Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בבעלותי טלפון שולחני שקיבלתי במתנה מחברת "בזק" לפני מס' שנים. הטלפון היה מחובר במשך כחצי שנה, ואז נפל מגובה של כ- 30 ס"מ ומאז הצילצול שמודיע על שיחה נכנסת- אינו עובד, במקום צילצול שומעים תיקתוקים חוזרים ונשנים.

מצורפות 2 תמונות. מה לדעתכם הבעיה?

תודה מראש.

47989857wy7.jpg

58179547gs3.jpg

פורסם

אולי הוא על רטט ? :)

קח אותו לבזקסטור שיתקנו לך אותו.

טלפונים היום עולים גרושים אם זה משהו משמעותי אולי כדאי שתקנה אחד חדש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני לא מבין אם אתה מתכוון כשאתה מחייג, או כשהטלפטו מצלצל.

אם זו בעיה בחיוג, אז היא קלה לפתרון:

אמור להיות כפתור בצד המכשיר, הקובע אם יש לחייג בפולסים או בצלילים.

כנראה שהוא זז. פשוט תחזיר למצב TONE

אם זו הבעיה השניה, כנראה הלך הרמקול.

Passt scho...

פורסם

אתמול קניתי בשופרסל דיל טלפון כמעט זהה ב-59 ש"ח, ככה שאין הרבה טעם להשקיע בתיקון.

אם בכ"ז משעמם לך. . . מכיוון שהטלפון הפסיק לעבוד אחרי נפילה - חפש נזק פיזי.

למשל, הקבל האלקטרוליטי המסומן בעיגול נראה תלוש מהמקום ו/או מעוך. הוא גם נראה במקום מתאים להיות קבל

של הרמקול.

58179547gs3.jpg

:turn-l:
פורסם

לדעתי הקבל הנ"ל כופף על מנת שהמכשיר יוכל להיסגר בלי שה FLAT CABLE ידרוס אותו.

(או לחילופין ה FLAT CABLE כבר דרס אותו)

אני לא הייתי משקיע זמן ופשוט קונה חדש, או בא בטענות לבזק.

בכל מקרה, חפש נתקים באזור הרמקול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה צודק בהחלט, אך הקבל תקין.

אין נתקים כלשהם, אם היה הייתי מלחים בחזרה. כנראה שעקב העלות הנמוכה של הטלפונים הוא ייזרק לפח וזהו..

פורסם

תבדוק אם הממברנת נייר של הרמקול לא נקרעה.

אם כן,ואתה קשור נפשית למכשיר הזה , תיקח אחד ממארז של מחשב.הרמקול כבר לא בשימוש מאז שיש באזזרים על הלוח.

לדעתי,לפי איך שאני רואה את איכות ההרכבה שם עם הדבק החם,עוד שנה גג הכל מתפרק.

זרוק לפח ותקנה משהו איכותי.

פורסם

חקרתי את הבעיה לעומק והממצאים מענינים:

תסתכלו בתמונה השנייה בהודעה המקורית (שהטלפון מפורק).

מאחורי הלוח החום בצד שמאל יש את החלק הבא (תמונה מצורפת, לא רואים בתמונות. פירקתי את הלוח כדי להגיע).

זה החלק שמשמיע תיקתוקים כאשר יש שיחה נכנסת. הרמקול הגדול שרואים בצד ימין משמש לדיבורית והוא תקין.

מה עושים כדי לתקן את המכשיר? האם ניתן לקנות כזה חלק ולהחליפו? (אני יודע לפרק דברים ולהלחים. עברתי קורס כזה פעם ובניתי מעגלים וכ')

תודה מראש.

פורסם

עזוב אותך ,אנחנו בזמנים מודרנים שהיום כל חרא אלקטרוני עולה פרוטות ביחס לעבר ,ובתקופה שדברים שוליים כאילו מתקלקלים,פשוט מחליפים חדש וסוגרים עניין.

טלפון אלחוטי עם צג שיחה מזוהה [למשל גנרל אלקטריק] עולה בסביבות ה150 שח.

טלפון חוטי רגיל עם שיחה מזוהה ועוד פונקציות עולה בין 49 ל100 שח לטוב בחבורה.

הזמן שתשקיע בלשבור את הראש ולנסות לתקן את הטלפון המצ'וקמק הזה יהיה יקר יותר מרכישת חדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה אכן רמקול. ליתר דיוק, זה מעיין טוויטר - רמקול המסוגל להשמיע רק תדרים גבוהים, ומשמש בשעונים מעוררים,

צעצועים אלקטרוניים ושאר מכשירים שעושים מיני קולות ביפ...

דוקא לא סביר שקרה לו משהו - אלא דוקא במעגל שמייצר את הסיגנל עבורו (למשל מעגל HPF שנפגע - כמו הקבל

שדיברתי עליו - אם הוא קבל טורי לרמקול ונפרץ עקב המעיכה). תקתוק מעיד על כך שהוא מקבל מתח DC שהוא לא אמור לקבל.

אם אתה מעונין לנסות להחליף אותו, תוכל לפרק כל רמקול דומה ממכשיר אלקטרוני ישן. יהיה קשה מאוד למצוא רכיב זהה,

אבל זה לא חשוב - כל רמקול דומה יעשה את העבודה (אבל כאמור, לדעתי הרמקול תקין).

:turn-l:
  • תוכן חדש...