיע על הסאונד מן הסתם . (לא להאמין עד כמה) .

הסאב נישמע לא מספיק עמוק ואף עוצמתו נחלשה מסויימת וגם הסאונד מקדימה לא מספיק דומיננטי (את זה אפשר לסדר בעזרת מיקום הטוויטרים , ואיטום דלתות שאני יעשה כנראה ) ,

אך השאלה שלי לגבי הסאב שנימצא בתיבה אטומה , האם תיבה גדולה יותר יכולה לתת את הבאס עמוק \נציל יותר,

כפי שנישמע ברכב הקודם ?

אני יודע שהתיבה צריכה להיות לפי מידות מותאמות לסאב אבל בכל זאת יש טעם לנסות עם תיבה גדולה יותר ?

אני מדבר על מערכת איכותית שבנוייה מקומפוננטים וסאב 700RMS של AUDIOBAHN .

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

בדקתה איזה מצבר יש לך שם ב206? אם הוא חלש ממה שהיה לך קודם אז תתחיל לשפר את מערכת החשמל.

כשמערכת החשמל גוססת לא יעזור שום דבר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

206 הוא רכב טוב מאוד להתקנה, כשמכירים אותו ואת ה"מגבלות" שלו, אין בעיה להגיע לנתונים מעולים, כאלה שישכיחו לך את הפרידה מהפונטו.

נראה שהבעיה נעוצה בהתקנה ו/או במיקומים ו/או בכיוונים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...