Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יותר מזל משכל??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה יצאתי מבייתי לכיוון הקריות, שם גרה חברתי.

נסיעה של 30 דקות שאני עושה כבר כשנה בצורה מונוטונית ומשעממת.

אני גר בנהריה ויש כביש אחד בדרך שנקרא "עוקף עכו", מדובר בכביש של 3 ק"מ שנחשב לכביש בעל תשתית די טובה, והוא כולו ישר.

ברמזור לפני אותו כביש אני נעמד מאחורי מונית אשר בה יושבים שני נערים שפוזלים על רכבי דרך החלון האחורי, טוב שהם לא הזילו ריר על החלון.

לידי עומדת סוזוקי בלנו שבה נוהגת בחורה צעירה שהחליטה שהיא איבדה משהו ברכב והחליטה שבנסיעה היא תמצא את אותו חפץ, לכן כל הנסיעה שלי אחריה אני שם לב שהיא יורדת לשוליים ועולה חזרה, ציפצפתי לה כמה פעמים על מנת לגרום לה להבין שהיא סוטה מהנתיב אך ללא הועיל. כשעמדתי מולה שמתי לב שהיא לא ממש מחוברת לעצמה.

ובכן ברמזור החלטתי שאני נעלם לה היות והיא מהווה סיכון לגבי, אך מזלי לא שפר עלי ולכן נגררתי אחריה, עקיפה לא הייתה זמינה באותו רגע.

לאחר כמה שניות שמתי לב ל"חלון" ועקפתי אותה.

עכשיו מגיע החלק המעניין, בעודי עוקף אותה, בלי לשים לב, :lol: אני רואה שהמחט עומדת על 140, ו-300 מטר מלפני חונה לה ניידת על השוליים.

אני בולם בעדינות ונעמד על 120 קמ"ש, שמתי לב ששום דרדס לא קפץ לי לכביש, לכן הנחתי שאיזה מסכן חסר מזל נתפס כמה שניות לפני שעברתי בזירה,

ואכן לאחר שעברתי את הניידת, שמתי לב שבחור מסכן עומד ליד הניידת וכנראה מתחנן לשוטר שלא ייתן לו קנס.

אחרי שניה שעיכלתי מה קרה (יכולתי להיתפס על 140) התחלתי להריץ בראשי תרחישים בסיגנון של "מה אני הייתי אומר לדרדס".

אני רק רוצה לומר שביום יום אני לא עובר באותו כביש את ה-110 היות ואני יודע שיש באותו כביש ניידות, אך היום כנראה משהו השתלט עלי.. :evil:

בכל אופן, רק רציתי לשתף אתכם בחוויה הלא כל כך נעימה, יש לי הרבה מזל שלא תפסו אותי על 140, היות ושם מותר 90.

50 קמ"ש מעל המותר, לך תסביר לשוטר שמהירות בכביש ריק כזה לא הורגת. :cry:

בדיעבד, לא הייתי צריך להגיע בכלל ל-140 קמ"ש, אבל 120 למשל בכביש כזה בעל תשתית איכותית יחסית אפשר בהחלט, אל עדיין אפשר לחטוף גם על 120.

:x

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

כמעט אותו דבר קרה לי היום.....

אני על 100-120 איפה שמותר 60. כביש בעל שלוש נתיבים, שבלילות אתם לא תתפלאו אם תראו שם אנשים נוסעים גם על 160. ידוע שיש שם משטרות בצד, הרבה אמרו לי. פתאום אני רואה ניידת, ישר מעט ל 80. מתפלא שלא קלטה אותי....ובסוף התברר שמישהו כבר מחכה לדוח שלו לידה...מזללללללל.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...