Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעל רכב לטווינגו כרגע. בעבר אימפרזה,פיאט ועוד. בכל הרכבים שהיו לי , הנסיעות היו ברובם עירוניות, יוצא לי פעם ב לנסוע לתל אביב .מרחק של 100 קמ'' לערך. תמיד אחרי נסיעה ארוכה. אני מרגיש שהמנוע מתנהג אחרת לגמרי .הרבה יותר חלק , שקט, ומאיץ מהר יותר.בצבא הייתי מכונאי בסטילים , ואני זוכר שהיה נוהג לעשות ''נישוב פיח'' . זאת אומרת שהיינו משייטים במהירות נמוכה זמן רב . היה צורך להעלות במהירות ,כדי לשחרר פיח. השאלה שלי . האם בנסיעות עירוניות מצתבר פיח שגורם לירידה בביצועים, ואחרי נסיעה ארוכה משתחרר פיח. ואז התנהגות המנוע שונה? תודה וסליחה על המגילה.

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

היי.

אכן נכון הדבר,עם הזמן מצטברים להם פיח ומשקעים במיוחד בנסיעות קצרות של סע עצור,פקקים וכו.

לכן מעבר לזה מומלץ גם לפעמים לנקות את הפיח הזה והבוצה שמצטברת, יש כאלה המשתמשים בתוספים אלו ואחרים,יש כאלה שעושים פלאשינג,ויש כאלו שפותחים אגן שמן ומנקים הכל ביסודיות,ויש כאלה שלא עושים כלום .

נסיעות ארוכות בריאות הרבה יותר למנוע מאשר נסיעות קצרות.

בברכה.

פורסם

מר טווינגו, אכן בנסיעה עירונית ובסל"ד נמוך לאורך זמן מצטבר יותר פיח.

וכשאתה נוסע מהר ובסל"ד גבוה לא מצטבר הפיח.

לגבי התנהגות המנוע ואם זה מורגש באופן מעשי, אני לא כל כך יודע.

אבל אם אתה מרגיש ירידה בביצועים בגלל הפיח אז בשביל זה אני חושב שיש את התוסף 44K.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אין ירידה בביצועים. פשוט אחרי נסיעה ארוכה. המנוע מגיב יותר טוב . וזה לא רק ברכב זה , אלא בכל רכב שנהגתי

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...