Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה קטנה,אחי נסע אמש על הרכב שלי תפסו אותו מסיע מעל המותר,שללו את הרישיון ויום ראשון הוא צריך ללכת לקצין בכדי שיקח את הרכב,הבעיה היא הרכב,שיתנו לו שלילה ל3 שנים מצדי מגיע לו,אבל איך אני משחרר את הרכב?יכול להיות שאני יכול לעקוף את העונש הזה איכשהו?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיתחנן לחייו שהרכב לו שלו ושהוא שלך.

שיביא מסמכים שמציינים כי הרכב שלך וכי הוא נחוץ לך.

מקסימום חודש הרכב יש בחניון במחיר מופקע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תנסה להוכיח שאתה עובד עם הרכב או חייב אותו בשביל להגיע לעבודה.. , או שתטען שבלי הרכב לא תהיה לך פרנסה ודברים בסגנון הזה...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

איזה דינוזאור אכל את הרכב שלוקח לו חודש לעכל אותו?

ולגבי העיקול, לא נראה לי שתחינות יעזרו - כל הרעיון מאחורי העונש הזה הוא להרתיע ע"י כך שנהג ידע שהוא דופק את כל המשפחה, לא רק את עצמו. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם עו"ד תעבורתי מצטיין, אולי אפשר לקצץ את זה לשבועיים באופן כלשהו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תיאורטית אתה צודק, אמנם בפועל ראיתי איך התירוץ הזה "הציל" מספר אנשים, ביניהם לדוגמא חבר שלי שהאוטו בכלל שלו (והוא הנהג שנתפס עושה את ה"עבירה" של הסעת רכב מלא), אמנם הרכב רשום על שם אימו וזו טענה שהיא צריכה את הרכב למטרת פרנסה ובלעדיו לא תוכל להגיע לעבודה מה שיפגע בכלכלת הבית - (והיא בכלל נהגת מונית - רק תראו איזה מטומטמת המשטרה), הרכב לא עוקל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אין שום דרך לשחרר את הרכב.

נהג מונית (שכידוע, רכב הוא הפרנסה שלו) שנתפס שיכור הצליח לשחרר את מוניתו רק בגלל סעיף קטן שלא בוצע ע"י המשטרה ועקב כך מוניתו שוחררה. מצד שני לא הוא היה זה שנהג במונית, אולי זה גם עזר.

החוק המבורך הזה נוקט בגישה של "אפס סובלנות". חבל שאחיך לא חשב על זה קודם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקטע שההחרמה מתבצעת בידי קצין המשטרה שאיתו תיפגש ולא בידי בית המשפט, במידה ותצליח לשכנע את זה, הרכב לא יוחרם - וראיתי את זה קורה מספר פעמים. (כדי למנוע בעיות, בתגובות אלה אני לא מנסה לתת שום רעיונות לפותח השרשור - אלא כדי להבהיר כמה התנהלות המשטרה רחוקה מהחוק עצמו).

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אז ככה,זה קרה באזור רמת השרון ואני מופנה לקצין ברמת השרון...הקצין שם בטח מחזיק בידיו את הרישיון של הרכב שלי...ברצוני להחליף את האזור ולגשת לאזור הדרום...לאן עדיף לי ללכת לקצין ישירות בהוד השרון או למקום אחר?או שזה לא משנה בכלל ואני יכול אפילו להציל את רכבי מקצין באזור הדרום?

פורסם

שאני יבין, אתה גר באיזור הדרום ואחיך נתפס באיזור השרון? אם כן פנה למשטרה ואני בטוח שיאשרו לך לגשת לקצין מאיזור אחר, הרי לא הגיוני שתצטרך ליסוע מספר שעות כדי להיפגש עם הקצין כשיש אחד בדיוק כמוהו הרבה יותר קרוב לביתך.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
החוק המבורך הזה נוקט בגישה של "אפס סובלנות". חבל שאחיך לא חשב על זה קודם.

איתמר.

החוק ה"מבורך" הזה רומס זכות חוקתית שמוקנית לכל אדם בישראל, הזכות לקניין, בשם "המלחמה בתאונות הדרכים". החוק הפופוליסטי והמזוויע הזה מאפשר למשטרה להציג סטטיסטיקה ולקבלנים פרטיים המקורבים לצלחת להתעשר על חשבונך, על לא עוול בכפך, בשם אותה "מלחמה קדושה" אשר עד עתה לא הביאה, וסביר להניח שלא תביא תוצאות. עונש קולקטיבי יעזור אולי לגבש מחלקת טירונים, אך לא למגר את תופעת תאונות הדרכים. השלב הבא יהיה מערכות מסוג "האח הגדול" והסלוגן המטומטם "מדינת משטרה" פתאום יתחיל להיראות מציאותי יותר ויותר... ביזיון...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה היחידה בחוק היא שההחרמה נתונה לשיקול דעת של הקצין לדעתי ההחרמה צריך להתבצע במקום האירוע.

ובקשר ל"הזכות לקניין" זה שטויות כאשר אתה מבצע עבירה אתה צריך להיות מוכן שתשלם את המחיר הרי אף אחד לא בא אליך הביתה ולוקח לך את הרכב בלי סיבה.

אם אתה אזרח שומר חוק ולא רוצה להפגע מהעונש אז לא לתת את הרכב לאף אחד וכך "הזכות לקניין" שלך לא תפגע.

ושהחברים יקחו רכב מהשכרה או יסעו במונית(יותר טוב לכולם).

ואם כבר נפגעתה מהעונש הנ"ל שלא באשמתך ופרנסתך גם נפגעה (כי החבר/הבן שלי נהג ברכב.....) אז ניתן כעונש לרטום את "העבריין" לריקשה ושהוא יעבוד בשבילך קצת, בפעם הבאה הוא כבר לא יעשה שטויות ופרנסתך גם לא תפגע.

כמו כן לדעתי החוק כן עובד כי אותו אבא שיצתרך לנסוע חודש באוטובוס בגלל השטויות של הבן שלו לא יתן יותר את הרכב לבנו.

פורסם

איזה שטויות? אתה באמת חושב שלהסיע רכב מלא זה "שטות"? ושהחוק גורם להפחתה בתאונות הדרכים? בולשיט.

הסיבה היחידה שהחוק הזה קיים היא שאין למופז מושג קלוש בתחבורה והוא מנסה להראות שהוא לא טובע וכן עושה משהו (הבעייה שזה לא עובד, לא עבד, ומההתחלה לא היה סיכוי קלוש ושמץ הגיון שזה יעבוד - לדעתי יש בזה גם שיקול פיננסי, בדומה לקנסות מהירות - זו אחלה הכנסה למשטרה)

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אותו אב שלא יתן לבן שלו את רכבו לא יוכל לחנכו, והבן יבחר בין שתי אלטרנטיבות גרועות באותה מידה - לא ללמוד לנהוג כראוי או ללמוד לנהוג תוך שהוא עובר על החוק.

לגבי להיות מוכן לשאת בתוצאות ואף אחד לא לוקח לך את הרכב בלי סיבה - כשהרכב שלך והעבירה בוצעה שלא על ידך, משמע הרכב נלקח ממך בלא שהסיבה ללקיחתו קשורה אליך כהוא זה מלבד קשרי משפחה/חברות/whatever. ברגע שבין עבירות ההחרמה תהיה גם עבירת המהירות, כולם בפורום הזה יתחילו לדבר אחרת ובהיות החוק פופוליסטי בעיקרו ובמהותו ואכיפת עבירת המהירות היא מעוז הפופוליזם, אזי גם היום הזה לא רחוק כמו שרוצים לחשוב.

לגבי רתימת עבריינים לריקשה ושלל רעיונות חכמים כגון הא - די מזמן יצאנו מעידן ה"עין תחת עין", תתבגרו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחזק, השיטה היא לא לקחת את הרכב, אלא ללמד איך לנהוג כמו שצריך - הבעייה פה שאין שום קשר בין הסעת רכב מלא לבין נהיגה נכונה והחוק הזה הוא פרי הגייתם של אנשים שאין להם מושג קלוש בתחבורה ותרבות נהיגה מהי, כמו כן של ממשלה שלמה מקולקלת - שבה שר הבטחון בכבודו ובעצמו לדוגמא אינו יודע לענוד דרגות כראוי, מה שמראה את האבסורד הגדול והשחיטות שבאמצעותה ממנים תיקים בממשלה המזד**נת הזאת (מצטער על הביטוי, משום מה לא מצאתי מילה אחרת שתצליח לתאר את מה שאני חושב בצורה טובה יותר).

כמו כן אני מסכים איתך ומודע לזה שזה רק עניין של זמן עד שמופז יבין את הפוטנציאל הפיננסי שעומד מאחורי צירוף המהירות לרשימת העבירות שמאפשרות החרמה - בסופו של דבר הכל במדינה הזאת נגמר ומסתכם בכסף, הדרך היחידה לצאת מהבוץ הזה כמו שאני רואה את זה היא לחוקק חוק שיאפשר רק לבעלי מקצוע רלוונטי לאכלס תיקים בממשלה, למשל - שר הבטחון יצטרך להיות מומחה באסטרטגיה צבאית ובעל עבר צבאי, שר החקלאות יהיה חייב להיות אדם בעל השכלה בבוטניקה וכו' - בדומה לארה"ב, רק כך המצב (אולי, בהנחה שלא יצליחו לגלות שחיטות שתשחוק גם את זה) יסתדר פה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

זו כל הפואנטה, שאחיך יעבוד עכשיו חודש לממן לך מוניות ואת איכסון הרכב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...