Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

icon_cry.gif אז ככה :

היום נסעתי לעשות כמה דברים ובאחת הפניות נכבה לי האוטו icon_sad.gif ולא התניע , היה לי מעט דלק אז אמרתי אולי בגלל הדלק - נסעתי לתדלק אחרי שהתנעתי את האוטו בכח ולחצתי גז באת ההתנעה .

בדרך לתחנת הדלק האוטו שוב פעם נכבה, בקושי הגעתי לתחנת הדלק תידלקתי והמשכתי לנסוע 150 מטר אחרי התחנה שוב פעם נכבה וכך מספר פעמים עד שהגעתי הביתה icon_cry.gif בכח.

כשהאוטו מתכבה הטורים יורדים במהירות יש רעידה טיפה ובום icon_sad.gif

כשאני מתניע הסטרטר מתחיל לעבוד אך אין התנעה והואטו מתניע אחרי לחיצה על הגז ואחרי ההתנעה גם לחיצה עם הגז כדי שיהיה אפשר לנסוע ולא יתבכה .

מה הבעיה? icon_sad.gif בקשה תעזרו (תוכניות חשובות להערב ) icon_sad.gif

פורסם

"(תוכניות חשובות להערב )" דחה את כל התוכניות להערב,שב בבית ולמד שכאשר מבקשים עזרה יש לכתוב פרטים על האוטו. :-P

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

נורת הcheck engine דולקת? כאשר אתה מחזיק גז המנוע נכבה גם כן או רק בעזיבה?

יש ברכב משבת מנוע (אימובילייזר) כלשהו ?

אורן

פורסם

אם נורית הצ'ק אנג'ין דולקת או שדלקה, נראה שקל יותר יהיה לאתר את התקלה.

אם לא דלקה, יש להגיע עם הסימפטום למוסך, הגעה ללא הסימפטום, מקשה על איתור התקלה.

אם יש סימפטום, רצוי לחבר סקנר ולראות איזה מהנתונים ב DATA_LIST שגוי וחריג אף אם אין קוד תקלה.

אם הכל נראה תקין, יש לבדוק האם הניצוץ תקין (מע' הצתה) , האם מע' הדלק -בדיקת לחץ וספיקה -האם תקין, ולבדוק עוד אפשרויות באם עד כה הכל נראה תקין כמו ואקום במנוע, לזיהוי אגזוז סתום ואפשרויות נוספות.

בעזרת שעון ואקום ניתן לגלות תקלות מכניות, למשל, טיימינג לא במקום , אגזוז סתום, תקלות הצתה ,הזרקה ועוד, זאת כאשר חובה להכיר את השעון ונתוניו ו/או להיעזר בלוחות מקצועיים שבדכ מסופקים עם שעונים מקצועיים.

בכל אופן, אם הסימפטום קיים קבוע, זה עדיף מבחינת קלות ומהירות איתור התקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה לך ולכל העוזרים :)

החלפתי את חוטי ההצתה לישנים (החלפתי אותם לפני כמה ימים לחדשים והחזרתי)

פילטר דלק גם כן

בדקנו את האוטו אני אבא וסבא(מוסכניק לשעבר)

יצאתי לסיבוב הכל בסדר בלי עין הרע בע"ה!

רוב הסיכויים שהדלק שתידלקתי לפני הפעם האחרונה היה "לא טוב" וכאשר זה התחיל כל הבעיה נשאר לי טיפה דלק כמעט על 0 (קרה לי בדרך לתחנת הדלק) וכל הדלק והלכלוך מלמטה נכנס למערכת )

שבוע הבא הולך לבדוק את האגזוז ועוד כמה פריטים כדי להיות רגוע לגמרי :) תודה לכולם ושבת שלום

• תוכן חדש...