Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן ניתן להלוות 25,000 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אז ככה:

אני סטודנט תפרן, שכרגע יש בחשבונו 4000 ש"ח .

התחלתי לעבוד חודש שעבר בעבודה חדשה שהמשכורת בה היא 4300 ש"ח.

אין לי חסכונות כלשהם ואני מעוניין לקנות רכב שמצאתי ומאוד מצא חן בעייני.

העניין הוא כזה: חודש וחצי לא עבדתי ולכן לא הכנסתי משכורת לבנק, הבנק (בצדק) לא נותן לי הלוואה על הסכום הנ"ל.

רק בעוד 3 חודשים כאשר המשכורת תיכנס באופן קבוע יהיה על מה לדבר עם הבנק על הלוואות.

לצערי הרכב לא יחכה לי עד אז (ולא, לא תיהיה לי שוב הזדמנות לרכוש רכב מהסוג הזה במצב שלו)

ניסיתי להלוות מהמשפחה אבל כרגע אף אחד לא יכול לעזור לי.

אולי יש לכם רעיונות או מכירים בנק שכן יכול לעזור?

אגב, אני נמצא בבנק אוצר החייל.

תודה רבה על העזרה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

נסה לברר בבנק אחר.

אפשר לנסות גם דרך חברות כרטיסי האשראי. אתה יכול לנסות ולהוציא כרטיס נוסף (חוץ בנקאי) ולקבל שם אשראי.

וכמובן - אפשר להגיע עם הבנק להסכם על הלוואה תמורת משכון הרכב החדש שתקנה.

נ.ב - מה שלא תעשה, אל תלך לכיוון של השוק האפור. הריבית שם נושכת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלירן, לא ממשכנים רכבים ישנים, כמו שאני יכול לתאר הוא לא מתכנן לקנות פונטו ב25 אלף האלו, ואם אני זוכר נכון אז יש גם סכום מסויים לשיעבוד, בקיצר לא יתנו לו הלוואה לצרכי קניית רכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראשית, תודה על התגובה.

שנית, מעולם לא הוצאתי כרטיס אשראי מכיוון שהוא לא היה נחוץ לי, האם מישהו יכול לפרט את התנאים לקבלת כרטיס אשראי?

כרטיס חוץ בנקאי? אשמח לקבל גם פה פירוט.

תודה,

שי.

פורסם
אלירן, לא ממשכנים רכבים ישנים, כמו שאני יכול לתאר הוא לא מתכנן לקנות פונטו ב25 אלף האלו, ואם אני זוכר נכון אז יש גם סכום מסויים לשיעבוד, בקיצר לא יתנו לו הלוואה לצרכי קניית רכב.

דווקא כן פונטו:roll:

שי.

פורסם

אין תנאים לקבל כרטיס אשראי, חבר טוב שמסובך בחובות לא קלים הלך להוציא כרטיס אשראי, ונתנו לו מסגרת של 20 אלף בלי לדבר יותר מידי.

לגבי הרכב: פונטו או לא פונטו, כנס לבנק תברר את התנאים שלהם למשכון הרכב וקח בחשבון מראש שזה מחייב אותך אוטמטי במקיף, כדי שיהיה להם מאיפה לקחת כסף במקרה הצורך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תחכה.

חבל שסתם תכניס את עצמך לחובות, רכב לא קונים אלא אם יש לך איך להחזיק אותו.

תחשוב שתקנה את הרכב ב 25K, ביטוח זה עוד 3 בערך, ותוסיף לזה הוצאות דלק וטסט שעולה 1000 ש"ח במידה ותצטרך לעשות בתקופה שיהיה אצלך.

פונטו זה רכב נפוץ מאוד, ויש המון המון שמורות - האוטו לא יברח לשום מקום אם יהיה לך מזל, ואם לא תחפש אחת אחרת במצב זהה - לא יקרה כלום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שנית, מעולם לא הוצאתי כרטיס אשראי מכיוון שהוא לא היה נחוץ לי, האם מישהו יכול לפרט את התנאים לקבלת כרטיס אשראי?

כרטיס חוץ בנקאי? אשמח לקבל גם פה פירוט.

תרים אליהם טלפון ביום ראשון, תבדוק מה הם יכולים להציע.

בגדול, הם שולחים לך הביתה טפסים, אתה ממלא ושולח להם חזרה עם הוראת חיוב (הוראת קבע) מהבנק ותמונה שלך - ותוך שבוע הכרטיס החדש של אצלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

החשבון שלך הסטטוס סטודנט?

לרוב נותנים הלוואות בסכומים נכבדים בתנאים טובים בהכנסה קבועה, אפילו משכורת צבאית.

אישית, כך זה היה באוצר החייל, וכך זה גם בדיסקונט.

משכנתא זה קל

פורסם
תחכה.

פונטו זה רכב נפוץ מאוד, ויש המון המון שמורות - האוטו לא יברח לשום מקום אם יהיה לך מזל, ואם לא תחפש אחת אחרת במצב זהה - לא יקרה כלום.

מדובר על קבריולט במצב תצוגה.

תודה רבה חברים על העזרה.

שי.

פורסם

מה הרקע שלך בבנק??

כמה שנים החשבון פעיל? ומה רמת הסיכון שלך?

תבחן את עצמך מנקודת המבט של הבנק, אחרי זה תקבע פגישה עם המנהל סניף ותנסה לדבר אל ליבו.

תצטייד מראש מאישור מהמעביד שאתה עובד אצלו במשרה מלאה ומשכורת XXX על בסיס קבוע

יכול להיות שיאשרו לך הלוואה כנגד חתימת ערבים, יש לך את מי להחתים?

שלא תעיז לפנות לשוק האפור.... חבל עליך

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...