Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית תיבה לRockford P2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ברשותי סאב זה (תודה לגיא - שומאכר!), ואני מתכנן את התיבה. התיבה מתוכננת להיות סגורה, ואני חושב על כ30 ליטר. שאלות:

1. מה הוא הנפח המומלץ של תיבה סגורה לP2?

2. החומר הוא MDF, האם 16.5mm זה מספיק, או שכדאי ללכת לכיוון 19mm?

3. עד כמה צורת התיבה משנה את הצליל?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי מציע לך להכנס לאתר שלהם - www.rockfordfosgate.com ולהכנס ל-products

ואז לסאבים אבל הם החליפו כבר את קו הייצור בדגמים חדשים מסדרת הפאנצ'. נכון לעכשיו, תבדוק באתרים בארץ אם רשום מידות. אם לא, אז אולי באמת מישהו מהפורום יידע להגיד לך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באתר של רוקפורד יש את ה manuals לכל המוצרים שלהם - כולם.

מצא את שלך ובדוק מה היא התיבה המומלצת.

כל אילתור אחר יכול להשמע גרוע.

פורסם

ביקרתי באתר לפני שפרסמתי את ההודעה. ואפילו הורדתי את הmanual. הבעיה היא שיש שם הכל, חוץ מהנתון הרצוי. הנפח המומלץ לP2D212 הוא 28.88 ליטר. זה הדבר הכי קרוב לP212S4 שלי. לכן תכננתי את התיבה ל30 ליטר. אני פשוט רוצה לשמוע אנשים, שיש להם ניסיון עם הסאב הזה, כדי להיות בטוח לגמרי במה שאני עושה.

פורסם

ההבדל שאתה מתאר בין הדגמים הוא בסך הכל בגרסא של הסלילים.

שלך בעל סליל אחד והשני סליל כפול.

30 ליטר זה בסדר גמור.

פורסם

תודה! מה לגבי עובי החומר וצורת התיבה? 16.5mm זה מספיק, או שכדאי משהו יותר מסיבי?

פורסם

היום, אחרי כל החישובים וקניית חומר, הפרוייקט יצא לדרך. החישובים בוצעו בעזרת WinISD, נפח של 30 ליטר, תוך היתחשבות בנפח הסאב ועובי החומר (16.5, אני יודע שזה לא יותר מידי). בזמן שהסיליקון מתייבש, לקחתי הפסקה ואני מעלה את התמונות.

DSCF6734.JPG

DSCF6735.JPG

DSCF6736.JPG

DSCF6737.JPG

DSCF6738.JPG

DSCF6739.JPG

פורסם

עוד בתוכנית - התקנת פורט, ספוג ביצים (איזה מזל שיש לי כזה בעבודה), והדבקת בד. התגובות יתקבלו בברכה8).

פורסם
עוד בתוכנית - התקנת פורט - לא אמרת שהיא אמורה להיות אטומה?, ספוג ביצים (איזה מזל שיש לי כזה בעבודה) - אתה יודע בכלל למה שמים צמר סלעים בתיבה? או שאתה סתם שם כי שמעת על זה איפהשהו?, והדבקת בד. התגובות יתקבלו בברכה8).

התגובות באדום.

תגיד מה העובי של הMDF ? ומה המידות של התיבה: אורך?, רוחב?, גובה?

כי לעין היא נראית לי גדולה מידי.

בברכה.

בוריס.

פורסם

הכוונה הייתה לטרמינל. לא לפורט. טעות שלי. התיבה תהיה אטומה. ואני יודע למה הספוג ביצים, תן קצת קרדיט, אחי. בנוגע למידות - 34.8 על 53.7 על 22.2. החומר, כאמור,16.5mm.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול סוף סוף היה לי זמן לסיים את הפרוייקט. לפניכם תמונות של המוצר הסופי, וגם הצצה לפרוייקט הבא - פודים, בשלבי בנייה מוקדמים (דרושה עוד עבודה רבה).

DSCF6750.JPG

DSCF6751.JPG

DSCF6755.JPG

DSCF6756.JPG

DSCF6758.JPG

• תוכן חדש...