Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תיקון פח הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יום חמישי האחרון עשיתי תאונה קטנה.. נכנסתי בטעות במשאית והתעקם לי הדלת המכנס מנוע והכנף אבל לא מכה רצינית התעקם קצת.. עכשיו הלכתי לפחח הוא אמר לי בהנחות ובלגן ב 2000 שקל הוא אמר שהוא מזמין מכסה מנוע חדש , כנף חדשה ואת הדלת הוא מיישר.. וגם צובע את כל החלקים החדשים לצבע רכב.. עכשיו השאלה שלי אם זה מחיר טוב או שאפשר ביותר זול לא אכפת לי האיכות של החלקים רק משהו שיהיה כמה שיותר זול...

ועוד שאלה על הדרך אחרי תאונה כזאת צריך לבדוק משהו ברכב?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

בטוח שיותר זול אצל הפחח/צבעי שלי, הבחור עובד יפה הוא ביצע לי מס' עבודות.

צלצל אליו גם בשבת,אמור לו שהמכונאי דוד מרחובות שלח אותך. 5659978 054 .

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אוקי תודה לך .. רק איפה הוא נמצא?

ואני צריך לבדוק משהו באוטו אחרי תאונה כזאת? איזון או משהו ?

פורסם

הוא יבדוק לך הכל, הוא עובד ברמלה כבר שנים, יש לו פחחייה וצבעייה בחצר ביתו לכן גם המחיר זול.

בברכה דוד.

פורסם

כן,הוא גם עושה צביעה למכוניות,תיקונים וגם כללי.

בברכה דוד.

פורסם

יש לי שאלה :

עדיף לחפש את החלקים האלה לבד בפרוקיות ולהרכיב לבד ואז לתת לפחח לצבוע או שיותר משתלם מבחינה כספית לתת לו לטפל בכל קנית החלקים?

• תוכן חדש...