Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת פרטים על הקבל פאור אקוסטיק מה שיש לי שהוא שתי פארד והוא מרובע

איך הוא ואיך הוא נחשב בביצועים שלו?

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

קבל זה קבל. לא משנה אם הוא של פאוור אקוסטיק או של רוקפורד. כל עוד הוא עובד הוא טוב, בלי קשר לחברה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתרד' שהיה בעבר מישהו אפילו ציין שיש כיום 2 חברות אם אני לא טועה שמיצרות קבלים .

ככה שהקבלים הם אותם קבלים רק עם מותג אחר. (לא היה לי כח לחפש אחרי התרד הזה כי זה מוצא המון תרד'ים)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

למרות שיש לי אחד (נשבע שאני אפילו לא זוכר של איזה חברה הוא) לא הסתכלתי עליו בערך אחרי שבוע שהתקנתי

לדעתי קבל זה מיותר

עדיף להשקיע בכל המסביב מאשר בקבל (כל המסביב - 3 הגדולים, אלטרנטור, מצבר וכו')

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה 3 הגדולים? תודה :oops::lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה 3 הגדולים? תודה :oops::lol:

גיא.

אלטרנטור ,מצבר,כבלים( פלוס מינוס.)

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם
אלטרנטור ,מצבר,כבלים( פלוס מינוס.)

לא נכון!!

שלושת הגדולים הם!!@

הכבל בין האלטרנטור למצבר (כבל +)

כבל בין האלטרנטור לגוף הרכב (כבל מינוס)

כבל בין המצבר לגוף הרכב (כבל מינוס)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נדב, כמו שכבר ציינתי בעבר לא תמיד קבל זה מיותר! לי בפיג'ו 206 שהיה לי מגבר רדבוקס פשוט וסאב P1 האורות היבהבו לי כמו בדיסקוטק וזה היה בלתי נסבל.

מכיוון שזה רכב של ליסינג ולא יכולתי להתעסק עם האלטרנטור וכו' קניתי מיד שניה קבל של סטינגר 1F ב170 שקל בלי תאורות לדים וכל השטויות האלה והבעיה נעלמה לחלוטין! נכון שהרבה שמים את הקבלים סתם לפוזה אבל לפעמים זה פיתרון טוב (במיוחד לרכב של ליסינג)

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

מה זאת אומרת אחלה קבל? ואם זה היה קבל זול היו שומעים גרוע? :roll:

קבל זה קבל ההבדל היחידי הוא בקיבולת.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...