Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שקיבלתי מהעבודה(סיטרואן קסרה 99) וקיבלתי איתו רמקולים מאחורה 6x9 של פיוניר הדגם בצבע אפור כזה

ומקדימה יש קומפוננט ישן של cerwin vega (ss-2602) משהו משנת 2003 ככה

עכשיו רציתי לקנות רדיו דיסק יחסית פשוט שינגן mp3 ושיהיה אפשר לשמוע בו רדיו איכותי(אמא שלי תמיד שומעת רדיו אז זה חשוב לה)

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם הספציפי הזה(לפי מה שהבנתי זה 2007)-deh2950mp?

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491825

האם למישהו יש ניסיון עם הדגם?למרות שהוא חדש בשוק...

האם יש משהו יותר טוב במחיר?

ובכלל איך האיכות והאמינות בדגמים(הפשוטים) של פיוניר?(עזבו את זה ש-mp3 זה לא פורמט לשמע איכותי)

ועוד נושא ממש חשוב לגביי הרדיו דיסק:

האם יש לו השתקה אוטומטית במקרה ומתקשרים אליי לדיבורית ברכב?(אני לא מדבר על כפתור mute, אלא שהוא עושה לבד)

אשמח לתגובותיכם, תודה רבה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אם זאת המטרה שלך

עכשיו רציתי לקנות רדיו דיסק יחסית פשוט שינגן mp3 ושיהיה אפשר לשמוע בו רדיו איכותי(אמא שלי תמיד שומעת רדיו אז זה חשוב לה)

אז המכשיר בהחלט עונה על צרכיך.

לפיוניר אין שום בעיות קליטה והפרעות.

מכשיר פשוט, זול וטוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכשיר נחמד , בדוק ביסודיות לגבי חוט חיבור מיוט מקורי, לא זכור לי שיש לו כזה, אם אין, ניתן לבצע הת' מיניריליי, פחות יעיל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה הכוונה חוט מיוט מקורי?

זה לחוט שמשתיק את הרדיו דיסק במידה ומתקשרים לדיבורית?

ומה זה הת' מינריילי, או איך שלא קוראים לזה?ואיפה עושים את זה?

אשמח אם תבהיר לי קצת בנושא, תודה!

2008 AUDI S3

פורסם

אז ככה מצאתי באתר של פיוניר האירופאי שיש דגם 2900mp שהוא בעצם נראה כמו 2950 רק שאצלו גם ראיתי שיש את האופציה של ניתוק הרדיו בזמן שמישהו מתקשר לדיבורית

ויש את הדגם 2900 באתר הכללי של פיוניר http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-2900MP/index.html

ראיתי שהוא(2900) נמכר בארץ,גם מצאתי ב-zap, וההבדל במחיר הוא 30 ש"ח בין השניים הנ"ל

השאלה היא האם ההבדל במספר הדגם2900/2950 הוא בגלל המדינות שבהן הוא משווק או בגלל תכונות מסויימות?

2008 AUDI S3

פורסם

בדגם האירופאי(2900) יש רדיו עם RDS, וזהב היתרון מעל ה2950, אבל אם אתה קונה 2950 מעוזי רדיו אז תקבל 3 שנים אחריות על המכשיר.

אני כמעט ובטוח שיש ב2950 השתקה של דיבורית.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...